- 13 Ocak 2015
- 162
- 114
- 35
Cok tşk ederm cnmCanım hayırlı olsunhamile olduğunu yeni öğrendim sağlıkla kucağına al inşallah
Çok teşekkürler bilgiler icinÇok teşekkürler
Biontec oldum. Biontec tercih etmemin de sebebi faz3 çalışmalarının genel kanının aksine tamamlanmış olması, yurtdışında çok sayıda hamilede kullanılmış olması ve üzerinde halihazırda bir çok araştırma yapılmış olması.
İlk dozdan sonra halsizlik, hafif kol ağrısı ve hafif ateş (37.8) oldu, parol aldım ve geçti.
İkinci dozdan sonra hafif kol ağrısı ve sırt ağrısı oldu, yine bir adet parolden sonra hiçbir şeyim kalmadı.
YağmurBende Emziriyorum aşı olma konusunda endişelerim var. Yardımcı olurmus unuz?
Okadar karsıt goruste olan aciklamalar var ki hangisine guvenıp karar verecegiz bılmıyorum ınsallah bıran once hayatımızdan dunyamızdan gıder bu hastalık
Bende tekrar başlamayı düşünüyorum aama 3 ay sonra filan blmiyorum benmde kafam karışık yafBeş güne tüpe başlayacağım be hala kafam karışık
Arkadaşlar çok mecbur kalmadıkça zorunlu olmadıkça aşı olmayı düşünmüyorum her ne kadar risk yok deselerde bebeğimin genetiği vs bozulmasını Allah korusun istemiyorum doğum dan sonra belkiTüp bebek anneleri covid 19 aşısı olacak mısınız?