• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bende böyle biliyorum ama bazıları idari izin veriliyor filan diyor o yüzden kafam karıştı iyice
6m aya kadar çalışmak ta çok saçma bi bulaşsa ilaç da kullanamayacaksın o zaman ne olacak düşünen yok
İdari izin 6. Ayda başlıyor işte. Senin dediğin heyet raporudur. Onu alabilirsen gebeliğin tamamını evde geçirirsin.

İdari izin 6. Ayda başlıyor işte. Senin dediğin heyet raporudur. Onu alabilirsen gebeliğin tamamını evde geçirirsin.
Ben çok korkuyorum eğer olurda kısmet olur pozitifi görürsem korkutuyor bu virüs beni rapor bulmak çok sıkıntı ama şansımı deneyeceğim

Kızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım 💜🧿💕🙏🏻
Ahh sıkı sıkııı annenizin rahmine tutunun bebekleer❤️❤️

I izmir3590 canım bence de tüp bebek doktorunu dinle. Mesaj atınca yazmıyo mu doktorun reçete? Devlete gitmekte şuan çok tehlikeli geliyo bana🙈 gerçi tüm hastaneler fena şuan özellikle istanbul. Olmadı doktoruna bu doktor yazmadı ilaç progestan fitil alsam mı diyemi sorsan yazmıyorsa eğer bilemedim🙈 ben bikere acil bitmiş farketmedim pazardı gittim aldım reçetesiZ

Back