Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Biogaia gaz ilacı degil zaten canım bağırsakların gelişimi için destekleyici. Metsil kullanırsan daha iyi gelebilir. Bir süre dene fayda etmezse başka gaz damlasına gecebilirsin her gaz damlası her bebeğe iyi gelmiyor. Karnına sıcak havlu koy bacak haraketleri falan yaptir faydası olur

Gaz için faydalı diye verdi Dr o yüzden kullanıyoruz canım bı de probiyotik olunca kullanmak istedim bende
Metsil de kullanıyoruz şimdilik bakalım bu bitince başka bakarız fazydasi oluyor mu anlamıyorum çünkü gazimiz hala oluyor

Biogaia faydalı canım bende kullandım devam et demişti bana 4. Aya kadar. Gaz konusunda ben sansliydim aşırı gazımiz olmadı. Her dönem başka şeyler oluyor bebisler de sağlıkları yerinde olsun geçiyor bir sekilde

Aynen canım kullanıyorum bakalım bı sure kullanırız bizde 3 ay filan
Yani onlar dünyaya gelene kadar bı sürü zorluk yaşadık gördük şimdide zor ama yine de yokluğundan çok çok iyi bin şükür Rabbime

3 gün geçtiyse olmuyor cnm
Yok geçmemişken diyorum canım
3 gun asagida 3 ay buzlukta durabiliyor canim asagi tarafa koyali ne kadar oldu, koyali 72 saati gecmediyse buzluga alabilirsin
Önce +4 te sonra -18 de saklanabiliyor öyleyse,tamam canım sağol
öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun

iyi ki sizin gibi güzel kalpli eğitimciler var
İyi ki senin gibi güzel kalpli insanlar var baloncuğummm

Günaydın, kızlar.

Sizlere bir şey sormak isterim. Başından geçen vardır belki. Biz bu ay tüp bebek için artık karar verdik ve dr. gittik. Muayenede Dr. Bey toplam 7 yumurta saydı fakat soldaki yumurtanın biri 12 mm olmuş dedi. Bu arada adetin 3. günüydü gittiğimde. Birde diğer yumurtalarda irili ufaklı dedi. Öncelikle bunları eşit büyüklüğe getirmeliyiz falan dedi. Adetin21. günü tekrar çağırdı bana estrofem verecekmiş. Onun sayesinde eşitlenecekmiş yumurtalar. Böyle bir şey var mı tüp bebekte? Bizde malum bu işi yeni yıla girmeden bitirmek istiyoruz. Zamlı fiyatlardan etkilenmemek için. Bilmiyorum o estrofem ne kadar süre kullanacağım. Bilgisi olan var mı?

Selam canm oncelikle hayırlı ugurlu olsun transferın Rabbım sana saglıklı bebısler versın.. Evet yumurtaların esıtlenmesı gerek buyumesı ıcın estrofem kullandık.. Ben 20. Haftaya kadar kullanmistim gebe kaldıktan sonra da devam yani

canım ben daha başlayamadımki tedaviye :) Yumurtalar böyle olunca dr. estrofem kulalnıcaz dedi. hepsini eşitlemek için. Sonra ilçlara başlıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…