• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aaa şaşırdım bizm ki sakın kullanma dedi 😁 ama hiç demir damlasına para veresim yok iyi oldu sizden duyduğum 👍

Sma kullaniyorum en baştan beri. Gerçekten her geçen gün ayrı bir zam geliyor. Mama ve bez aldim bin TL ye yakın harcadım. Eşimle karşılıklı birer bardak soğuk su içtik uzerine 😂
Bende sma kullanıyordum degıstım bebelac alıyorum valla ayda bır bucuk mama fazladan alıom sma gore

Bende sma kullanıyordum degıstım bebelac alıyorum valla ayda bır bucuk mama fazladan alıom sma gore
Bebelac uygun mu canım geçen baktım sanki fark yok gibi. İndirimde uyguna aldım sma yi ama bende bebelac a geçmeyi düşünüorum eğer indirjmde alamazsam. Sütüm artık yok denecek kadar az fazla gidiyor mama.

Bebelac uygun mu canım geçen baktım sanki fark yok gibi. İndirimde uyguna aldım sma yi ama bende bebelac a geçmeyi düşünüorum eğer indirjmde alamazsam. Sütüm artık yok denecek kadar az fazla gidiyor mama.
Valla 90 tl bebelac 130 sma canm fark benım hesaba gore bir bucuk mama fazladan alıo... Sonucta bunuda yiyor ne gerek var fazladan vermeye.... Sonucta ek gıda gececek ama yine devam sutu alacaz onyızden bebelac candır 😜 sonucta ucuz dıyoruz da o da cok pahalı bımın mamasını mı alsak napsak🤣🤣🤣ya saka bır yana olmayınca napcan onuda kullanan var Rabbım herkese yardım etsin cok zor su zamanda gecım

Ahh cok sukur azaldi mama cebimizde saskin ne oluyor mama almadi bunlar bi kac gundur diyodur 😂
Cok sukur sabah aksam ve gece mama iciyolar gun icinde ek gida
Ayyy şükür bugünlere diyelim o zamn darısı bizim başımıza 😂 sen hangi mamayi kullanıyorsun canım
Valla 90 tl bebelac 130 sma canm fark benım hesaba gore bir bucuk mama fazladan alıo... Sonucta bunuda yiyor ne gerek var fazladan vermeye.... Sonucta ek gıda gececek ama yine devam sutu alacaz onyızden bebelac candır 😜 sonucta ucuz dıyoruz da o da cok pahalı bımın mamasını mı alsak napsak🤣🤣🤣ya saka bır yana olmayınca napcan onuda kullanan var Rabbım herkese yardım etsin cok zor su zamanda gecım
Zamlar böyle giderse bımın maması da el yakacak pirinç unu pişirip vereceğiz 😁
Aynen gerçekten zor geçinmek çocuk büyütmek ayrı zor. Rabbim yardım etsin hepimize. Bebeklerimize sağlık versin.

Ayyy şükür bugünlere diyelim o zamn darısı bizim başımıza 😂 sen hangi mamayi kullanıyorsun canım

Zamlar böyle giderse bımın maması da el yakacak pirinç unu pişirip vereceğiz 😁
Aynen gerçekten zor geçinmek çocuk büyütmek ayrı zor. Rabbim yardım etsin hepimize. Bebeklerimize sağlık versin.
Amin amin 😂 aptamil kullaniyorum kuzu.
Zor allah herkesin yardimcisi olsun. Esim her gun artik baslasan mi calismaya ucretsiz izin bitse mi artik sarkisi soyluyor 😂

Evet tatil günleri de mühim aman ne yapayım o çalışsın ben gezerim kızımla😄😄 geçen 2 hafta memlekete gittim valla balayı gibi oldu bize🤭 aileler uzakta olunca zor oluyor.

