Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

[

Ben de öyle ümit ediyorum canım aşının ateşinden korkma demişti aile hekimi bana bağışıklık kazanıyor o yüzden dedi. Tabi seni baya yormuş.

Öyle demeyin ya mesela gaz bitiyor mu en azından?
Oglumun 6 kizimin 7 aylikken bitti koligi
Valla daha bagımsız olacakları söyleniyor, yoksa bunlar bir efsane mi
Zorluk sekil degistiriyor diyeyim

[

Oglumun 6 kizimin 7 aylikken bitti koligi

Zorluk sekil degistiriyor diyeyim
Uyku eğitimini öyle mi verdiniz peki? Gazı bitmeden verimli olmuyormuş sanırım. Bu arada hem ikiz hem kolik helal olsun biz hiç şikayet etmeyelim

Uykuya bukadar direnilir mi ya.. sabah öğlen akşam farketmiyor uyutmak için yataga koydugumuz an başlıyor bagırmaya çığlık çığlığa.. hem çok uykusu var hem uyumam diyor.. napcaz nasıl olcak bu iş bilmiyorum..

Canm bır kovayı suyla doldurup belden asagısını sokmaya denedin mi.. Cok ıyı geldıgı nı duydum bızım kıde huysuz ama oyle cok aglamıyor muhtemelen gaz sancısı cekıo bebısın

Canm bır kovayı suyla doldurup belden asagısını sokmaya denedin mi.. Cok ıyı geldıgı nı duydum bızım kıde huysuz ama oyle cok aglamıyor muhtemelen gaz sancısı cekıo bebısın
Denemedim hiç canım. Gazı da sadece uyutcağım anlar mı oluyor anlamadım ki. Vazgecip yataktan alsam susuyor. Çok yıpratıcı gerçekten..

Denemedim hiç canım. Gazı da sadece uyutcağım anlar mı oluyor anlamadım ki. Vazgecip yataktan alsam susuyor. Çok yıpratıcı gerçekten..
Ayrılma korkusu mu yasıyor acaba bır kitap okumustum orda ayrılma korkusu yasayan bebekler boyle yaparmış.. Ama suda var.. Benım bebegım de gun ıcınde ayagımda uyutuyorm. Eger bırakırsam uyanıyor aglıyor. Gecede ıyıce dalmadan yatagına bırakmıyorum.. Daldıgınıda yanında oksuruyorum bilerek ses yapıyorum kıpırdamazsa gıdıp yatırıyorum.. Gunduz uykuları 40 dk falan suruyor ve hıc bırı derın uyku degıl en ufak cıt sesıne uyandı gi sesler o yuzden gunduzlerı hep basının dibinde nınnımız acık.. Belkı ısıne yarar bu bilgiler umarım kısa zaman da duzelır

Cnm snin normalde zaten uyku gerilemesi vardı cnm ama 4. Ayın sonunda ekstra yaşanıor..
Bizde yaşıoruz gündüzleri özelliköe

Bugn aklım çıktı lena kucağımdaydı
Birden yaklaşık 1 saat hiç susmadan çğlık çığlığa ağladı.. Kucağımda eli felan sıkıştı sandm elim ayağm boşaldı
Sonra hemen annemi aradm, kmse susturamadı... Bide kasılıp titrio
Aklımız cıktı
Annem karnına z. Yağı sürdü
Rezene içirdik
Geğirdikçe geğirdi..
Normalde her yemekten snra mutlaka ana mutlaka gazını cıkarıorm
Cıkarmadan brakmıorm..
Ama gaz birikmiş.. Cıkarınca rahatladı

Biraz uyku gerilemesi gibi duruyor bence de canım, bu aydan sonra rahatlarsın inşallah

Uyku eğitimini öyle mi verdiniz peki? Gazı bitmeden verimli olmuyormuş sanırım. Bu arada hem ikiz hem kolik helal olsun biz hiç şikayet etmeyelim
Uyku egitimi veremedim kuzum benimkiler katilarak agladiklarini aglasin sakinlessin durumu olmuyor biz de
Ahh cok zor zamanlardi sukur gecti. Bazen samimiyetinize guvenerek takiliyorum size ama gaz bitince farkli bir levele geciliyor daha kolaylasiyor bakimlari

ayy canm ya.. Yazık bu bebıslere ya gaz bıtırıo

Bebege dırek rezene mı verıyorsun baloncuk

Anlıyorum her bebek aynı şekilde uyuyacak diye bi kaide yok bence de. Ben de başta çok idealisttim şimdi her gün yanımda yatırıyorum sallıyorum da ama işte ikinci dönem işe başlayınca bensiz de uyuyabilsin diye eğitim verebilirsem vericem tabi gaz biterse.

Bir şekilde kolaylaşacak inanıyorum ama tabi haklısın bi şey bitiyo bi şey başlıyo. Sen duble yaşıyosundur her şeyi. Şükür ki kavuştuk yavrularımıza bundan sonrası tatlı söylenmeler

Evet cnm.. Veriorm ve verdikten 10 dk içinde tüm gazını boşaltıo rahatlıor ve uyuyor ama öyle cok değil 10 ml felam içiriyorum
Ya benim kızımda da gaz sancısı var ufaktan başladı rezene vermek için çok küçük mü acaba 10 günlük daha

Günaydın kızlar

Optimussprime canim kontrolün vardı. Ne yaptın sesin çıkmadığına göre doğum yaptın diye düşünüyorum hayırlı haber ile gel
Aynen öyle oldu kuzu
Kontrole gittik nişan tam olarak bu sorun yok dedi doktor. Kontrolde 1 cm açılmam vardı ve ilk kez tansiyonum yüksek çıktı. Doktor eve göndermedi direk yatış verdi tansiyon takibi yapmamız lazım diyerekten.
Çok şükür gönlümden geçtiği gibi nasip etti rabbim, normal doğumla kucağıma alabildim minik paşamı bi bakışı var ömre bedel yaaa Çipil çipil bakıyor çok çirkin bişey ama bana nasıl güzel geliyor anlatamammmm içimi eritiyor Ama sancı çekerken yeminle hiç umrum değildi, yok bebeğe odaklan yok nefese odaklan deyip duruyorlar insanın gözünü hiçbirşey görmüyor içimden çıkıp kucağıma verdikleri anda dünyalar senin oluyor sanki önceki geceyi hiç yaşamamış gibisin çok ilginç tam bir mucize başı ortası sonu herşeyi

Masallah canım Allah sıze bagıslasın cok sevındım saglıkla almıssınız kucagınıza.. Darısı tum bekleyenlerin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…