• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek bilgi isteği

Gambol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
309
210
53
43
Merhaba .doktorumuz tüp bebek dedi.rapor çikarktıcaz şimdi. Ama ilaç listesi istediler.ama bu konuda hiç bilgim yok.maddi olarak bizi çok sarsmicak bi öneriniz varmı .hangi hastane iyi bu konuda.istanbul avrupa yakasında nereye gidebilirim.deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.cevremde bilgi alabilecek kimse yok

Merhaba .doktorumuz tüp bebek dedi.rapor çikarktıcaz şimdi. Ama ilaç listesi istediler.ama bu konuda hiç bilgim yok.maddi olarak bizi çok sarsmicak bi öneriniz varmı .hangi hastane iyi bu konuda.istanbul avrupa yakasında nereye gidebilirim.deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.cevremde bilgi alabilecek kimse yok
Kaç yıllık evlisin canım

Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum 3 yılı dolunca 5 bin 3 yıl dolmamıssa 9 bin civarı oluyo. Ortalama bu fiyat. Ama devlette bu. Özele gidersen artık 15 mı 20 mı net bısey demiyorlar. Erkek mi sorun sen mi ona gore de degısıyor. Ama yılın dolmadı ise rapor alamazsın ama bazı ılacları saglık ocagında yazdırma bilirsin İlk baslarken gonal f diye Bı iğne var 500 lira fiyatı. Ben raporluyum 190a geldi ama raporsuz tanıs ezcane bulursan 220 gelıs fıyatıymıs. Bilgin olsun.

Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum 3 yılı dolunca 5 bin 3 yıl dolmamıssa 9 bin civarı oluyo. Ortalama bu fiyat. Ama devlette bu. Özele gidersen artık 15 mı 20 mı net bısey demiyorlar. Erkek mi sorun sen mi ona gore de degısıyor. Ama yılın dolmadı ise rapor alamazsın ama bazı ılacları saglık ocagında yazdırma bilirsin İlk baslarken gonal f diye Bı iğne var 500 lira fiyatı. Ben raporluyum 190a geldi ama raporsuz tanıs ezcane bulursan 220 gelıs fıyatıymıs. Bilgin olsun.
Cerrahpasa ya gidiyorum. Orası hasta almıyomus rapor veriyormuş. Ondan arayıştayım.ilac listesi istedi bide

Cerrahpasa ya gidiyorum. Orası hasta almıyomus rapor veriyormuş. Ondan arayıştayım.ilac listesi istedi bide
O sekılde hıc bilgim yok canım. Rapor cıkartman için yönlendırmıs olabilirler Ben üniversite hastanesinde tüp bebek bölümüne gidiyorum Her seyı onlar hallediyor.. İlac listesini tuğ bebek merkezin mı vercekmıs oraya. Bazılarını hastane karsılıyo asagı yukarı aynı seylerı kullanıyor tüp bebek yaptıranlar. Hatta bazı iğneleri bulmak çok zor oluyo muadılını veriyorlar.

Kısaca soyle dıyım sana. Gerekli testler eşine de sana da yapıldıktan sonra (bu arada kimden kaynaklı tüp bebek sen mı eşin mi.) benım esinde sorundu baya zaman onun ıgne kullanmasını bekledik. Sonra basladik. Erkek tamam olunca sen adetin 2. Gunu gidiyorsun. Muayene oluyorsun. O gun gonal f kullanmaya baslıyosun Baska ilaçlar da var tabi. 2. Muayene ye gidiyorsun yumurtalara bakıyorlar gelısımıne. Diyorlar ki su gün çatlama iğnesini vur gel 3. Ye gidince yumurtalar toplanıyor.. Bu sefer bekliyorsun 3 gunluk olunca 3. Gun embriyosu oluyo. 5. Gune gitmesi daha ıyı diyorlar eger ıyı kalite ise 5. Gunu beklemeyip yarın gel transfer yapıyoruz diye bilirler. Yada yine yumurtaya baglı 1 ay bekle obur adetin de yapcaz diye bilirler Yumurta toplama anestezi ile oluyo. Aç karna gidiyorsun.. Ondan sonra verdıgı iğneleri saglık ocagında vuruluyorsun. Dıgerler sen gobekten vuruyorsun Boyle iste canım

