• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek cinsiyet seçme

Tüp bebek yapan bi tanıdığıma doktoru kız mı istersin erkek mi hangisini transfer edelim demiş kadın farketmez demiş ilk çocuk erkek oldu ikinciye bu sefer kız transfer edicem demiş o da erkek oldu yani bence cinsiyet bilen doktor yok sallıyolar

2 dogal yolla kiz cocuk sahibi olduktan sonra tup bebekle erkek olmasını isteme sebebiniz nedir? Yargilamadan merakimdan soruyorum.

Aslında ben yaptırmak istiyordum ama çok zor geçecek zannettim. Fakat gözümde büyütmüşüm sadece beni zorlayan uçak oldu hiç bitmemiştir. Kıbrıs hava limanından alıyorlar arabayla hastaneye götürüyorlar. Halil ibrahim tekin beyde yaptım şuan ilaç kullanıyorum transfere hazırlıyorlar

Aslında ben yaptırmak istiyordum ama çok zor geçecek zannettim. Fakat gözümde büyütmüşüm sadece beni zorlayan uçak oldu hiç bitmemiştir. Kıbrıs hava limanından alıyorlar arabayla hastaneye götürüyorlar. Halil ibrahim tekin beyde yaptım şuan ilaç kullanıyorum transfere hazırlıyorlar
sürecinizi başinizdan geçenleri sizi yormayacaksa yazar mısınız ben dahil olmak üzeri yaptırmak isteyenleri bilgilendirmiş olursun canim😊 çok merak ediyorum bende düsunuyorum şimdi bilgi ediniyorum doğru doktoru da bulmak önemli başka yaptıran varmı yazarsanız sevinirim

Kızlarım normal oldu :) ama 4 sezeryan oldu 5. Sezeryanı da oğlumuz olsun dedik. Bu sene duydum böyle bişey olduğunu . Ve hemen yapmaya karar verdik. Halil ibrahim beyi buldum. İğneler haplar felan . Bilet kesip kıbrısa gittik bizi havalimanında katşıladılar hemen hastaneye gittik hastane odasına yerleştirdiler sabah 6 gibi yumurta toplama oldu elimden örnek aldılar. Bizi hava limanına bıraktılar. Ve sonra adet günlerinizi bekliyorsunuz. Yine ilaç kullanıp sizi transfere hazırlıyorlar

Kızlarım normal oldu :) ama 4 sezeryan oldu 5. Sezeryanı da oğlumuz olsun dedik. Bu sene duydum böyle bişey olduğunu . Ve hemen yapmaya karar verdik. Halil ibrahim beyi buldum. İğneler haplar felan . Bilet kesip kıbrısa gittik bizi havalimanında katşıladılar hemen hastaneye gittik hastane odasına yerleştirdiler sabah 6 gibi yumurta toplama oldu elimden örnek aldılar. Bizi hava limanına bıraktılar. Ve sonra adet günlerinizi bekliyorsunuz. Yine ilaç kullanıp sizi transfere hazırlıyo
çok teşekkür ederim bilgi verdiginiz için

Sureciniz nasil gecti olumlu sonuc aldinizmi bende yaptirmak istiyorum bilgi verebilirmusiniz lutfenn

Back