Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İnan dun mesajini okuyunca cok utandim bilmeden dedim ne cok kirdim belki ama simdi icim rahatladi
Aminn allah saglikli guzel gunlerini gormeyi nasip etsin hepimize
Immm şeyy yok caaaanım vazgeçme bi de en dogalindan hamile olurmusun hem de ikiz

Emiyor canım işte o göğsümu de tutsa bir sorun kalmayacak

Yemeyin teyzesi ya

Üstten bir kez çıksa bile kar. Alttan da çıksa yine de gaz oluyor. Bağırsakları henüz tam gelişmediği için normal. Zamanla kendi çıkarmayı öğrenecek. Yüzüstü yatırmayı dene arada sıkıntılı olduğunda. Ya da dizlerine yüzüstü yatır

Yapıyorum hepsini de benim kız sıkıntıya fazla gelemiyor yüzüstü yatirinca pancar gibi kızarıyor normallesti aslında biraz ama çok fazla ses çıkarıyor uyurken uyanıyor gibi yapıyor sonra devam ediyor uymaya kakasını yapsa dahi ikinmaya da devam ediyor

Yok kız hç kırılmadm
Aminnnn inşallah cnm

Gunaydin kizlar
Esimin tuuum israrlarina ragmen bak bak ne kadar tatlilar laflarina ragmen bu tuzaga dusmedim ve bebekleri kendisine atıp yaticam insallah
Ya bu herifler cok fena ya
Kendilerini cok uyanık sanıolar

Emiyor canım işte o göğsümu de tutsa bir sorun kalmayacak
Tutar annesi daha 20 gnlük bebe :)
İlla öğrenir

Yemeyin teyzesi ya
İnsan dokunmaya bile kıyamıor demi

Hahahahhahaa günaydnnn
Bu iyi günlerin

İnşallah canım dünden beri çok daha rahatım inan ki süt ısıt getir olayi baya yorucu oluyor hele de gece

Baştan opmeye kıyamıyor insan. Suan hamur gibi yoguruyorum
3 aylık olduğunda asıl çok tatlı oluyorlardır değil mi ya gülücükler filan atıyorlar. Gerçi şuanda da uyurken emerken melek gülümsemesi yapıyor bilinçsizce , çok hoşuma gidiyor

Valla uykudan uyandırmaya kıyamıyorum ama bir yandan da onun iyiliği için orasını burası sıkıp sıkıp duruyorum napim bir de bizimki çok gıdıklanıyor her yerinden huylanıyor o da işime yarıyor bazen

Evet artık ele avuca sığıyor Agu gugular hava da ucusuyor

Beslenme işi nasıl gidiyor canım. Emiyor mu sütun artmıştır ilk zamana göre

Evet artık ele avuca sığıyor Agu gugular hava da ucusuyor

Beslenme işi nasıl gidiyor canım. Emiyor mu sütun artmıştır ilk zamana göre
Maşallah size
Evet giderek artıyor canım. Yetmediğini düşündüğümüzde mama da veriyoruz bugün verme ihtiyacı olmadı hiç şükür ama…Çarşambaya kadar meme+mama devam ederiz. Bakalım o zaman kilo alışına göre belli olacak durumumuz
Yalnız bugün hiç anlayamadan pişik yapmışız bizimkini çok üzüldüm görünce. Ne kullanıyorsunuz tedavi edici olarak nasıl geçer?

Kaka yaptıgı zaman kesınlıkle ıslak mendili yıkayıp sabunlayıp, sonra durulama yapıp, temizliyorum. Pişik için en guzeli hakıkı zeytinyağ.. Hıc pısık olmas
olmadı cok sukur

Canım ıslak mendil kullanmadım hiç. Temizleme pamuğu kullaniyorum. Altını cok sık değiştirdim.
Ilk doğduğu zaman altini her açtığımda yagliyordum papatya yağı yapmistim kendim. Pişik olmadan atlattık ilk doğduğu zmanlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…