Evet kizlar dogal yolla olduKızlarınız normalden mi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kizlar dogal yolla olduKızlarınız normalden mi oldu
EvetKızlarınız normalden mi oldu
Hangi hastane acaba detaylı bilgi verir misinizBende kıbrısta yaptırıyorum şuan. Afet dönemini bekliyorlar ilaç kullanıp transfer olacak
Hangi hastane acaba detaylı bilgi verir misiniz süreç nasil oluyorBende kıbrısta yaptırıyorum şuan. Afet dönemini bekliyorlar ilaç kullanıp transfer olacak
Hangi hastane acaba detaylı bilgi verir misiniz
sürecinizi başinizdan geçenleri sizi yormayacaksa yazar mısınız ben dahil olmak üzeri yaptırmak isteyenleri bilgilendirmiş olursun canim çok merak ediyorum bende düsunuyorum şimdi bilgi ediniyorum doğru doktoru da bulmak önemli başka yaptıran varmı yazarsanız sevinirimAslında ben yaptırmak istiyordum ama çok zor geçecek zannettim. Fakat gözümde büyütmüşüm sadece beni zorlayan uçak oldu hiç bitmemiştir. Kıbrıs hava limanından alıyorlar arabayla hastaneye götürüyorlar. Halil ibrahim tekin beyde yaptım şuan ilaç kullanıyorum transfere hazırlıyorlar
çok teşekkür ederim bilgi verdiginiz içinKızlarım normal oldu :) ama 4 sezeryan oldu 5. Sezeryanı da oğlumuz olsun dedik. Bu sene duydum böyle bişey olduğunu . Ve hemen yapmaya karar verdik. Halil ibrahim beyi buldum. İğneler haplar felan . Bilet kesip kıbrısa gittik bizi havalimanında katşıladılar hemen hastaneye gittik hastane odasına yerleştirdiler sabah 6 gibi yumurta toplama oldu elimden örnek aldılar. Bizi hava limanına bıraktılar. Ve sonra adet günlerinizi bekliyorsunuz. Yine ilaç kullanıp sizi transfere hazırlıyo
Bende kıbrısta yaptırıyorum şuan. Afet dönemini bekliyorlar ilaç kullanıp transfer olaca