SAGLIK PROBLEMIMIZ YOK ESIMDE VARIKOSEL VARDI AMELIYAT OLDU UROLOJI DOKTORU COCUK SAHIBI OLMADA BIR ENGEL YOK DEDI BENIM DE YUMURTALARIM COK SUKUR BIR SIKINTIM YOK DUZENLI KOMTROLE GIDIYORUM 2 KERE ASILAMA YAPTIK TUTMADI BU AY TUP BEBEK ICIN PLAN YAPACAK DOKTORUMUZ SIZDE BIR SIKINTI OLMADIGI ICIN ILK SEFERDE TUTARMI VE 2 TANEMI KOYDURSAM DAHA IYI OLUR
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TUP BEBEK BILEN YARDIM EDEBILIRMI
- Konu Sahibi evva20
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2020
- 365
- 434
- 53
- 31
Bizde sebebsiz di sorun yoktu olmadı 8 senedir . İlk de tuttu çok şükür . 2 tane koydurdum ben . Tabi şuan kaç tane tuttu bilinmiyor ama sonuç pozitifSAGLIK PROBLEMIMIZ YOK ESIMDE VARIKOSEL VARDI AMELIYAT OLDU UROLOJI DOKTORU COCUK SAHIBI OLMADA BIR ENGEL YOK DEDI BENIM DE YUMURTALARIM COK SUKUR BIR SIKINTIM YOK DUZENLI KOMTROLE GIDIYORUM 2 KERE ASILAMA YAPTIK TUTMADI BU AY TUP BEBEK ICIN PLAN YAPACAK DOKTORUMUZ SIZDE BIR SIKINTI OLMADIGI ICIN ILK SEFERDE TUTARMI VE 2 TANEMI KOYDURSAM DAHA IYI OLUR
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
O isler hic belli olmuyor tup bebekte hic sıkıntısı olmayan arkadasim var deniyo tutmuyor. Onemli olan guzel bi labaratuvar saglikli yumurtalar ve embriyolar.. 2 tane olunca sans daha yuksek tabi. Ama onunda sartlari var 35 yaş altina koyulmuyo bide 3. Tup bebek denemesinde koyuluyoSAGLIK PROBLEMIMIZ YOK ESIMDE VARIKOSEL VARDI AMELIYAT OLDU UROLOJI DOKTORU COCUK SAHIBI OLMADA BIR ENGEL YOK DEDI BENIM DE YUMURTALARIM COK SUKUR BIR SIKINTIM YOK DUZENLI KOMTROLE GIDIYORUM 2 KERE ASILAMA YAPTIK TUTMADI BU AY TUP BEBEK ICIN PLAN YAPACAK DOKTORUMUZ SIZDE BIR SIKINTI OLMADIGI ICIN ILK SEFERDE TUTARMI VE 2 TANEMI KOYDURSAM DAHA IYI OLUR
Yaşınız kaç? Amh yumurtalık rezerviniz nedir? Yumurta toplama yapıldı mı yapıldıysa embriyo kaliteleriniz nedir? Aşılama başarı oranı %20 tüp bebek başları oranı %70 . İlk sefer de tutup tutmaması çift embriyo koyulmasıyla alakalı değil çift koydurup hiç tutmayan da var tek koydurup kalitesiz adı altında doktorların tabiriyle koyulup kucağına alan da var. Genel de doktorlar sizin durumunuza göre embriyo transferiyle ilgili bilgilendiriyor ama sizin tercihinize bırakacaklarsa eğer bunun maalesef kesin net 2 tane koydurun pozitif kesin olsun gibi bir yaklaşımı maalesef yok ben kendi sürecimde doktoruma tamamen güvendim sonuçta herkesin süreci farklı beni en iyi tanıyan bilen doktorum benim için en iyi tedaviyi uygular diye düşünüp güvendim. İlk transferim tek embriyo koyuldu kaliteli denildi pozitif oldu ama boş gebelik oldu embriyo kalitesiz olduğu için gelişmedi denildi yani kaliteli sanınan embriyo genetik olarak kaliteli mi o da önemli bunun için genetiğe gönderen bir çok kişi var ama ben genetiğe göndermek istemedim doktorum da benim için bunu önermedi zaten. 