• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kaka yaptıgı zaman kesınlıkle ıslak mendili yıkayıp sabunlayıp, sonra durulama yapıp, temizliyorum. Pişik için en guzeli hakıkı zeytinyağ.. Hıc pısık olmas
olmadı cok sukur
Islak mendil kullanmıyoruz biz su ve pamuk kullanıyoruz hep. Hindistan cevizi yağı sürüyorum ben de. Bu sefer kaka yaptığını duymamışız sanırım nasılsa fazla kalmış o yüzden olmuş inşallah geçer
Canım ıslak mendil kullanmadım hiç. Temizleme pamuğu kullaniyorum. Altını cok sık değiştirdim.
Ilk doğduğu zaman altini her açtığımda yagliyordum papatya yağı yapmistim kendim. Pişik olmadan atlattık ilk doğduğu zmanlari.
Ben de öyle kullanıyorum canım hep. Her bezlemede yağ sürmüyorum ama zarar verecek gibi geliyor sonuçta herşeyin fazlası zarar diye düşünmüştüm. İncia nın pişik kremi var bi de bizde onu da sürdük ama kullanışı zor kıvamı yoğun baya,yağ daha kolay. Yarına geçmezse doktora mesaj atar sorarım artık

Maşallah size🧿♥️🧿♥️
Evet giderek artıyor canım. Yetmediğini düşündüğümüzde mama da veriyoruz bugün verme ihtiyacı olmadı hiç şükür ama…Çarşambaya kadar meme+mama devam ederiz. Bakalım o zaman kilo alışına göre belli olacak durumumuz 🤷🏻‍♀️
Yalnız bugün hiç anlayamadan pişik yapmışız bizimkini çok üzüldüm görünce. Ne kullanıyorsunuz tedavi edici olarak nasıl geçer?
Asla ıslak mendil kullanmadm 4. Ayı bitirdik halada kullanmadm.. Doktorda tebrik etmişti hatta.. Ama ıslak mendil bende kullanmadm yazmşsn..
Cnm ben prima premium care kullanıorm sen bir üstünü kullanıosn die biliorm
Ee bezdede sorun yk.
Geriye şey kalıor sık değiştirme.. Ben ilk 1 ay 2-3 saate değiştirirdm ki primanın emicilik süresi cok daha fazla ama yinede değiştirirdim.. Şimdi süre daha uzadı 🙈
Kuzenm abd bi pişik kremi getirmişti
Pişik olmasa bile sürekli altını değişir krem sürerm.. Kremi en başndan beri kullanıorm
Ama ona başlamadan önce bepanthon kullanıodm ondanda memnundm..
Bi kre pişik oldu ondada primanın günlük bezini kullanmştm bezi kabul etmedi..
Ama dediğim gibi ben rutin kullanıorm pişik kremini

Maşallah size🧿♥️🧿♥️
Evet giderek artıyor canım. Yetmediğini düşündüğümüzde mama da veriyoruz bugün verme ihtiyacı olmadı hiç şükür ama…Çarşambaya kadar meme+mama devam ederiz. Bakalım o zaman kilo alışına göre belli olacak durumumuz 🤷🏻‍♀️
Yalnız bugün hiç anlayamadan pişik yapmışız bizimkini çok üzüldüm görünce. Ne kullanıyorsunuz tedavi edici olarak nasıl geçer?
Geçmiş olsun bizim de olur gibi oldu bir önceki pişik kremimizden. Sonrasında her kaka yaptığında altını yıkadık birkaç gün. Bir de pahalı demezsen mumsy natural'ın pişik kremi var. Ben çok sevdim onu. Az miktarda bile yeterli oluyor. Yenebilen doğal bi kremmiş. O yüzden yüzünü çizdiğinde filan da kullanıyorum. Hemen geçiriyor kızarıklığı.

Maşallah size🧿♥️🧿♥️
Ben de temizleme pamugu kullanıyorum canım, fısfısla su sıkarak. Pişik kremi olarak da sudocrem kullanıyorum.

