Nerede verdin canım kanı. Sağlık ocağında geç çıkıyor sadeceCanım inan hiçbir şey diyemiyorum, sen bilirsindoktorun ne zaman yap demişti umut olsun tabi ki hep iyi düşünmeye çalış ama ne gelirse Allahtan Bende göğüs sızlaması olmadı hatta şuanda da yok hiçbir şey. Akıntıyı da tam bilemiyorum ilaç koyduğumuz için onunla birlikte geliyor su gibi sanki
Kızlar çıkmadı sonuç, yine yarına kaldıBen de endişelenip duruyorum böyle olunca
Canım inan hiçbir şey diyemiyorum, sen bilirsindoktorun ne zaman yap demişti umut olsun tabi ki hep iyi düşünmeye çalış ama ne gelirse Allahtan Bende göğüs sızlaması olmadı hatta şuanda da yok hiçbir şey. Akıntıyı da tam bilemiyorum ilaç koyduğumuz için onunla birlikte geliyor su gibi sanki
Kızlar çıkmadı sonuç, yine yarına kaldıBen de endişelenip duruyorum böyle olunca
Sağlık ocağında canım, zaten başka şansım yok burada. Küçük bir ilçedeyim hastane randevusuz almıyor, acilde de almıyorlarmış o yüzden.Nerede verdin canım kanı. Sağlık ocağında geç çıkıyor sadece
İçin nasıl rahat edecekse canımeczhnm canım doktorum 14 gün sonra dedi iyisi mi o günü beklemekte Bende çok az sızlama ve aynen ilaçla birlikte gelen su gibi akıntı.
Endişelenmemeye çalış tatlım Allah’ın izniyle yolunda olacak her şey
Aynen kuzum öyle oldu, el mahkum bekleyeceğim inşallah iyidir
Sağlık ocağı bir gün sonra çıkıyor canım. Sen yarın öğleden sonra sağlık ocağına gidip öğren bazen sisteme bile geç düşüyorSağlık ocağında canım, zaten başka şansım yok burada. Küçük bir ilçedeyim hastane randevusuz almıyor, acilde de almıyorlarmış o yüzden.
İyidir inanıyorum benİçin nasıl rahat edecekse canıminşallah vardır bizi sevindirsin bebişin
İnşallah canım sabah haber veririm size
İyidir inanıyorum ben
Valla heyecanla senden haber bekliyoruz yarın sağlık ocağına git ve bu işi bitir Allah’ın izniyleİçin nasıl rahat edecekse canıminşallah vardır bizi sevindirsin bebişin
İnşallah canım sabah haber veririm size
İnşallaah canımValla heyecanla senden haber bekliyoruz yarın sağlık ocağına git ve bu işi bitir Allah’ın izniyle
Bende uyuyamadım akşam 3 ay sonra tekrar doktora gideceğim için. Sonuç ne olur bilmiyorum ama böyle ara verip tekrar gitmek beni heyecanlandırıyor. Nasıl geçer dediğim o 3 ay geçti. Zalimsin zamanİnşallaah canımHeyecanlardan uyuyamaz oldum doğru düzgün
Yaa senin için inan ben de çok heyecanlanıyorum canım benimBende uyuyamadım akşam 3 ay sonra tekrar doktora gideceğim için. Sonuç ne olur bilmiyorum ama böyle ara verip tekrar gitmek beni heyecanlandırıyor. Nasıl geçer dediğim o 3 ay geçti. Zalimsin zaman
Yarın sabah 10 da canım bu saatlerde yolda oluruz artıkYaa senin için inan ben de çok heyecanlanıyorum canım benimkız geçiyor geçiyor, zorlanıyoruz, söyleniyoruz derken bakıyosun geçmiş gitmiş zaman cuma kaçta randevun?
Belki tahlil ücretinden sonra uyuyor numarası yapıyordurBenim de eşim uyansa daa gitsek kan vermeyee
Hadi hayırlı haberlerle inşallahYarın sabah 10 da canım bu saatlerde yolda oluruz artıkAyyy o geçen zamanı gelde bana sor hep bekleyerek geçirdim. İnşallah son bekleyişimdr artık asindirdigim o yolları bebeğimi görmek icij giderim çünkü yol istikametinden nefret eder oldum gide gele
OlabilirrrrBelki tahlil ücretinden sonra uyuyor numarası yapıyordurdürt kızz adamı Bi de öğlene kadar sonuç bekliyoruz burda
Bi de ikiz oluncaa daha zordur canım. Gündüzleri de uyumaya çalış fırsat bulunca. Çoğu gitti azı kaldı sabırAyy kızlar gece oraya dön buraya dön çişe git ay kaburgam ağrıdı ay sırtım derken hiç güzel uyuyamıyorumSon trimester harbiden en zoruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?