Tmm cnm gösteririmHayirli uğurlu olsuninsallahh her şeyi sever her şeyi yerler. Ne aldıysan bizede göster eksik kalmiyayim
İlk defa duyuyorm ama gebe dediüin şişer yani..Merhaba güzel anneler detaylı ultrasyonum vardı perinatoloji dr.cok sismissin karnın çok yağlı görüntü almakta zorlanıyorum zoomlaya zoomlaya baktim ama herşey normal diye rapor verdi.badina böle birşey gelen varmı foto falan vermedi
Valla aslımmm bide sende 2 taneEvet ya bizimkiler de prima delisi ama cep yakıyor
Aktif bebeği bilmiorm ama günlük rahatlıkta var primanınKuzu ben gece premium takıyorum gündüz aktif bebek çünkü ek gıda geçince günde 3-5 kaka oluyor sık sık değiştirdiğim için pişik de yapmadı
Şifa olsun inşallah cnmSelam kızlar bugun cok yogundum 4. Ay asılarımız da oldu cok sukur darısı size
19.unda 4 bitio 5 e giriyoruz işte.Ne zaman baslayacak canm bızım doktorumuz boyu kilosu uygun 5. Ayda baslayalım dedı
Nasıl 3 bitti 4 ay oldularTmm cnm gösteririm
İlk defa duyuyorm ama gebe dediüin şişer yani..
Emin ol benden daha fazla kilo almamşsındır ve deli gibi ödemim vardı
Nie öyle saçmalamşki
Valla aslımmm bide sende 2 tane
Aktif bebeği bilmiorm ama günlük rahatlıkta var primanın
Ondan kullandm pişik oldu
Şifa olsun inşallah cnm
19.unda 4 bitio 5 e giriyoruz işte.
Ama yinede aralığğı beklerm cnm..
Şuan indirim var die alşveriş yapıorm
Ayyy duygular şelale de miKızlar geçen sene bugün transfer olmuştm ben
Karnımda yağ çokmuş ilerde diyabet ve tansiyon olur buda bebekleri etkiler dedi.8kg almışım 23.haftamdayim ikiz gebelik inşallah sorunsuz tamamlarımdefa duyuyorm ama gebe dediüin şişer yani..
Nie öyle saçmalamşki
Evet cnm gördüm ama almak için daha çok erken mi bilemedim
Bebek bezi konusulunca aklıma geldin hemen ama doğru senin gebelik daha yeniEvet cnm gördüm ama almak için daha çok erken mi bilemedim
Yaa almak istiyorum aslında ama inanki tutuyorum kendimi gercekten hersey aldi basini gidiyor altinin gramı olmus 590 liraBebek bezi konusulunca aklıma geldin hemen ama doğru senin gebelik daha yenifakat her şeye zam geliyor bende erken almıştım hamile iken dayım hediye çekini bana vermişti bende bez almıştım
Bunu sana doğumda altın takacaklar düşünsünYaa almak istiyorum aslında ama inanki tutuyorum kendimi gercekten hersey aldi basini gidiyor altinin gramı olmus 590 lira
Aynen öyle canim valla daha ne kadar devam edicek böyle acabaBunu sana doğumda altın takacaklar düşünsün
Her şey çok pahalı çiçek yağını koklayarak yemeklere koyuyorum
Benim göbeğim var gebeyken de vardı tabii doktor yağlı olduğu için net görüntü alamıyorum demiştiMerhaba güzel anneler detaylı ultrasyonum vardı perinatoloji dr.cok sismissin karnın çok yağlı görüntü almakta zorlanıyorum zoomlaya zoomlaya baktim ama herşey normal diye rapor verdi.badina böle birşey gelen varmı foto falan vermedi
Valla çok para gidiyor beze mamaya inanılmazTmm cnm gösteririm
İlk defa duyuyorm ama gebe dediüin şişer yani..
Nie öyle saçmalamşki
Valla aslımmm bide sende 2 tane
Aktif bebeği bilmiorm ama günlük rahatlıkta var primanın
Ondan kullandm pişik oldu
Şifa olsun inşallah cnm
19.unda 4 bitio 5 e giriyoruz işte.
Ama yinede aralığğı beklerm cnm..
Şuan indirim var die alşveriş yapıorm
Neyyy ilerde sahadaki goremeyecegim bebeklerimi büyüyünce görürsün anca demişti ama.demekki yağ etkiliyor.e o zaman ileri teknik cihazın verdiğimiz paranin ne anlamı var devlete gitmedim bebeklerimizi görelim diye 700 TL verdik bı foto bile yokBenim göbeğim var gebeyken de vardı tabii doktor yağlı olduğu için net görüntü alamıyorum demiştiSonra bebek büyüdükçe kendini hiç göstermedi o ayrı ama perinatolog başta veremedi fotoğraf
Ben 4 bitti die hesaplıorm.. Temmuzda doğurdkNasıl 3 bitti 4 ay oldular
Hemde ne şelale yaAyyy duygular şelale de mi
Bende kasımda adet olmustum 1 aralıkta transfer
Aaa mantklı öyle yapaym cnmValla çok para gidiyor beze mamaya inanılmaz
Kuzum aktif bebek küçük paket dene duruma göre hareket edersin
Soylerken 4 aylik deniyor iste kuzuBen 4 bitti die hesaplıorm.. Temmuzda doğurdk
Ağustosda 1 bitti
Eylül 2
Ekim 3
Kasım 4 bitti 5e girdik
Hemde ne şelale ya
Oy oy
Aaa mantklı öyle yapaym cnm
Tşk ederm
Dogru evet 4 bıttı 5 den gun aldık..Ben 4 bitti die hesaplıorm.. Temmuzda doğurdk
Ağustosda 1 bitti
Eylül 2
Ekim 3
Kasım 4 bitti 5e girdik
Hemde ne şelale ya
Oy oy
Aaa mantklı öyle yapaym cnm
Tşk ederm
Şimdi öyle kuzum evet ama bitince 5 diecez ya onu diomSoylerken 4 aylik deniyor iste kuzu
Yaaa evet bugn diş kaşıyıcı aldm ama daha kavrayamıorDogru evet 4 bıttı 5 den gun aldık..
Bızım bebe cok huzursuzbugun ne yaptıgımı bıle bilemiyorum bu diş olayı pek zor
Uzerindeki battaniye yi ağzına götürüyor ama eline bir şey veriyorum onu tutmuyor bileŞimdi öyle kuzum evet ama bitince 5 diecez ya onu diom
7 gn kaldı 7gnin lafını etmiom
Yaaa evet bugn diş kaşıyıcı aldm ama daha kavrayamıor
Ben elimle tutum ağzına götürüorm
Tıpkı benmkiUzerindeki battaniye yi ağzına götürüyor ama eline bir şey veriyorum onu tutmuyor bilesürekli elini emmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?