Arkadaşlar herkese merhaba antalya eğitim araştırma hastanesinde
tüp bebek merkezine gidecek olanlara işleyişi anlatmak istiyorum tedavi sürecinin hepsi bu hastanede geçti ben 2022 yılında tedaviye başladım önce 3 aşılama denendi ve olumsuz sonuç aldım daha sonra tüp bebek merkezi açıldı ve ben oraya yönlendirildim doktor seçimi yapmadım tesadüfen SERAP FIRTINA TUNCER hocamla tanıştım muayene olurken tüm bilgileri detaylı anlatıp sürece başladı ilaçlar yazıldı kullanımları için hemşireler detaylı anlatıyor zaten asılamada kullanılardan farklı ilaçlar kullanıyorsun zaten saatlerini söylenen saatte yapıyorsun aksatmadan gün yumurta toplama işlemine geliyor herkes o kadar güler yüzlü ve ilgili ki zaten hocam sayesinde inanın bi güvenle giriyorsunuz benim 5yunurtam toplandı artık embrliyog Özge hocamız iletişime geçmeye başladı 5.gün sadece 2 embriyom kaldı birini transfer ettik birini dondurdum ve sonucum olumlu ilk denememde hemde 2 aylık bir oğlum var inanın serap hocanın ve embrliyog Özge bilgisine ilgsi insana umut oluyor başka yerlere gitmeden serap hocaya görünün derm