2. Transferim de 2 tane koyuldu yine pozitif oldu şuan çok şükür sürecim devam ediyor ama mesela orta kalite embriyo koyuldu. Instagram da meltem diye bir kız var mesela 3. Denemesinde çift embriyo kalitesiz tabiriyle açılan 3cc embriyo transfer oldu ilk ikisi kaliteliymiş tutmamış 3. Kalitesiz olumlu olmuş şuan 28 haftalık ikiz gebe. Yani bunun netliği kesinliği yok çift embriyo da şu mantık bakılıyor birazdan insanlar tarafından 2 tane koyduklarım şansımız artsın biri tutmazsa diğeri tutar biri bizle kalır ya da biri kalitesizdir biri kalitelidir ikisinde koyulur biri bizimle yine kalır gibi düşünenler de var o tamamen tercih ve birazda nasip kısmet allahın izniyle sizinde süreciniz çok güzel geçsin gönlünüze göre olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahSAGLIK PROBLEMIMIZ YOK ESIMDE VARIKOSEL VARDI AMELIYAT OLDU UROLOJI DOKTORU COCUK SAHIBI OLMADA BIR ENGEL YOK DEDI BENIM DE YUMURTALARIM COK SUKUR BIR SIKINTIM YOK DUZENLI KOMTROLE GIDIYORUM 2 KERE ASILAMA YAPTIK TUTMADI BU AY TUP BEBEK ICIN PLAN YAPACAK DOKTORUMUZ SIZDE BIR SIKINTI OLMADIGI ICIN ILK SEFERDE TUTARMI VE 2 TANEMI KOYDURSAM DAHA IYI OLUR
Amin cok guzel anlatmissin ve yasim 25 dediklerinizin hic birini biliyorum ben valla hoc birsey bilmiyorum cok bilgi verdiniz Allah razi olsunYaşınız kaç? Amh yumurtalık rezerviniz nedir? Yumurta toplama yapıldı mı yapıldıysa embriyo kaliteleriniz nedir? Aşılama başarı oranı %20 tüp bebek başları oranı %70 . İlk sefer de tutup tutmaması çift embriyo koyulmasıyla alakalı değil çift koydurup hiç tutmayan da var tek koydurup kalitesiz adı altında doktorların tabiriyle koyulup kucağına alan da var. Genel de doktorlar sizin durumunuza göre embriyo transferiyle ilgili bilgilendiriyor ama sizin tercihinize bırakacaklarsa eğer bunun maalesef kesin net 2 tane koydurun pozitif kesin olsun gibi bir yaklaşımı maalesef yok ben kendi sürecimde doktoruma tamamen güvendim sonuçta herkesin süreci farklı beni en iyi tanıyan bilen doktorum benim için en iyi tedaviyi uygular diye düşünüp güvendim. İlk transferim tek embriyo koyuldu kaliteli denildi pozitif oldu ama boş gebelik oldu embriyo kalitesiz olduğu için gelişmedi denildi yani kaliteli sanınan embriyo genetik olarak kaliteli mi o da önemli bunun için genetiğe gönderen bir çok kişi var ama ben genetiğe göndermek istemedim doktorum da benim için bunu önermedi zaten. 2. Transferim de 2 tane koyuldu yine pozitif oldu şuan çok şükür sürecim devam ediyor ama mesela orta kalite embriyo koyuldu. Instagram da meltem diye bir kız var mesela 3. Denemesinde çift embriyo kalitesiz tabiriyle açılan 3cc embriyo transfer oldu ilk ikisi kaliteliymiş tutmamış 3. Kalitesiz olumlu olmuş şuan 28 haftalık ikiz gebe. Yani bunun netliği kesinliği yok çift embriyo da şu mantık bakılıyor birazdan insanlar tarafından 2 tane koyduklarım şansımız artsın biri tutmazsa diğeri tutar biri bizle kalır ya da biri kalitesizdir biri kalitelidir ikisinde koyulur biri bizimle yine kalır gibi düşünenler de var o tamamen tercih ve birazda nasip kısmet allahın izniyle sizinde süreciniz çok güzel geçsin gönlünüze göre olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
8 seneden sonrami tup bebege karar verdiniz acabaBizde sebebsiz di sorun yoktu olmadı 8 senedir . İlk de tuttu çok şükür . 2 tane koydurdum ben . Tabi şuan kaç tane tuttu bilinmiyor ama sonuç pozitif
Him hic bilgim yok o yuzden illaki bilenler vardir diye danismak istedinO isler hic belli olmuyor tup bebekte hic sıkıntısı olmayan arkadasim var deniyo tutmuyor. Onemli olan guzel bi labaratuvar saglikli yumurtalar ve embriyolar.. 2 tane olunca sans daha yuksek tabi. Ama onunda sartlari var 35 yaş altina koyulmuyo bide 3. Tup bebek denemesinde koyuluyo
