Evet bızımkıde elınde tutsada agzına goturmeyı beceremiyor.. Bugun asıda oldu ustune calpol verdım mecbur atesımiz yok ama agrısı cok galıbaŞimdi öyle kuzum evet ama bitince 5 diecez ya onu diom
7 gn kaldı 7gnin lafını etmiom
Yaaa evet bugn diş kaşıyıcı aldm ama daha kavrayamıor
Ben elimle tutum ağzına götürüorm
Sabaha bişeyi kalmaz cnm inşallahEvet bızımkıde elınde tutsada agzına goturmeyı beceremiyor.. Bugun asıda oldu ustune calpol verdım mecbur atesımiz yok ama agrısı cok galıba
Evet kuzum günü gününü tutmuyor.. Allah sağlık versin de idare ediyoruz
Maşallah canımGünaydın kızlar
Benim kiz akşam 23.30 da uyudu sabah 6. 30 da uyandı. Enerjiyi toplamış çığlıklar atıyor
Kıyamam sana vallaEvet kuzum günü gününü tutmuyor.. Allah sağlık versin de idare ediyoruz
Maşallah de kızGünaydın kızlar
Benim kiz akşam 23.30 da uyudu sabah 6. 30 da uyandı. Enerjiyi toplamış çığlıklar atıyor
İnşallah darısı sİze valla senin adına hepimiz sevincezMaşallah canımşu uzun uykuların darısı bize
Bi tane de burda var aynısından bagırıp duruyor
Oyy atlattınız ckk şükirGunaydın kızlar
Bu gece canm cıktı.. Bebegım ının inim inledi ne zormus bu 4. Ay asısı maf etti bizi
Her bebekte aynı olmuyor canm etkisi, korkma ınsallah sıkıntısız atlatırsınızKıyamam sana valla
Senin eski kilona dönmen cok normal
Maşallah de kız
İnşallah darısı sİze valla senin adına hepimiz sevincez
Oyy atlattınız ckk şükir
Ben korkmaya başladm
17sinde de biz olcaz şimdiden çekiniyorum..Gunaydın kızlar
Bu gece canm cıktı.. Bebegım ının inim inledi ne zormus bu 4. Ay asısı maf etti bizi
İnşallah canım inşallahKıyamam sana valla
Senin eski kilona dönmen cok normal
Maşallah de kız
İnşallah darısı sİze valla senin adına hepimiz sevincez
Oyy atlattınız ckk şükir
Ben korkmaya başladm
Çok geçmiş olsunGunaydın kızlar
İnşallah zor gecmez canm.. Zaten huysuzlukları var, ustune asıda olunca ıkıye katlandı.. Gram uyuyamadım.. Bugunde bıraZ var etkisi... Ates de aradan 12 saat sonra ortaya cıktı.. Gece ıyıkı kontrol etmişim17sinde de biz olcaz şimdiden çekiniyorum..
Aynen karma aşı sıkıntı.. Allahım bızlerı bır an evvelÇok geçmiş olsunaşılar ağır gelebiliyor özellikle şu karma aşı. Biz de 30unda olacağız bir de rotayla nimenrix var artıdan. kuzum baya zorlanacak
Neler duzeliyomus meselaAynen karma aşı sıkıntı.. Allahım bızlerı bır an evvel
6. Aya atlattsın o zaman duzelıyormus hersey
Ben de öyle ümit ediyorum canımAynen karma aşı sıkıntı.. Allahım bızlerı bır an evvel
6. Aya atlattsın o zaman duzelıyormus hersey
Öyle demeyin yaNeler duzeliyomus mesela
Valla daha bagımsız olacakları söyleniyor, yoksa bunlar bir efsane miNeler duzeliyomus mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?