Yaşınız kaç? Amh yumurtalık rezerviniz nedir? Yumurta toplama yapıldı mı yapıldıysa embriyo kaliteleriniz nedir? Aşılama başarı oranı %20 tüp bebek başları oranı %70 . İlk sefer de tutup tutmaması çift embriyo koyulmasıyla alakalı değil çift koydurup hiç tutmayan da var tek koydurup kalitesiz adı altında doktorların tabiriyle koyulup kucağına alan da var. Genel de doktorlar sizin durumunuza göre embriyo transferiyle ilgili bilgilendiriyor ama sizin tercihinize bırakacaklarsa eğer bunun maalesef kesin net 2 tane koydurun pozitif kesin olsun gibi bir yaklaşımı maalesef yok

ben kendi sürecimde doktoruma tamamen güvendim sonuçta herkesin süreci farklı beni en iyi tanıyan bilen doktorum benim için en iyi tedaviyi uygular diye düşünüp güvendim. İlk transferim tek embriyo koyuldu kaliteli denildi pozitif oldu ama boş gebelik oldu embriyo kalitesiz olduğu için gelişmedi denildi yani kaliteli sanınan embriyo genetik olarak kaliteli mi o da önemli bunun için genetiğe gönderen bir çok kişi var ama ben genetiğe göndermek istemedim doktorum da benim için bunu önermedi zaten. 2. Transferim de 2 tane koyuldu yine pozitif oldu şuan çok şükür sürecim devam ediyor ama mesela orta kalite embriyo koyuldu. Instagram da meltem diye bir kız var mesela 3. Denemesinde çift embriyo kalitesiz tabiriyle açılan 3cc embriyo transfer oldu ilk ikisi kaliteliymiş tutmamış 3. Kalitesiz olumlu olmuş şuan 28 haftalık ikiz gebe. Yani bunun netliği kesinliği yok çift embriyo da şu mantık bakılıyor birazdan insanlar tarafından 2 tane koyduklarım şansımız artsın biri tutmazsa diğeri tutar biri bizle kalır ya da biri kalitesizdir biri kalitelidir ikisinde koyulur biri bizimle yine kalır gibi düşünenler de var o tamamen tercih ve birazda nasip kısmet

allahın izniyle sizinde süreciniz çok güzel geçsin gönlünüze göre olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah