Tüp bebek 8. Haftada kalbi durdu

Evet canım tüp bebekti benim biyopsi sonucu trizomi geldi maalesef, cinsiyeti kız imiş , birde benimki bölündü ikiz olmuşlardı

2 ay geçmiş oluyor canım
Yorumunuzu okudum başka yerden tekrar sormuştum biyobsi veya patoloji aynımı benimde 6+4 de kaybettim cinsiyeti o zaman da çıkıyormu patolojide benimde ikizdi çift transfer olmuştum o zaman

inşallah güzel sonuçlar alırsınız pgt baktırmanızı tavsiye ederim
Pgt ne oluyor ve embriyoları genetiğe gönderince kalitesi düşüyormuş çok araştırdım doktorumda söyledi ona taze embriyoyken bakılıyormuş bizimde var ama doktor önermedi baktırmayacağız direk transfer olacak inşallah haziran ayında

Yorumunuzu okudum başka yerden tekrar sormuştum biyobsi veya patoloji aynımı benimde 6+4 de kaybettim cinsiyeti o zaman da çıkıyormu patolojide benimde ikizdi çift transfer olmuştum o zaman
Biyopsi alınıyor patolojiye yollanıyor canım, tabi tabi çıkıyor cinsiyeti, benim bebeklerim ikiside kızmış tek yumurta ikizi olduğu için, benim embriyom bölünmüş ikiz olmuştular

Merhaba, benim de iki düşüğüm oldu sizin gibi ama sizin elinizde embriyo var mıydı? Yani dondurulmuşlara mı pgt yaptırdınız yoksa sıfırdan mı başladınız. Ben şimdi dondurulmuşlara pgt yaptıracağım, eşli kromozom test sonucumu bekliyorum sadece.

Benim de daha önce bir düşüğüm oldu, pgt için en az kaç embriyo olması lazım? Az olunca tavsiye etmiyorlarmış sanırım doktorlar

hayır yoktu maalesef sıfırdan başladık tedaviye

Benim de daha önce bir düşüğüm oldu, pgt için en az kaç embriyo olması lazım? Az olunca tavsiye etmiyorlarmış sanırım doktorlar
benim ilk opu da 2 tane çıktı ikisinide gönderdik birisi sağlıklı geldi sadece iyiki göndermişiz dedik çünkü sağlıksız bir embriyo gebeliği yaşayabilirdim ve bu daha büyük problemlere yol açıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…