Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok teşekkür ediyorum inşallah test günüm yarkn kanda da çıksında biPozitif gibi
pozitif görünüyor tebrik ederim hemen kan verebilirsiniz. sonra da kandaki artışı kontrol edeceksiniz 2 günde 1 kan vermek gibi
İnşallah ben hala emin olamıyorum heycandan , Yarın test günüm Sabahtan gidip vereceğim Dualarınız benimle olsun Umarım Herşey güzel olurpozitif görünüyor tebrik ederim hemen kan verebilirsiniz. sonra da kandaki artışı kontrol edeceksiniz 2 günde 1 kan vermek gibi
Evet pozitif10 eylülde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi bugün dayanamadım test yaptım ve 2 tane yaptım sonuç bu Bir bakın Pozitifff gibiiiii sizceeee ?
İlk defa gebelik testi yapıyorum Eki Görüntüle 3480725
Maşallah bencede pozitif canım kanda da görürsünüz inşallah sağlıcakla ilerlesin10 eylülde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi bugün dayanamadım test yaptım ve 2 tane yaptım sonuç bu Bir bakın Pozitifff gibiiiii sizceeee ?
İlk defa gebelik testi yapıyorum Eki Görüntüle 3480725
Evet pozitif
İnşallah yarın sabah tan vereceğim teşekkür ederimMaşallah bencede pozitif canım kanda da görürsünüz inşallah sağlıcakla ilerlesin
Merhabalar , sonucunuz ne oldu ?İnşallah yarın sabah tan vereceğim teşekkür ederim
merhaba pozitifMerhabalar , sonucunuz ne oldu ?
merhaba pozitif
2 . kanıda verdm onda yüksek çıktı haftaya keseyi görmeye gideceğiz
amin rabbim isteyen bu haberi bekleyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin