- 16 Kasım 2023
- 447
- 286
- Konu Sahibi soralbeysu
Malesef kafaya taktım bu anketi cevaplar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbiri pıhtılaşma olmadığı halde önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandım.Malesef kafaya taktım bu anketi cevaplar mısınız
Cevapladım herhangi bir test yapılmadan iğne kullandım 9 ay boyunca kullanıcamMalesef kafaya taktım bu anketi cevaplar mısınız
Çkan sonucunuzda pai kaçtı hayırlıyor musunuz ve heterizigot mu vardı genlerdeKromozom ve pıhtılaşma testi istedi doktor ona göre hem coraspirin hemde göbekten oksapar iğne kullandım transferden sonra
Valla canım yazın yaptırdım genetikte hersey normal ama pigtilasmaya yatkınlık varmış önlem amaçlı demişlerdiÇkan sonucunuzda pai kaçtı hayırlıyor musunuz ve heterizigot mu vardı genlerde
2 genim homozigot, biri de 4g/5g . Kanamam ve lekelenmelerin olduğu için transferin 9.gününden beri bıraktım oksapar ve ecoprini. Hala da başlamadım. Doktorum da pıhtılaşma yok kullanma dedi yani bu homozigot kadınların çoğunda varmış ve pıhtılaşma sorunu değilmiş. Testi yapan genetik bölümü doktoru verirken pıhtılaşmaya meyillisiniz demişti ama kadın doğum doktorum normal olduğunu söyledi. Onlar daha iyi biliyor bu işin içindeler sonuçta. O yüzden doktorunuz neyi uygun görüyorsa onu yapın bence. Kullanın diyorsa kullanın gerek görmüyorsa gerek yokturMalesef kafaya taktım bu anketi cevaplar mısınız
Benim mthfler heterezigot, pai 4g/5g=4g5g çıktı bu pai nedir anlamıyorum ama normali 5g5g imiş.2 genim homozigot, biri de 4g/5g . Kanamam ve lekelenmelerin olduğu için transferin 9.gününden beri bıraktım oksapar ve ecoprini. Hala da başlamadım. Doktorum da pıhtılaşma yok kullanma dedi yani bu homozigot kadınların çoğunda varmış ve pıhtılaşma sorunu değilmiş. Testi yapan genetik bölümü doktoru verirken pıhtılaşmaya meyillisiniz demişti ama kadın doğum doktorum normal olduğunu söyledi. Onlar daha iyi biliyor bu işin içindeler sonuçta. O yüzden doktorunuz neyi uygun görüyorsa onu yapın bence. Kullanın diyorsa kullanın gerek görmüyorsa gerek yoktur
Yaklaşık olarak aynıyız, genetik doktoru bana da kan sulandırıcı kullanırsın büyük ihtimalle dedi normal prosedürde de kullanıyordum ama kanamalardan dolayı bıraktım. Doktorum da ilk testimi gösterdiğimde hiçbir sorun yok kadınların yarısında genler bu şekildedir demişti. Öyle diyorlarsa vardır bir bildikleri yoksa böyle büyük konuda ikileme düşmezlerBenim mthfler heterezigot, pai 4g/5g=4g5g çıktı bu pai nedir anlamıyorum ama normali 5g5g imiş.
Benim 1 düşük var bu ay transfer olcam benim doktorum pıhtılasma yok kan sulandırıcıya gerek yok dedi ama baska tüp bebek dru pıhtılasma var iğne kullancaksın demişti napcam bilmiyorum.
Aynı bendede pai 4g 4g kimi kullanacaksın kimi kullanmana gerek yok diyo napcaz biz yaBenim mthfler heterezigot, pai 4g/5g=4g5g çıktı bu pai nedir anlamıyorum ama normali 5g5g imiş.
Benim 1 düşük var bu ay transfer olcam benim doktorum pıhtılasma yok kan sulandırıcıya gerek yok dedi ama baska tüp bebek dru pıhtılasma var iğne kullancaksın demişti napcam bilmiyorum.
Evet aynen öyle çok güzel açıkladınızMerhaba. Benim de ilk transferinde bebeğimin kalbi durdu. Sonrasında eşimle kromozom analizi yaptırdık temiz çıktı. Pıhtılaşma için de trombofili paneli yaptırdık. Sonucunu paylaşıyorum. Genetik doktorunun yorumu şöyle oldu. Gebelikte önemli olan 1 ve 2. Senin onlar normal çıkmış. Diğerleri de heterozigot ve bu çoğu kişide böyledir. Bana da test yapsanız böyle çıkma olasılığı yüksek. Bu testler ilk yapılmaya başlandığında heterozigot normal kabul ediliyormuş hatta dedi. Pıhtılaşmaya yatkınlık var biraz ama çok değil. Uzun süreli hareketsizlikten kaçın dedi. Henüz tüp bebek doktorumla değerlendirmedik ama bir dahaki ay yeniden transfer olacağım ve büyük ihtimalle kan sulandırıcı kullanacağım. Hemşirem öyle söyledi.
En iyi hemotoloji bilir diyorlar hematolojiye danıstınız mıMerhaba. Benim de ilk transferinde bebeğimin kalbi durdu. Sonrasında eşimle kromozom analizi yaptırdık temiz çıktı. Pıhtılaşma için de trombofili paneli yaptırdık. Sonucunu paylaşıyorum. Genetik doktorunun yorumu şöyle oldu. Gebelikte önemli olan 1 ve 2. Senin onlar normal çıkmış. Diğerleri de heterozigot ve bu çoğu kişide böyledir. Bana da test yapsanız böyle çıkma olasılığı yüksek. Bu testler ilk yapılmaya başlandığında heterozigot normal kabul ediliyormuş hatta dedi. Pıhtılaşmaya yatkınlık var biraz ama çok değil. Uzun süreli hareketsizlikten kaçın dedi. Henüz tüp bebek doktorumla değerlendirmedik ama bir dahaki ay yeniden transfer olacağım ve büyük ihtimalle kan sulandırıcı kullanacağım. Hemşirem öyle söyledi.
Bana genetik dru yatkınlık var ama kullanmana gerek yok düşüğe neden olacak bişey yok dedi. Ancak baska bir tüp bebek dru mutlaka kullanmalısın dedi. Kendi tüp bebek drum(şişli memorial) trambofili yok, sizin dediginiz gibi nerdeyse bütün kadınlarda bu sonuc cıkar dedi. Ben painin 4g5g cıkmasına takıldım mthfrler folatla cözülüyor sanırım.Yaklaşık olarak aynıyız, genetik doktoru bana da kan sulandırıcı kullanırsın büyük ihtimalle dedi normal prosedürde de kullanıyordum ama kanamalardan dolayı bıraktım. Doktorum da ilk testimi gösterdiğimde hiçbir sorun yok kadınların yarısında genler bu şekildedir demişti. Öyle diyorlarsa vardır bir bildikleri yoksa böyle büyük konuda ikileme düşmezler
Yukarıda bir arkadaş çok güzel açıklamış, ilk ikisi normalse diğerleri sıkıntı değil. O yüzden sizin de ilk ikisi normalse doktorunuza güvenin çoğu kişide gerçekten öyleBana genetik dru yatkınlık var ama kullanmana gerek yok düşüğe neden olacak bişey yok dedi. Ancak baska bir tüp bebek dru mutlaka kullanmalısın dedi. Kendi tüp bebek drum(şişli memorial) trambofili yok, sizin dediginiz gibi nerdeyse bütün kadınlarda bu sonuc cıkar dedi. Ben painin 4g5g cıkmasına takıldım mthfrler folatla cözülüyor sanırım.