• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlaaaaar sizlere bi şey danışmak istiyorum, her kadında implantasyon kanaması olmak zorunda mı yoksa herkeste farklı mı yani illa kanama olmasına gerek yok değil mi ? Sizlere bu konuyu bi danışmak istedim Canlar ❤️
Olanda var olmayan da var. Benim oldu mesela. Hem de 3 5kere😂😂

Merhaba kızlar❤️
Kriel Kriel bekliyoruz canım sabırsızlıkla.
Fly3646 Fly3646 yarına az kaldı🙈🙈🙈
Aslimuu93 Aslimuu93 canım ya herkes aynı şeyi diyo uyuyamıyoruz diye bide senin ikiz. Yine Allahtan senin başlarınraha geçti. Benim bulantım , midem falan daha yeni yeni kendine geliyo 😂😂 . Şimdi de sürekli tansiyonum düşüyo. Geçen mall ofa gittim sadece iki mağaza baktım indirim bitmeden bebek arabası alayım diye direk göz kararması 😃 asla tek çıkamaz oldum😂 neyse zaten korona var😁
I izmir3590 canım idrar verdin mi
Vermedim kuzum çünkü sağlık ocağı biz idrar testi almıyoruz dedi. Zaten sağlık ocağına gittiğimde pişman oldum iki gün önce kan verdim hala sonuçları çıkmamış nasıl bişey anlamadım. Pazartesi doktora gideceğim ona söyleyeceğim idrar bakılmadı hiç sorun olur mu dıye belki ole dıyınce bakar

Ayyy kalbim gümgüm😍😍😍
7aralık pazartesiye randevu verdi kese ve kalp için sabırla beklemelere devam🤲🏻
Ay ben sana nasıl heyecanlanıyorum ya kendi sonuçlarımı alırken heyecan durumu tavanda olacak ben bayılmaktan korkuyorum panik atak rahatsızlığı geçirmiştim beş sene evvel böyle durumlar beni çokça tetikliyor 😓 keşke eşim gidip kan verse de sonuçları o alsa 😝😝😝 peki sizlerin sonuç alırken heyecan durumu 10 üzerinden kaçtı kızlar

Vermedim kuzum çünkü sağlık ocağı biz idrar testi almıyoruz dedi. Zaten sağlık ocağına gittiğimde pişman oldum iki gün önce kan verdim hala sonuçları çıkmamış nasıl bişey anlamadım. Pazartesi doktora gideceğim ona söyleyeceğim idrar bakılmadı hiç sorun olur mu dıye belki ole dıyınce bakar
İki gündür hala sonuç çıkaramıyorlar bi de normal bi tahlil değil insan gerçekten beklerken bi kaç yıl yaşlanıyor seni anlayabiliyorum ama her şeyde bi hayır vardır öyle düşün tatlımmm ❤️❤️❤️

Back