L LunaKuzey Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 15 6 1 29 Çarşamba 02:54 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #1 Kızlar bugün transfer günüm dahil 5. Günüm kasıklarımda sertlik var. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift transfer edildi. 7 Nişan test günüm çok sabırsızım. İdrar testi yapalı mıyım?
Kızlar bugün transfer günüm dahil 5. Günüm kasıklarımda sertlik var. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift transfer edildi. 7 Nişan test günüm çok sabırsızım. İdrar testi yapalı mıyım?
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 5.557 8.094 118 Çarşamba 02:56 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #2 7-8 . Günden sonra yapın . İnşallah bebegınız size sımsıkı tutunur
L LunaKuzey Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 15 6 1 29 Çarşamba 03:01 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #3 Siyah Palto .!.: 7-8 . Günden sonra yapın . İnşallah bebegınız size sımsıkı tutunur Genişletmek için tıkla... İnşallah canım biraz daha bekleyeyim o zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Siyah Palto .!.: 7-8 . Günden sonra yapın . İnşallah bebegınız size sımsıkı tutunur Genişletmek için tıkla... İnşallah canım biraz daha bekleyeyim o zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 5.557 8.094 118 Çarşamba 03:06 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #4 LunaKuzey .!.: İnşallah canım biraz daha bekleyeyim o zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşAllah dayanabilirseniz test gününü bekleyin :)
LunaKuzey .!.: İnşallah canım biraz daha bekleyeyim o zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşAllah dayanabilirseniz test gününü bekleyin :)
L LunaKuzey Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 15 6 1 29 Çarşamba 03:09 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #5 Siyah Palto .!.: Amin inşAllah dayanabilirseniz test gününü bekleyin :) Genişletmek için tıkla... Zor yerinde duruyorum belli olacağını bilsem gidip kan verecem
Siyah Palto .!.: Amin inşAllah dayanabilirseniz test gününü bekleyin :) Genişletmek için tıkla... Zor yerinde duruyorum belli olacağını bilsem gidip kan verecem
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 5.557 8.094 118 Çarşamba 09:15 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #6 LunaKuzey .!.: Zor yerinde duruyorum belli olacağını bilsem gidip kan verecem Genişletmek için tıkla... Son günlerde bile kana karışıp pozitif görülüyor o yüzden öncesinde kendinizi üzüp strese sokmayın die
LunaKuzey .!.: Zor yerinde duruyorum belli olacağını bilsem gidip kan verecem Genişletmek için tıkla... Son günlerde bile kana karışıp pozitif görülüyor o yüzden öncesinde kendinizi üzüp strese sokmayın die
L LunaKuzey Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 15 6 1 29 Çarşamba 11:48 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #7 Siyah Palto .!.: Son günlerde bile kana karışıp pozitif görülüyor o yüzden öncesinde kendinizi üzüp strese sokmayın die Genişletmek için tıkla... Test günüme kadar bekliyorum onzaman 5 gün kaldı zaten
Siyah Palto .!.: Son günlerde bile kana karışıp pozitif görülüyor o yüzden öncesinde kendinizi üzüp strese sokmayın die Genişletmek için tıkla... Test günüme kadar bekliyorum onzaman 5 gün kaldı zaten