• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bir sorum daha var 😍 transferin 8. Günü 29 10. Günü 95 çıktı sonucum bugün 12.gün yine test verdim, sonuç bekliyorum. Bir daha kan testi yaptırmama gerek kalır mı? Ne zaman yaptırmalıyım ? 🥰

Kızlar bir sorum daha var 😍 transferin 8. Günü 29 10. Günü 95 çıktı sonucum bugün 12.gün yine test verdim, sonuç bekliyorum. Bir daha kan testi yaptırmama gerek kalır mı? Ne zaman yaptırmalıyım ? 🥰
Canım değerin güzel artmış. Bugun ki artıştan sonra doktoruna danış gerek gormeyebilir kese görmek için çağırır

Onu da denedim canım daha çok batınca döndüm hemen 😅

Aa şaşırdım canım brüksel lahanası çok gaz yapıyor diye okudum dün 🤔 inşallah canım şuan daha iyi gibiyim bakalım 😘

Deneyeyim kuzum teşekkür ederim, gerçekten vücut tamamen değişiyor ama bunları düşünürken bile heyecanlanıyorum 😍
KIZlar kimyon da gazı alıyor bi de ona bakın isterseniz. Ya heyecanlan Tabi en doğal hakkınız kolay mı elde ediliyor pozitif sonuö almak ne stresle sıkıntılarla bekliyoruz gönlünüzce mutlu olun 😍❤️

Canım 3 kere yeterli bence de doktorun zaten şu zaman gel dicektir 🥰 Maşallah bu arada hayırlısı olsun 🙏🏻

Ben de şimdiden yarın yaptırcağım kan testini merak ediyorumm😍 inşallah güzelce artarr🤲🏻

Back