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
2 embriyo transferi icin 35 yas sarti yada onceden 2 basarisiz denemeniz olmasi lazim.SAGLIK PROBLEMIMIZ YOK ESIMDE VARIKOSEL VARDI AMELIYAT OLDU UROLOJI DOKTORU COCUK SAHIBI OLMADA BIR ENGEL YOK DEDI BENIM DE YUMURTALARIM COK SUKUR BIR SIKINTIM YOK DUZENLI KOMTROLE GIDIYORUM 2 KERE ASILAMA YAPTIK TUTMADI BU AY TUP BEBEK ICIN PLAN YAPACAK DOKTORUMUZ SIZDE BIR SIKINTI OLMADIGI ICIN ILK SEFERDE TUTARMI VE 2 TANEMI KOYDURSAM DAHA IYI OLUR
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Yasiniz kac acaba ? Bende 14 sene sonra tup bebekle gebeyim su an Rabbim sizlerede nasip etsin insaAllah bu surecte en onemli şey INANMAK olacagina inaninHim hic bilgim yok o yuzden illaki bilenler vardir diye danismak istedin
Benimde yaşım 26 öncesinde 3 sene önce doğal gebeliğim 16. Haftada kalbi durdu sonra 1. Tüp bebek denemem boş gebelik oldu 2. Tüp bebek denemem pozitif devam diyor 2. De çift embriyo transfer ettiler. İlk denemede bizde çift istedik ama doktorum tek koyacağını söylemişti bise tercih bırakmamıştı ama 2. Denemede çift koyacağını kendi talep etti bizde onaylamıştık. Benim amh yani yumurtalık rezervim 1.14 yaşıma göre düşük olduğu söylenilmişti eşiminde spermiogram testi morfoloji 0 ve sperm anomalisi vardı %10 sağlıklı spermleri vardı ve adet olarak 8 milyon çıkmıştı yani içimizinse durumu eşitti ikimizinde değerleri bizim tedavimize göre çok iyi değildi. O nedenle doktorunuza sorun araştırın biraz da bilgili olmak gerekiyor sürece başlarken benim düşüncem tabiki inşallah hakkınızda hayırlısı olurAmin cok guzel anlatmissin ve yasim 25 dediklerinizin hic birini biliyorum ben valla hoc birsey bilmiyorum cok bilgi verdiniz Allah razi olsun
- 26 Aralık 2020
- 365
- 434
- 53
- 31
Evet ortalama 6 senedir uğraşıyorum normal yolla olmaması içim hiç bir sebeb yok dendi . Geçen sene aşılama yaptırdım oda olmadı . İnancım kaybolmuştu artık . Çok şükür başladık sonu güzel oldu8 seneden sonrami tup bebege karar verdiniz acaba
Bunu bildigim.iyi oldu2 embriyo transferi icin 35 yas sarti yada onceden 2 basarisiz denemeniz olmasi lazim.
Ayyy Allahım saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin hayirli cocugun olsun insAllah cok sevindim bir nevi deneyipde olan insanlari duyumca motivasyonum guvenim.geliyorEvet ortalama 6 senedir uğraşıyorum normal yolla olmaması içim hiç bir sebeb yok dendi . Geçen sene aşılama yaptırdım oda olmadı . İnancım kaybolmuştu artık . Çok şükür başladık sonu güzel oldu
- 26 Aralık 2020
- 365
- 434
- 53
- 31
Ben 30 yaşındayım normalde tek embriyo koyulcaktı zaten yasak diğer türlüsü.ama doktorum bana da sordu ben de 2 embriyo kabul ettim. Oda 2 tane koydu . Şuan tek mi 2 mi bilmiyorum ama çok şükür her şey yolunda gidiyor kesemi de görüp atışına duyunca her şey çok daha güzel olcak .herkesin bir hikayesi var . Sen sadece kendine odaklan. Rabbim sana da bu yola girmeyi sonucunu pozitif görmeyi nasip etsinAyyy Allahım saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin hayirli cocugun olsun insAllah cok sevindim bir nevi deneyipde olan insanlari duyumca motivasyonum guvenim.geliyor