- 29 Haziran 2022
- 1.915
- 763
- 31
Gözünüz aydın . Neler yaptınız?
Kızlar , hiç bir tedavi görmeden hamile olduğumu öğrendim
Tedavi derken tüp bebek aşılama…
Çok sevindim cnm sağlıcakla kucağına al insKızlar , hiç bir tedavi görmeden hamile olduğumu öğrendim
Tedavi derken tüp bebek aşılama…
bize umut oldun canım hayırlı olsun , neler yaptınız bu süreçte ? Bahsedersen seviniriz
çok teşekkür ederimm tanemÇok sevindim cnm sağlıcakla kucağına al ins
Çok teşekkür ediyorum. Kusura bakmayın mesajınızı görmedim ama yukarda cevapladımGözünüz aydın . Neler yaptınız?
Hayırlı olsun canım çok sevindimçok teşekkür ederimm tanem
Mehrii34
Çiçeğiim megafert kullandık 3 ay ikimizde
Bunun yanında ben D vitamini ve coraspirin başladım.
Sonra sperm sağlığına iyi geldiğini okuduğum için eşime solgarın kalsiyum magnezyum ve çinko ilacını içirdim .
Arı sütü bal polen propolis pergalı bi karışım yaptırdık yine ona.
Banada kayınbabam aktardan mesir macunu gibi bişey yaptırdı yine ballı bol baharatlı.
Sanırım en son tüp bebeğe gidicem artık deyince kafamız rahatladı bi taraftan.
Ama bunların yanında en önemlisi dua olduğuna inanıyorum.
O kadar çok ağladım ki berat gecesi gün secdede Hz. Zekeriyanın ettiği duadan ediyorum dedim rabbim bizi yalnız koyma..
2 gün geciktim o kadar umutsuzdum ki beta 63.7 çıktı Rabbime bin şükür..
çok teşekkür ederimm tanem
Mehrii34
Çiçeğiim megafert kullandık 3 ay ikimizde
Bunun yanında ben D vitamini ve coraspirin başladım.
Sonra sperm sağlığına iyi geldiğini okuduğum için eşime solgarın kalsiyum magnezyum ve çinko ilacını içirdim .
Arı sütü bal polen propolis pergalı bi karışım yaptırdık yine ona.
Banada kayınbabam aktardan mesir macunu gibi bişey yaptırdı yine ballı bol baharatlı.
Sanırım en son tüp bebeğe gidicem artık deyince kafamız rahatladı bi taraftan.
Ama bunların yanında en önemlisi dua olduğuna inanıyorum.
O kadar çok ağladım ki berat gecesi gün secdede Hz. Zekeriyanın ettiği duadan ediyorum dedim rabbim bizi yalnız koyma..
2 gün geciktim o kadar umutsuzdum ki beta 63.7 çıktı Rabbime bin şükür..
Merhabaa, bu konuda aktardan destek almanızı öneririm. Her şeyin fazlası zarar olabilir.Merhaba, hayırlı olsunbende ballı arı sütü macunu ve polen aldım ama nasıl karıştırcam ve kullancam bilmiyorum bilginiz varsa öğrenebilir miyim?
Keşke. Sorduk aldığımız aktara bilmiyordu. Bugün başlayım dedim ama saatlerdir nasıl yapıldığını bulamadımMerhabaa, bu konuda aktardan destek almanızı öneririm. Her şeyin fazlası zarar olabilir.
Bu kadar zaman olmuş oyalanma direk tüpe git. aşılama gereksiz Dr doğru demiş. Başka teste gerek yok. yumurta sperm kalitesi, doluluk, embriyo kalitesi gibi sorunlar varsa ancak tüpte öğrenirsin.Merhabaa,
Ben sizlerden akıl almaya geldim.
Çünkü kafam oldukça karışık !
4. Seneye giden evliliğimiz var ilk başlarda çocuk istemi yoktu sonrasında tabi doğal olarak oluştu.
Lakin 2 sene 2 aydır koca bir başarısızlık.
Bu süreçte neler yaptık anlatayım
Bir kere polikistik over görünümlü yumurtalıklarım var görünümlü diyorum çünkü başka bir etkisi yok tüylenme hormon bozukluğu adet gecikmesi yaşamıyorum.
Tek etkisi amh 5 üzerinde çıkıyor. Lh tsh normaldi en son kanımda.
Hsg çekildim geçen martta hiç bir problem yok.
Ama bu süreçte yumurtalar çatlıyor mu büyüyor mu gittiğim hiç bir doktor kontrol etmedi. Bir kaç genetik kanım mutasyonlu çıktı pıhtılaşma olabilir dediler kan sulandırıcı kullanıyorum
Eşim spermiyogram verdi 43 milyon sayı morfoloji 1 çıktı. Destek kullanın dediler 3 ay megafert kullandık yeni bitti. Yanında aldığımız ek propolisler çinkolar kalsiyumlar cabası
Ama tabi bu süreçte normal yolla olmaz olsa olurdu aşılamayla yüzde 12 tüple yüzde 50 şans var uzatmayın falana bağlandı konu tabi ben ağla ağla bi hal sürekli kırmızıları görünce aşiretin hiç çocuk doğuramamış gelini gibi sürekli derin bir depresif hali. Dedim gidicez tüp bebeğe başka çözüm yok.
Ama aklımda bir soru biz bi yerleri kaçıyoruz bazı şeyler eksik daha kontrollu gidilmesi gerekiyor buraları okuyunca hep bakıyorum kimi diyor yumurta takibi kimi diyor çatlatma iğnesi yok 24. Gün kanı.
Şimdi bana tecrübelerinizden akıl vermenizi rica ediyorum.
Baştan bu işi nasıl elime alabilirim? Tam anlamıyla evet başka oluru yok tüp bebek demem için ne testler yapmam gerek?
Şimdiden teşekkür ederim. Hepimize göklerden bebek pıtırcıkları yağmasını diliyorum
Benim satın aldığım bir site var ama orda gramajlar yazıyor mesela öyle sitelere baktınız mı.Keşke. Sorduk aldığımız aktara bilmiyordu. Bugün başlayım dedim ama saatlerdir nasıl yapıldığını bulamadım
Başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim. Şimdi bir daha yapacak olsam direk tüp bebeğe başlarım. TeşekkürlerBu kadar zaman olmuş oyalanma direk tüpe git. aşılama gereksiz Dr doğru demiş. Başka teste gerek yok. yumurta sperm kalitesi, doluluk, embriyo kalitesi gibi sorunlar varsa ancak tüpte öğrenirsin.
Linki gönderebilir misinizBenim satın aldığım bir site var ama orda gramajlar yazıyor mesela öyle sitelere baktınız mı.