- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 36
Yumurtlarım kaç günde Büyüdü cnmİnşallah canim ya :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlarım kaç günde Büyüdü cnmİnşallah canim ya :))
Hatirlamiyorum cnm ya,ama adetin 3.gunu basldim ignelere sanirim 14.Gunu aldilar.yani 11 gun kullandim galiba.Yumurtlarım kaç günde Büyüdü cnm
Ben toplamaya gitmeden önce duş almıştım. Ama normalde sıcak ve uzun duş sevmeme rağmen o gün hızlıca ılık duş alıp çıkmıştım. Ama sen yinede merkezini arayıp net bir bilgi al. Uygulamalar kişilerin durumuna göre farklılık gösterebilir.İğneler bitti Cumartesi toplanacak banyo yapabilirmiyim
TeşekkürederimBen toplamaya gitmeden önce duş almıştım. Ama normalde sıcak ve uzun duş sevmeme rağmen o gün hızlıca ılık duş alıp çıkmıştım. Ama sen yinede merkezini arayıp net bir bilgi al. Uygulamalar kişilerin durumuna göre farklılık gösterebilir.
10günde ben kullandımHatirlamiyorum cnm ya,ama adetin 3.gunu basldim ignelere sanirim 14.Gunu aldilar.yani 11 gun kullandim galiba.
12. Gün toplanacak dualarımız hepimize inşallah10günde ben kullandım
Ben daha transfere geçemedim bilenler bakalım yazar inşallahYrn transferim var ve progest. Ile lh testi yaptirdim 2 gun once.ona gore transfer olur veya iptal edilir dediler,ancak hala arayip sonuclari soylemediler
Kac olmasi lazim biliyor musunuz?Bana ulsstiklarinda kendimce degerlendiririm belki :/
Kızçelerim listeyi güncelledim..
Hamişlerimize sağlıklı gebelikler diliyorum..
Negatif alanlara pes etmek yok diyorum...
Ben histeroskopimi oldum septum(perde) alındı Mart ın ortalarında buz bebeklerimi alacağım inşallah...
Egunal yarın yumurta toplamam var centrumYaşınıda yaz canım..Şimdi ekledim tabloya..
180 sıram bugüne kadar geldim bakalımEgunal yarın yumurta toplamam var centrum
Canım benim tebrikler çok sevindimKızlarr hamileyim sonuç 552 çıktı çok mutluyımm Darısı sizlerin başına allahıma şükürler olsun
Yorum istiyorumŞimdi bende sıra kızlar 7 yumurta 5 alındı 4 döllenmiş
Gozun aydin cnm darisi basimiza :) kaçıncı gunu testini yaptin?Kızlarr hamileyim sonuç 552 çıktı çok mutluyımm Darısı sizlerin başına allahıma şükürler olsun