Tüp bebek anne adayları covid aşısı olacak mısınız?

Tüp bebek anne adayları covid 19 aşısı olacak mısınız?

• Ankete Katılan
    361
Önce kendi sağlığınızı düşünmelisiniz.Size bir şey olduktan sonra ne tedavi kalır ne bebek.
Ben ilk dozu oldum doktorum olabilirsin dedi hatta mutlaka olun dedi.
(Hamileyseniz ilk 3 ay önermiyor sadece 3 aydan sonra olabilirsiniz dedi.Bizde şu an gebelik olmadığı için aşı oldum.)

Çok teşekkürler bilgiler icin

Bende bebek tedavi surecindeyim ikinci asim bugun bitti cok şükür iki asiyida oldum biontech asisi yan etkim hafif oldu ilkinde kol agrisi yasadim bu son asinin yan etkisi henuz yok sadece yine kolum uyustu

4 ayım kaldı zaten Bnde doğumdan sonra olmayı düşünüyorum sonuç olarak doktorumada sordum net bir şeyi oda söyleyemiyor hamilelerle ilgili veride çok az olduğu için tehlikeye atmak istemiyorum.

Bende Emziriyorum aşı olma konusunda endişelerim var. Yardımcı olurmus unuz?

Selam kizlar ben de cok kararsızım. Doktoruma sordum. Kesin bir sey diyemiyorum, yeterli çalışma yok, gebelerimin kişisel tercihine bırakıyorum dedi. 20. Haftamdayım ama 28. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Doktoru kesin öneren var mı?

Bende Emziriyorum aşı olma konusunda endişelerim var. Yardımcı olurmus unuz?
Yağmur -Yagmur- canım bir üst deki yazıyı okudun mu yeni paylaştım..
Ama lütfen doktorlara da daniş öyle ol aşını canım.. zaman ne çabuk geçiyor meleğin doğmuş bile RABBİM sağlıklı hayırlı ömür versin Inşallah yavrunuz ile birlikte bahtı açık olsun inşallah.. seni takip ediyordum hep

Son düzenleme:
Agustosta 2. Tup bebek tedavisine baslicaz. Doktorum asidan 2 ay sonra tedaviyi oneriyomus. Tedaviyi ertelemek istemiyorum. Hamilelik olusursa doktorun tavsiyesine gore bir yol izleyebilirim.
Yorumlara baktigimda kimi tup bebek doktoralri tedaviyi etkilemez demis, kimisi bi sure beklemeyi oneriyo. Kesinlesmis bisey olmadigindan, doktorlar kendi dusuncelerine goremi karar veriyo acaba

5. tüp bebek tedavisindeyim. Donmuş embriyo transferi olacağım. Yaşadığım olumsuzluklardan dolayı (düşük, yapışıklık, histereskopi operasyonları, miyom, rahim yetmezliği) riskli gebe sınıfındayım.
Kovid oldum, antikor testim negatif çıktı. Doktorumla görüştüm; İlk 3 ay sakıncalı olabileceğini, sonrası içinde erken doğum ya da düşüğe sebep olabileceğini belirtti. Transferi de 2. dozdan 1 ay sonra yapabiliriz dedi. Eylül ya da Ekime kadar erteledim planlarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…