Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım biraz daha bekleyeyim o zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin7-8 . Günden sonra yapın . İnşallah bebegınız size sımsıkı tutunur
Amin inşAllah dayanabilirseniz test gününü bekleyin :)İnşallah canım biraz daha bekleyeyim o zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Zor yerinde duruyorum belli olacağını bilsem gidip kan verecemAmin inşAllah dayanabilirseniz test gününü bekleyin :)
Son günlerde bile kana karışıp pozitif görülüyor o yüzden öncesinde kendinizi üzüp strese sokmayın dieZor yerinde duruyorum belli olacağını bilsem gidip kan verecem
Test günüme kadar bekliyorum onzaman 5 gün kaldı zatenSon günlerde bile kana karışıp pozitif görülüyor o yüzden öncesinde kendinizi üzüp strese sokmayın die![]()
İki tane mi transfer ettinizKızlar bugün transfer günüm dahil 5. Günüm kasıklarımda sertlik var. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift transfer edildi. 7 Nişan test günüm çok sabırsızım. İdrar testi yapalı mıyım?
Evetİki tane mi transfer ettiniz
Benım de iki tane transfer ettiler bugün transferimin 4 günü ve kasıklarımda batma ve agrı hafıf derecede var karnım hafif şişiyor midem bazen bulanıyor çok değil hafif derecede ve de belim de ağrıyor sizde de oldu mu bu belirtiler
Çok sevindim adınıza iki tanesi de tuttu mu?
Hepsi oldu ama ilaçlar da yapabiliyormuşBenım de iki tane transfer ettiler bugün transferimin 4 günü ve kasıklarımda batma ve agrı hafıf derecede var karnım hafif şişiyor midem bazen bulanıyor çok değil hafif derecede ve de belim de ağrıyor sizde de oldu mu bu belirtiler
Hmm Anladımm cnm sizinki hepsi oldu yani ikisi de tuttu mu?Hepsi oldu ama ilaçlar da yapabiliyormuş
merhaba sonucunu merak ettim ne olduHepsi oldu ama ilaçlar da yapabiliyormuş
O Salı günü belli olacak kese görmeye gideceğiz ilk değerim 249 çıktı iki gün sonra 589 çıktıÇok sevindim adınıza iki tanesi de tuttu mu?
Bebiş geliyo inşallah sağlıklamerhaba sonucunu merak ettim ne oldu
Harika haber tebrik ederim darısı tüm isteyenlerO Salı günü belli olacak kese görmeye gideceğiz ilk değerim 249 çıktı iki gün sonra 589 çıktı
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese verir inşallahHarika haber tebrik ederim darısı tüm isteyenlergözünüz aydın
![]()
Sonucunuz ne nedirKızlar bugün transfer günüm dahil 5. Günüm kasıklarımda sertlik var. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift transfer edildi. 7 Nişan test günüm çok sabırsızım. İdrar testi yapalı mıyım?