• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek de 3. denememi yapıcam bu ay :/

serdara

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
5
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar, bende geçen kasım ayında ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdim fakat malesef ilk denemem negatif çıktı. bir ay ara verdikten sonra ikinci denememe başladım ve pazar günü yani ayın 10 da hamilelik testi yaptırıcam hayırlısıyla umarım bu defa güzel sonuçlar alırım. ben ve eşim hayırlısıyla kısmet olursa ikiz çok istiyoruz. iki defadır hep iki embryo veriliyor bana geçen sefer çok zor bir tüp bebek tedavisi geçirdim ama bu defa sanki daha iyi gibi hissediyorum kendimi. Allahım isteyen ve arzu eden herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kollarına almayı nasip etsin inş.

11 şubatta hamilelik testimi yaptırdım malesef 2.denememde hüsranla sonuçlandı ve yine negatif çıktı :( bana transfer edilen bebeğin tutunması için yararını gördüğünüz faydalı kürler ya da topikler önerebilir misiniz :( çok çaresiz hissediyorum kendimi gerçekten fikirlerinize, deneyimlerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar... yine bu siteden okuduğum kadarıyla ananas, , çörek otu ve bal karışımı, arı sütü + polen+ ve bal karışımı vs gibi kürlerin bebeğin tutunmasında çok faydalı olduğu söyleniyor sizlerin bilgisi var mı bu konuda?? ben yaklaşık 1 haftadır arı sütü polen ve bal karışımı aldım aktardan gerçekten yararını görenleriniz var mı??

tüp bebek de 3. denememi yapıcam bu ay :/ iki denemem eşimin dondurulmuş spermleriyle ve benim tüp bebek tadevisi denemelerimle negatif sonuçlandı. 3. denememi benim dondurulmuş embryolarımla yapacaklar umarım güzel sonuçlanır ve emeğimiz umutlarımız boşa çıkmaz.. Allahım isteyen ve arzu eden herkese nasip eder inşallah Amin.

ben kendimi çok çaresiz hissediyorum bu konuda birileriyle bilgi alışverişi yapmaya çok ihtiyacım var çünkü ailem ve yakın çevremle bu durumu paylaşmadık ama sanırım konuşmaya gerçekten ihtiyacım var...

merhaba,gerçekten cok zor dönemlerden geçmişsin.Allah yardımcın olsun ve sabırlar versin inşallah.ben de bu ay ilk tüp denememi yapacagım umutlu olduğum kadarda korkularım var.rabbim hayırlısıyla hepimizi anne yapsın insallah.canım benim yaptığım kürü söyliyim sana.bircok dr da bunun olumlu etkisinden bahsediyor zaten.netten de cok arastırdım ben hamileliği 3 kata kadar artırıyormuş.arısütü ve polen.heraksam ve sabah aç karnına yemekten yarım saat önce yarım tatlı kaşığı arısütü alıyorum.eşimde alıyor.bal ile karıştırmıyorum saf halde alınması gerekiyormuş.
bu zor dönemi yalnız yaşama bence en yakın gördüğün biri ile mutlaka paylaş,ailene söylemek istemezsen en yakın bir arkadasın ile mutlaka konus,içine atma...çok dua et inşallah rabbim yüzünü güldürür bu sefer.hepimiz hayırlı,sağlıklı evlat sahibi oluruz...sağlıcakla kal...

merhaba arkadaşlar, bende geçen kasım ayında ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdim fakat malesef ilk denemem negatif çıktı. Bir ay ara verdikten sonra ikinci denememe başladım ve pazar günü yani ayın 10 da hamilelik testi yaptırıcam hayırlısıyla umarım bu defa güzel sonuçlar alırım. Ben ve eşim hayırlısıyla kısmet olursa ikiz çok istiyoruz. Iki defadır hep iki embryo veriliyor bana geçen sefer çok zor bir tüp bebek tedavisi geçirdim ama bu defa sanki daha iyi gibi hissediyorum kendimi. Allahım isteyen ve arzu eden herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kollarına almayı nasip etsin inş.

11 şubatta hamilelik testimi yaptırdım malesef 2.denememde hüsranla sonuçlandı ve yine negatif çıktı :( bana transfer edilen bebeğin tutunması için yararını gördüğünüz faydalı kürler ya da topikler önerebilir misiniz :( çok çaresiz hissediyorum kendimi gerçekten fikirlerinize, deneyimlerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar... Yine bu siteden okuduğum kadarıyla ananas, , çörek otu ve bal karışımı, arı sütü + polen+ ve bal karışımı vs gibi kürlerin bebeğin tutunmasında çok faydalı olduğu söyleniyor sizlerin bilgisi var mı bu konuda?? Ben yaklaşık 1 haftadır arı sütü polen ve bal karışımı aldım aktardan gerçekten yararını görenleriniz var mı??

Tüp bebek de 3. Denememi yapıcam bu ay :/ iki denemem eşimin dondurulmuş spermleriyle ve benim tüp bebek tadevisi denemelerimle negatif sonuçlandı. 3. Denememi benim dondurulmuş embryolarımla yapacaklar umarım güzel sonuçlanır ve emeğimiz umutlarımız boşa çıkmaz.. Allahım isteyen ve arzu eden herkese nasip eder inşallah amin.

Ben kendimi çok çaresiz hissediyorum bu konuda birileriyle bilgi alışverişi yapmaya çok ihtiyacım var çünkü ailem ve yakın çevremle bu durumu paylaşmadık ama sanırım konuşmaya gerçekten ihtiyacım var...

ınsallah bırdakıne mutlu haberi alırsın benımde ılk tup denemem olcak bu ay ılkınde tutanda cok tutmayanda soruna mı baglı bu bende anlamıyorum beslenme onemlı tabı ama bırazda allahtan be arkadasım emın ol cok bekleyenler daha cok o mutlulugu yasatacak

Back