O an sormayı nasıl akıl edemedim bilmiyorum korktum ben de bir an. Belki tüp bebek yapan birileri varsa bilir diye. Döngüm üç gün önce bitti. Tüp bebeğin iğnelerin yumurtalara zarar vermesinden korktum adet dönemimde tekrar baktıracağımBu opunuzdan sonraki kacinci dongunuzdu? Transfer oncesi kullandiginiz herhangi bir ilac yumurtlamayi gecici olarak baskilamis olabilir mi? Doktorunuz en iyisini bilir tabi ama akil yurutmeye calisiyorum….
Bahçeçi prof dr. Mehmet asoğlu tavsiyem canımMerhabalar . Amh 0.48 yaşım 34 üç buçuk senedir çocuğum olmuyor. Tüp bebek tedavim maalesef başarısız oldu eşimin de sperm sayısı biraz düşük. Böyle bir durumu yaşayıp doğal yoldan ya da başka tedavilerle hamile kalan var mı? Gun geçtikçe daha çok umudumu kaybediyorum ve ikinci tüp bebek merkezi doktoru için de tekrar araştırmalara başlamak durumunda kalacağım. Kaç ay arayla tüp bebek tedavisi yapılmalı yaşım geçiyor korkusu bunlar beni bir hayli yordu bu konularda tecrübesi olan birileri yazabilir mi?
Merhaba umut olsun diye yazıyorum Amh değerim 0.40 birden fazla doktora gittiğimde doğa yol ile kalmam zor olduğunu söylediler tüp bebek tedavi sürecine başladım 5 yumurta elde edildi 3 tanesi 5 güne kadar gitti. Transferim yapıldı sonuç negatiftti ikinci transferi 3 ay sonra olarak planlamıştık kafam rahattı nasıl olsa iki tane daha var diyerek düşünüyordum ve ilk deneme başarıszlığından 15 gün sonra doğal yolla hamile kaldım inanın kafanız ne kadar rahat olur fikirden uzaklaşırsanız vucütta rahatlıyor Allah bana mucizesi gösterdi sizde umudunuz yitirmeyin geleceği zamanı biliyorMerhabalar . Amh 0.48 yaşım 34 üç buçuk senedir çocuğum olmuyor. Tüp bebek tedavim maalesef başarısız oldu eşimin de sperm sayısı biraz düşük. Böyle bir durumu yaşayıp doğal yoldan ya da başka tedavilerle hamile kalan var mı? Gun geçtikçe daha çok umudumu kaybediyorum ve ikinci tüp bebek merkezi doktoru için de tekrar araştırmalara başlamak durumunda kalacağım. Kaç ay arayla tüp bebek tedavisi yapılmalı yaşım geçiyor korkusu bunlar beni bir hayli yordu bu konularda tecrübesi olan birileri yazabilir mi?
Cooook sevindim sizin için . Ve çok teşekkür ederim mesajınız bana o kadar umut oldu ki. İnsallah benim de mucizem yakında beni bulurMerhaba umut olsun diye yazıyorum Amh değerim 0.40 birden fazla doktora gittiğimde doğa yol ile kalmam zor olduğunu söylediler tüp bebek tedavi sürecine başladım 5 yumurta elde edildi 3 tanesi 5 güne kadar gitti. Transferim yapıldı sonuç negatiftti ikinci transferi 3 ay sonra olarak planlamıştık kafam rahattı nasıl olsa iki tane daha var diyerek düşünüyordum ve ilk deneme başarıszlığından 15 gün sonra doğal yolla hamile kaldım inanın kafanız ne kadar rahat olur fikirden uzaklaşırsanız vucütta rahatlıyor Allah bana mucizesi gösterdi sizde umudunuz yitirmeyin geleceği zamanı biliyor
Aynı durumdaydım 36 yaşında hamile kaldımMerhabalar . Amh 0.48 yaşım 34 üç buçuk senedir çocuğum olmuyor. Tüp bebek tedavim maalesef başarısız oldu eşimin de sperm sayısı biraz düşük. Böyle bir durumu yaşayıp doğal yoldan ya da başka tedavilerle hamile kalan var mı? Gun geçtikçe daha çok umudumu kaybediyorum ve ikinci tüp bebek merkezi doktoru için de tekrar araştırmalara başlamak durumunda kalacağım. Kaç ay arayla tüp bebek tedavisi yapılmalı yaşım geçiyor korkusu bunlar beni bir hayli yordu bu konularda tecrübesi olan birileri yazabilir mi?
Doğal yoldanAynı durumdaydım 36 yaşında hamile kaldım
Teşekkür ederim inşallahRezerve zarar vermiyor diyorlar genelde… zaten mevcutla calisiyoruz o ay ne gorursek o diyorlar biraz ara verince eskiye doner bence de dediginiz gibi reglinizle
Ciddi misiniz Amh düşük muydu sizin de eşinizin durumu nasıldı çok sevindim sizin adınıza benim tüm hormonlarım normal Amh hariç . Çok sevindim sizin için ben de umudumu kaybetmeyeceğimAynı durumdaydım 36 yaşında hamile kaldım
Yaaaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza rabbim u süreci yaşayan herkesi evladına kavuştursun . Bana önerebileceginiz vitamin takviyeleri var mı şu an arayıştayım mfk takviyelerine bir iyi bir kötü diyorlar eşimle kendime alacaktımBenim amh 0.39dan 0.13lere kadar dustu
Cevremde de amh 0.1 olanlar vardi umudum bi geliyor bi gidiyordu vitamin takviyelerimi aksatmadan kullandim ve biraz da bosvermislik yasadigim bir ay dogal yoldan oldu çok şukür
Darisi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?