selamlar canm ben suleymaniye kadın doğumda rapor almıştım. başka yerde rapor çıkması aylar sürerken 20 günde almıştım. 1 buçuk yıllık evliydim çok olmayacağını öğrendik hemen oraya baş vurduk sart larimiz uydu diye aşılama bile yapmadılar rapor aldık istanbul tüp bebek merkezinden Dr are kamara gittik ve ilk denemede çok şükür kızım oldu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤ adetin ikinci günü randevusu direkt tüp bebek bölümüne git sekreterler yardımcı oluyor kağıt veriyorlar orda ne olması gerektiği yazıyo zaten Dr manevi ediyorlar ve yönlendiriyorlar.hatırladım kadarıyla esinnin 900 günlük sgk prim olması gerekiyor yaş 39 dan gün almamış ve çocuğun olmaması gerekiyor. nete bakyığınla şartlar yazıyorum zaten hakkından hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canim hakkinda hayirlisi olsun insallah. Ben zeynep kamile gidiyorum uskudar da anadolu yakasinda yani ama iyi bi hastane beni doktorum oraya yonlendirmisti orada tedavi goruyorum henuz hamile kalamadim nasip olmasi fakat hamile kalan cok kisi var rapor 1 haftada cikiyor fakat gun alman gerekiyor baya kalabalik oldugu icin hemen gun alamiyorsun 3 4 ay sonrasina verebiliyorlar yani duruma gore degisiyor yer varsa alabilirsin belki ilaclari 625 civari odedim yumurta toplamada da 814 civari odedim birde sonradan bir kac ilac aliyorsun 75 100 tl arasi birsey tutuyo

selamlar canm ben suleymaniye kadın doğumda rapor almıştım. başka yerde rapor çıkması aylar sürerken 20 günde almıştım. 1 buçuk yıllık evliydim çok olmayacağını öğrendik hemen oraya baş vurduk sart larimiz uydu diye aşılama bile yapmadılar rapor aldık istanbul tüp bebek merkezinden Dr are kamara gittik ve ilk denemede çok şükür kızım oldu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤ adetin ikinci günü randevusu direkt tüp bebek bölümüne git sekreterler yardımcı oluyor kağıt veriyorlar orda ne olması gerektiği yazıyo zaten Dr manevi ediyorlar ve yönlendiriyorlar.hatırladım kadarıyla esinnin 900 günlük sgk prim olması gerekiyor yaş 39 dan gün almamış ve çocuğun olmaması gerekiyor. nete bakyığınla şartlar yazıyorum zaten hakkından hayırlısı olsun inşallah
Merhaba dediginiz doktoru bende duydum nasil acaba sisli de yeri degil mi birde devlette rapor cikarttirinca ne kadar butce odeme oluyor acaba

Merhaba dediginiz doktoru bende duydum nasil acaba sisli de yeri degil mi birde devlette rapor cikarttirinca ne kadar butce odeme oluyor acaba
şunlar Dr yeri nişantasinda 2015 te dedi olduğumda raporlu 2500 TL idi şimdi bilmiyorum ama sanırım raporlu 5000 diye okumuştum kısmetse ocakta kızıma kardeş için tedaviye başlıcam instagram kullanıyorsanız dr aret kamar diye ekliyebilirsinz.orda canlı yayın yapıp sorularda cevap veriyor.Allah hayırlısıyla sizde nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin cnm

şunlar Dr yeri nişantasinda 2015 te dedi olduğumda raporlu 2500 TL idi şimdi bilmiyorum ama sanırım raporlu 5000 diye okumuştum kısmetse ocakta kızıma kardeş için tedaviye başlıcam instagram kullanıyorsanız dr aret kamar diye ekliyebilirsinz.orda canlı yayın yapıp sorularda cevap veriyor.Allah hayırlısıyla sizde nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin cnm
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin rabbim size bagislasin evladinizi ALLAH anali babali buyutsun insallah herkes icin hayirlisini verir rabbim

amin canm en kısa zamanda sanada nasip etsin insallah istiyor herkese nasip etsin

Back