Maşallah size🧿♥️🧿♥️
Krem bübchen kullaniyorum ben canim kivam olarak cok iyi surulmesi kolay cok da kaliteli bir krem

Krem bübchen kullaniyorum ben canim kivam olarak cok iyi surulmesi kolay cok da kaliteli bir krem
ben bübcehinin şampuan ve vücut losyonunun kullanıyorum
içeriği cok temiz diye.. ama kokusu kalıcı değil ve ertesi gün farklı bir kokusu oluyor
hiç memnun kalmadım :(
bitsede değiştirsem ama cok var

Asla ıslak mendil kullanmadm 4. Ayı bitirdik halada kullanmadm.. Doktorda tebrik etmişti hatta.. Ama ıslak mendil bende kullanmadm yazmşsn..
Cnm ben prima premium care kullanıorm sen bir üstünü kullanıosn die biliorm
Ee bezdede sorun yk.
Geriye şey kalıor sık değiştirme.. Ben ilk 1 ay 2-3 saate değiştirirdm ki primanın emicilik süresi cok daha fazla ama yinede değiştirirdim.. Şimdi süre daha uzadı 🙈
Kuzenm abd bi pişik kremi getirmişti
Pişik olmasa bile sürekli altını değişir krem sürerm.. Kremi en başndan beri kullanıorm
Ama ona başlamadan önce bepanthon kullanıodm ondanda memnundm..
Bi kre pişik oldu ondada primanın günlük bezini kullanmştm bezi kabul etmedi..
Ama dediğim gibi ben rutin kullanıorm pişik kremini
Benim kiz da günlük rahatlıkta pişik olayım dedi sadece 1 günde hemen bıraktım. Zaten elime aldığımda da bi içim ısınmamıstı 😁 bugüne kadar hiç pişik olmadi ki ben bez markası da değiştirdim prima sleppy molfix sleppy olarak hiç bişey olmadı ama bunda 1 günde oldu.

Benim kiz da günlük rahatlıkta pişik olayım dedi sadece 1 günde hemen bıraktım. Zaten elime aldığımda da bi içim ısınmamıstı 😁 bugüne kadar hiç pişik olmadi ki ben bez markası da değiştirdim prima sleppy molfix sleppy olarak hiç bişey olmadı ama bunda 1 günde oldu.
demekki onda bir sıkıntı var

Islak mendil kullanmıyoruz biz su ve pamuk kullanıyoruz hep. Hindistan cevizi yağı sürüyorum ben de. Bu sefer kaka yaptığını duymamışız sanırım nasılsa fazla kalmış o yüzden olmuş inşallah geçer

Ben de öyle kullanıyorum canım hep. Her bezlemede yağ sürmüyorum ama zarar verecek gibi geliyor sonuçta herşeyin fazlası zarar diye düşünmüştüm. İncia nın pişik kremi var bi de bizde onu da sürdük ama kullanışı zor kıvamı yoğun baya,yağ daha kolay. Yarına geçmezse doktora mesaj atar sorarım artık
Arkonun krem varya canm eski olanlar cok yaglı ondan kullanabılırsın onunda pişiğe ıyı geldıgı nı duydum.. Ben pişik kremi hıc kullanmıyorum.. kaka sonrası hakıkı zeytinyağ ıle yaglıyorum sadece

Benım bebısınde ıkı gundur burnu tıkalı hapsırıyor gece uyumadan ıkı gundur sabah ediyoruz. Zavallı bebısım tam uyuyor tıkandıgı ıcın gerı uyanıyor..
Geçmiş olsun canım. Usuttu mu acaba. Burnunu serum la cekiyor musun

Kızlar benim kızın da kafasının önü konak olmuş hiç de fark edilmiyor, güneşte fark ettim. Zeytinyağı filan bi şeyler deneyeceğim. Mustela kullanıyodum konak şampuanına geçicem herhalde.
Bu arada biz de dün babannenin memleketine geldik. Yolda uyur diyodum kaka yapıp durdu arabada zor değiştirdim🤭

Kızlar benim kızın da kafasının önü konak olmuş hiç de fark edilmiyor, güneşte fark ettim. Zeytinyağı filan bi şeyler deneyeceğim. Mustela kullanıyodum konak şampuanına geçicem herhalde.
Bu arada biz de dün babannenin memleketine geldik. Yolda uyur diyodum kaka yapıp durdu arabada zor değiştirdim🤭
Kafasının önünde bizde de var, zeytinyağı sürüyorum banyolardan önce yumuşatsın diye tarıyorum sonra, azalıyor ama tam geçmiyor.
Ya evde olsa yapmazlar kakayı zor durumlar olunca yapıveriyolar..
Geçen tüm gün bekledim yapmadı gece 3 te uyku arasında yaptı, üstüne bi de alt değişirken uyandı, 5ti uyutabildik..

Back