Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Nerede verdin canım kanı. Sağlık ocağında geç çıkıyor sadece

eczhnm canım doktorum 14 gün sonra dedi iyisi mi o günü beklemekte Bende çok az sızlama ve aynen ilaçla birlikte gelen su gibi akıntı.
Endişelenmemeye çalış tatlım Allah’ın izniyle yolunda olacak her şey

İçin nasıl rahat edecekse canım inşallah vardır bizi sevindirsin bebişin
İnşallah canım sabah haber veririm size
eczhnm yarına kaldı o zaman beklemesi zor, az daha sabır
Aynen kuzum öyle oldu, el mahkum bekleyeceğim inşallah iyidir

Sağlık ocağında canım, zaten başka şansım yok burada. Küçük bir ilçedeyim hastane randevusuz almıyor, acilde de almıyorlarmış o yüzden.
Sağlık ocağı bir gün sonra çıkıyor canım. Sen yarın öğleden sonra sağlık ocağına gidip öğren bazen sisteme bile geç düşüyor

İyidir inanıyorum ben
İçin nasıl rahat edecekse canım inşallah vardır bizi sevindirsin bebişin
İnşallah canım sabah haber veririm size

Aynen kuzum öyle oldu, el mahkum bekleyeceğim inşallah iyidir
Valla heyecanla senden haber bekliyoruz yarın sağlık ocağına git ve bu işi bitir Allah’ın izniyle

İnşallaah canım Heyecanlardan uyuyamaz oldum doğru düzgün
Bende uyuyamadım akşam 3 ay sonra tekrar doktora gideceğim için. Sonuç ne olur bilmiyorum ama böyle ara verip tekrar gitmek beni heyecanlandırıyor. Nasıl geçer dediğim o 3 ay geçti. Zalimsin zaman

Bende uyuyamadım akşam 3 ay sonra tekrar doktora gideceğim için. Sonuç ne olur bilmiyorum ama böyle ara verip tekrar gitmek beni heyecanlandırıyor. Nasıl geçer dediğim o 3 ay geçti. Zalimsin zaman
Yaa senin için inan ben de çok heyecanlanıyorum canım benim kız geçiyor geçiyor, zorlanıyoruz, söyleniyoruz derken bakıyosun geçmiş gitmiş zaman cuma kaçta randevun?

Yaa senin için inan ben de çok heyecanlanıyorum canım benim kız geçiyor geçiyor, zorlanıyoruz, söyleniyoruz derken bakıyosun geçmiş gitmiş zaman cuma kaçta randevun?
Yarın sabah 10 da canım bu saatlerde yolda oluruz artık Ayyy o geçen zamanı gelde bana sor hep bekleyerek geçirdim. İnşallah son bekleyişimdr artık asindirdigim o yolları bebeğimi görmek icij giderim çünkü yol istikametinden nefret eder oldum gide gele

Hadi hayırlı haberlerle inşallah Amin kuzumm bebiş gelcek bu seferr son olcak dualarımız seninlee

Belki tahlil ücretinden sonra uyuyor numarası yapıyordur dürt kızz adamı Bi de öğlene kadar sonuç bekliyoruz burda
Olabilirrrr salı günü tek tahlil neden yetmiyo diyoduu dün en son 2 tahlil kesin yeter bidaha istemez doktor dedi kendi kendine
Mecbur uyancakk yoksa köpeği yollarım az sonra başınaa

Ayy kızlar gece oraya dön buraya dön çişe git ay kaburgam ağrıdı ay sırtım derken hiç güzel uyuyamıyorum Son trimester harbiden en zoruymuş

Ayy kızlar gece oraya dön buraya dön çişe git ay kaburgam ağrıdı ay sırtım derken hiç güzel uyuyamıyorum Son trimester harbiden en zoruymuş
Bi de ikiz oluncaa daha zordur canım. Gündüzleri de uyumaya çalış fırsat bulunca. Çoğu gitti azı kaldı sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…