bahçeci fulya hangi şehirde? bide tüp bebek mi aşılamamı?Canim ben bahceci fulyada yaptırdım 5.900 + ilaçlar
Canim ıst. Tup bebekbahçeci fulya hangi şehirde? bide tüp bebek mi aşılamamı?
anladım canım sağol. İnşallah kavuşmuşsundur bebişine . olmadıysada gerek kalmadan inş. kendiliğinden olurCanim ıst. Tup bebek
Mrh ,temmuz ayinda yaptirdim bursad 5.000 ilac haric ,ilaclarda 1000 2000 arasi degisiyor kisiye gore kimine yuksek doz gerekiyor kimine az ,yasin 23 ustu ve 3 yillik evliysen tup bebek raporu cikarabilirsin universite hastanelerinde ,istanbulda bircok yerde tup bebk raporu geciyor ,yari yariya dusuyor fiyat ,ilaclarada cok para odemiyosun bilgin olsun .Kızlar bu ay letroks diye bir ilaca başladım. ardından çatlatma iğnesi olacağım. şayet sonuç alamazsak illaki ileri adım olan tüp bebek yada aşılamaya başvuracağız.Şimdilik özele gidiyorum. Muhtemelen yüklü miktarlar isteniyor karşılamakta güçlük çekermiyim bilemiyorum.
herkesin olduğu şehir gittiği doktor elbet farklı ama yaptıranlar fiyatlarını yazabilir mi ?
anladım yaşım 27 ama daha 15 aylık evliyim. Sen bi sonuç alabildin mi pekiMrh ,temmuz ayinda yaptirdim bursad 5.000 ilac haric ,ilaclarda 1000 2000 arasi degisiyor kisiye gore kimine yuksek doz gerekiyor kimine az ,yasin 23 ustu ve 3 yillik evliysen tup bebek raporu cikarabilirsin universite hastanelerinde ,istanbulda bircok yerde tup bebk raporu geciyor ,yari yariya dusuyor fiyat ,ilaclarada cok para odemiyosun bilgin olsun .
Cok sukur hamileyim 3.ayimdayim doktorumdan da cok memnunumanladım yaşım 27 ama daha 15 aylık evliyim. Sen bi sonuç alabildin mi peki
maaşallah sağ sağlim inşallah kucağına alırsın.Cok sukur hamileyim 3.ayimdayim doktorumdan da cok memnunum
Insallah allah her isteyene nasip etsinmaaşallah sağ sağlim inşallah kucağına alırsın.
ne kadar beklemiştin yani ne kadar süre olmadı.Insallah allah her isteyene nasip etsin
sperm yıkama aşılamaya dahil bi işlem mi yoksa eşinde olan problem için mi1 kere özelde aşılama yaptırdım 600 lira, sperm yıkama 200 lira, 1 tanede devlette yaptırdım hastedenede sperm yıkama olmadığı için sadece 200 lira yıkamaya verdik
Cnm ,biz 8 senelik evliyiz iki aslama bir tup denedik olmadi ,esimde varikosel vardi ,doktorlar zaman kaybettirdi duzelir dendi ,kurler denedik ,ilac kullandi ,ameliyat oldu falan filan derken 5 senedir ugrasiyoruz ,birazda maddi acidan bekledik eger imkaniniz varsa vakit kaybetmeyin derim ,ama yasinda kucuk biraz beklemekten zarar gelmez ben 30 umda evlendim ,ne kadar cocuga yogunlasirsan kadar uzuluyo insan akisinada birakabilirsin daha cok gencsinne kadar beklemiştin yani ne kadar süre olmadı.
ben dokturun bende sırf iki ay kist yüzünden bebek olmadı diye bana bu ay kist oluşmayınca hemen ilaç verip şansa bırakmayalım demesine şaşırdım sakince yaklaşıp biraz deneyin doğal yolla olur deseydi insan bu kadar şaşırmazdıCnm ,biz 8 senelik evliyiz iki aslama bir tup denedik olmadi ,esimde varikosel vardi ,doktorlar zaman kaybettirdi duzelir dendi ,kurler denedik ,ilac kullandi ,ameliyat oldu falan filan derken 5 senedir ugrasiyoruz ,birazda maddi acidan bekledik eger imkaniniz varsa vakit kaybetmeyin derim ,ama yasinda kucuk biraz beklemekten zarar gelmez ben 30 umda evlendim ,ne kadar cocuga yogunlasirsan kadar uzuluyo insan akisinada birakabilirsin daha cok gencsin
Bazi bunyeler devamli kist yapabiliyomus ,hazir kist yokken tedaviye baslamis olabilir ,kist olunca erimeden tedavi yapmiyolar o yuzdendir ,biz ameliyata karar vermistik ,doktor bu degrlerle olur dedi esim zor ikna olmusken 1 yil bekledik ilac kullandik degerler duzelmedi baska bir profesore gittik ameliyat olsun ama duzelmeyebilir dedi biz yinede sansimizi deneyelim dedik onada epey bir para odedik 1 sene icinde duzelmezse tup bebek dedi yine gecti 1 sene ,sonra asilamaydi tuptu derken bir sene gecti ,ilki tutmayinca cok bunalima girdim kendimi toplamam epey zaman aldi ,derken seneler gecti gitti canim ,eger istiyorsaniz en guzeli erken yol almak[/QU
anladım kistten dolayı pek biz denemeye şansabırkmayalım dedi bende her ay oldumu olcakmı stresini yaşamak istemedim verdi ilacı kullandım 6sında yumurtalarıma bakıp sanırım iğne vuracak sonrasında artık nasıl diyorsa öyle bi yol izlicez. ben 27 yaşında olduğum halde bazen kızıyorum kendime neden daha önce evlenmedim diye ama nasip kısmet meselesi sonuçta hayırlısı hepimiz için böylemiş
aşılamaya dahilsperm yıkama aşılamaya dahil bi işlem mi yoksa eşinde olan problem için mi
amin canım sağolCnm eger esinle mutluysan ,iyki onunla evlenmisim diyosan er gec nasip olur bebek ,bende bazen erken evlenseydim diyorum ama ,bugun geriye gitsem yine esimi secerdim ilk gunku kadar hatta dahada cok seviyorum cok zor sinavlar verdigimiz halde sevgimizden birsey eksilmedi sukur ,nasip kismet allah gonlunuze gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?