Sen de belki yıllık izin filan patlatıp Antepe gidersin eşinin yanına😊
Yk cnm o gelsin
Bem antebi hem cok gezdm hemde antebin unutulmaya yüz tutmuş ilçesinde yaşıor :D
Kızımın psikolojisini orda bozmak istemem :D :D :D :D :D

Sağolun kızlar 🙏🏼hepinizi tek tek alıntılıyamadım kusura bakmayın.
Dün kabus gibi bir gece geçirdik. Dün gün boyunca toplam 3 kez bez değişimi yapınca çok korktum bebeğe mama verelim bari dedik süt iyice inene kadar. O da çocuğumu mahvetti neden böyle oldu anlamadım. İlkini Kaşık biberonla verdim sonrakini philips aventin biberonuyla verdim. Ama verirken baya hava yuttu ondan mı olmuştur yoksa mamanın markasından mı ne dersiniz?
Taş gibi oldu midesi çocuğun bütün gece durmaksızın avaz avaz ağladı kıvrandı durdu bir gecede çöktüm psikolojikman 😞😞
Cnm.. 15-30 cc arası normal ama günde tek bir defa veriosan doymuodur.. Sütün şuanlık yetersz olabilir daha cok erken.. Yeni doğum yaptn zamanla akacaktor belki göğüs ucun tam ckmamştr oda emdikçe cıkacak, belki emme reflek daha gelişmedi gücünü toplamadı oda olacal güçlenecrk.. Hepsi bir ijtimal.. Hepimiz bu yollardan geçtik..
ama mutlaka mutlaka göğsüne al bebeği doymasada emsin..
Ve ısrarla söylüoem biberon verme hem gaz yapar hem memeyi red eder..
Kaşık biberonla ver mutlaka..
Bide mamaya gelince gaz yapmadığı idda edilen mamalar var..
Aptamil conformil gibi mesela.. Ki yinede yaptı bizde..
Her yemekten snra mutlaka ağızdan gazımı cıkar... Belki çıkarması yarm saat sürecek ama mutlaka cıkar..

Kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz?
Valla ben bu konuda cesaretsizim 🙈
Belki zorda kalsaydm yapardm ama annemin yakın oluşu basitime gelior
Annemle babam yıkıor🙈
Onlar olmasa file alırdım sanırm

Bebisten once mi uyaniyosun yani 😰

Ben de ayni sekilde 2 yildir sahalardan uzaktim 😂
Malesef masalım mutlaka o uyanmadan uyanmalıyımki sağaym.. Ykksa sağmak kabusa dönüor..
Bu hafta okullar tatil die eşim burda
Sağma serüvenim daha sakin geçior :D

Yk cnm o gelsin
Bem antebi hem cok gezdm hemde antebin unutulmaya yüz tutmuş ilçesinde yaşıor :KK70:
Kızımın psikolojisini orda bozmak istemem :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Cnm.. 15-30 cc arası normal ama günde tek bir defa veriosan doymuodur.. Sütün şuanlık yetersz olabilir daha cok erken.. Yeni doğum yaptn zamanla akacaktor belki göğüs ucun tam ckmamştr oda emdikçe cıkacak, belki emme reflek daha gelişmedi gücünü toplamadı oda olacal güçlenecrk.. Hepsi bir ijtimal.. Hepimiz bu yollardan geçtik..
ama mutlaka mutlaka göğsüne al bebeği doymasada emsin..
Ve ısrarla söylüoem biberon verme hem gaz yapar hem memeyi red eder..
Kaşık biberonla ver mutlaka..
Bide mamaya gelince gaz yapmadığı idda edilen mamalar var..
Aptamil conformil gibi mesela.. Ki yinede yaptı bizde..
Her yemekten snra mutlaka ağızdan gazımı cıkar... Belki çıkarması yarm saat sürecek ama mutlaka cıkar..

Valla ben bu konuda cesaretsizim 🙈
Belki zorda kalsaydm yapardm ama annemin yakın oluşu basitime gelior
Annemle babam yıkıor🙈
Onlar olmasa file alırdım sanırm

Malesef masalım mutlaka o uyanmadan uyanmalıyımki sağaym.. Ykksa sağmak kabusa dönüor..
Bu hafta okullar tatil die eşim burda
Sağma serüvenim daha sakin geçior :KK70:
😂😂 O zaman o gelsin tabi. Peki sizin doğu görevi işi nasıl oluyor canım? Senin gitmene gerek kalmıyor herhalde, o gelecek dimi

Back