Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben iki gün önce transfer oldum doğal izlenim yapıldı bı ablaya iğne vermişler düşük önleyici bana hiç bir ilaç vermediler birde transfer günü benım progesteron 21.23 cıkmıs ne oluyor bılen lüften yardımcı olsun kafam karıstı korktum
İlk transferiniz mi? Doğal izlenim dediğiniz doğal siklus sanırım, benimde doğal siklus şeklinde ilerledi transferim ancak ben fitil ve kortizon ilaçları kullandım, ilki kimyasal gebelik oluştuğu için. Siz hiç mi ilaç kullanmıyorsunuz?
Tamam canım hiç kullanmıyor değilmişsiniz ki. Ayrıca düşük önleyici ilaçlar herkese önerilmiyor rahmin durumuna göre ve daha önceki kayıplara karşı bir önlem almaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun bebişiniz size sımsıkı tutunsun
Fitil progestan mi Bazı doktorlar iğnesini bazıları hapını veriyor. Hapı yan etki yapmasın diye fitil.olarak da kullandırılıyor.
Hayırlısiyla tutunsun bebiş yada bebisler. Taze kabak çekirdeği de tutunmaya yardımcı diyorlar. Ya mubdi, ya musavvir esnaflarını da tavsiye ederim. Birde bana çok fazla yumurta olduğu için bol bol yumurta ve tavuk ye demişlerdi
Tamam canım hiç kullanmıyor değilmişsiniz ki. Ayrıca düşük önleyici ilaçlar herkese önerilmiyor rahmin durumuna göre ve daha önceki kayıplara karşı bir önlem almaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun bebişiniz size sımsıkı tutunsun
Fitil progestan mi Bazı doktorlar iğnesini bazıları hapını veriyor. Hapı yan etki yapmasın diye fitil.olarak da kullandırılıyor.
Hayırlısiyla tutunsun bebiş yada bebisler. Taze kabak çekirdeği de tutunmaya yardımcı diyorlar. Ya mubdi, ya musavvir esnaflarını da tavsiye ederim. Birde bana çok fazla yumurta olduğu için bol bol yumurta ve tavuk ye demişlerdi