Ben öyle yapıyorum şuanda tekrardan başladım sonuç ne olcak bilmiyorumAdanadayim uzaklara neden gitme dedin zor diye mi .Zor evet stresi cok arttırıyor bir de o iyi drlardan da iyi bir ornek göremedim şahsen varsa da ben göremedim.Gidip olumsuz alan da.oluyor.Tiras mesela yüzde oniki dedi yaşıma. O şanslı gruptan olabilirmiyim şehir dışına zorlayimmi yada stresini düşünüp Segrimdeki yaptirayim. Düşünceleri. .. Ben de tecrübeli lerden bunun kararını nasıl verdiklerini kendi şehirlerinde mi tercih ediyorlar yoksa şehir dışında eniyisine mi gidiyorlar.En iyisi gerçekten en iyimi bize çare olurmu diye açtım konuyu çünkü Dr kararında çok kararsız kaldım stres oldum iyice...Sehrimdeki dekara da karra veremedim hala. Urayi okumam lazım..okumak bile stres geliyor Hazır olduğum zaman okuyorum.Oyle okuyasim bile gelmiyor umutsuzluktan..Yani başka şehire daha çok hatcayacagina şehrinde tekrar deneme yap mi diyorsun.
Kayseride Mustafa tas var sürekli takip ediyorum bus efer olmazsa ona gidicem 41 42 43 yas gördüm hamile kalan acı badem doktoruBenim son şansım iste.Beb istesem bile eşim daha uğraşmak istemwz malesef.Ve menpoz kapıda.Oyuzden İstanbul Ankara mi denesem dedim ama ileri yaşta basarili bir Dr önerisi alamadım.Ve zor gitmesi,herşeyi daha stres.Benim de eşim bana önayak olacak yanımda olacak biri değil,zora gelemiyor.Kabul etti etmesine ama .Aklıma yatan Dr olsa duysam öyle ileri yaşta ben gittim oldu diyen yine giderim .
Hayırlısı inş. olumsuz düşünmeyin prp yaptırdınız mı hiç? prp rahim gençleştirme hem yumurta sayısı hem de kaliteyi arttırıyor ben faydasını gördüm ,transferim bu ay sonu olacak sonucunu sizlerle de paylaşırım. Başka şehirde de olsanız Acıbadem Maslak tavsiye ederim. hakkınızda hayırlısı olsun inş. sakın pes etmeyin.Benim son şansım iste.Beb istesem bile eşim daha uğraşmak istemwz malesef.Ve menpoz kapıda.Oyuzden İstanbul Ankara mi denesem dedim ama ileri yaşta basarili bir Dr önerisi alamadım.Ve zor gitmesi,herşeyi daha stres.Benim de eşim bana önayak olacak yanımda olacak biri değil,zora gelemiyor.Kabul etti etmesine ama .Aklıma yatan Dr olsa duysam öyle ileri yaşta ben gittim oldu diyen yine giderim .
Prp oldum maslakta ama kalan tedavi için tekrar gitmek zor geldi maalesef maddi manevi.Prp sayıya etki etmedi ama kaliteye etki ettimi bilmiyorum .Bir tane toplandı doeduncu günde gelisimi iyi şekilde dondurulduHayırlısı inş. olumsuz düşünmeyin prp yaptırdınız mı hiç? prp rahim gençleştirme hem yumurta sayısı hem de kaliteyi arttırıyor ben faydasını gördüm ,transferim bu ay sonu olacak sonucunu sizlerle de paylaşırım. Başka şehirde de olsanız Acıbadem Maslak tavsiye ederim. hakkınızda hayırlısı olsun inş. sakın pes etmeyin.
Ama prp sonrası sayıya etki etmesi için önemli olan doktorun verdiği iğnelerinde faydası oldu daha önce farklı iğneler kullanmıştım bunlar daha pahalı ve daha etkili diye düşünüyorum. yine de altın bir yumurtanız var inş. hayırlısıyla transfer olursunuz ve tutar inş. Her zaman pozitif olun.Prp oldum maslakta ama kalan tedavi için tekrar gitmek zor geldi maalesef maddi manevi.Prp sayıya etki etmedi ama kaliteye etki ettimi bilmiyorum .Bir tane toplandı doeduncu günde gelisimi iyi şekilde donduruldu.
merhabaMerhaba, bana özelden de yazmıştınız cevap verme fırsatı bulamamıştım,hazır konu açmışken buradan yazayım, konumu zaten okumuşsunuz benim hikayem malum; bebeğim herşeyi bıraktığım bir anda sürpriz şekilde geldi çok şükürBen Ankara'da göğşen hocanın hastasıydım, Bizim ilk denememiz ikiz gebelikle sonuçlanmıştı 2016 yılında fakat bebekleri kaybettim 10. haftada, arada doğal gebeliklerim ve kayıplarım oldu 2017 ve 2018 yıllarında da denemelerim oldu birinde yumurtalarım toplanamadı (göğşen hocada değil başka bir doktordu), yine göğşen hocayla yaptığımız diğer denemede de ben 5.güne gitmek istedim ama 3. güne tek embriyoyla geldim (zaten 5 tane vardı) 5.güne gitmez transfer edelim dedi göğşen hoca kabul etmedim. Çünkü bir hayli bebek kayıplarım vardı (kürtaj düşük) aynı travmayı yaşamak istemedim. Ve o son denemem oldu. Bir süre vitaminlerle kürlerle falan kendim çabaladım sonra da bıraktım. Ve kısa süre sonra bebeğim oldu. Size önerim şöyle olacak bu konuda, biz gibi ileri yaş ve rezerv azlığı problemlerinde laboratuvar çok önemli. Ben bu anlamda Başkent'in laboratuvarına çok güvenemiyorum, ama göğşen hoca mükemmel bir doktordur. Fakat eğer FSH yüksekse göğşen hoca o denemeye pek şans vermez hatta yapmaz (bana bir kez FSH ım 14 olduğu bir ayda deneme yapmak istememişti). Bu dönemlerde Recai Papuççuyla görüşmüştüm (Bahçeci). Onların lavoratuvar ve tekniklerini çok araştırdım başarılı buluyorum. Bir de size önerim embriyolarınıza transferden önce mutlaka genetik test yaptırmanız. Hiç gebelik kaybınız var mı bilmiyorum ama eşiniz ve kendinize de genetik test yaptırmanızı önerim işlemler öncesinde. Bende mesela kan pıhtılaşması tespit edilmişti ileri düzeyde. Kayıplarımın ondan olduğu anlaşılıncadoğumla sonuçlanan gebeliğimde kadın doğumdan önce hamatolojiye giderek iğne başladım ve 9 ay ve sonrasında 1,5 ay daha her gün kan sulandırıcı iğne oldum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İnşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur
Merhabamerhaba
hikayenizi daha önce de okumuştum
Rabbim evladınıza sağlık hayırlı ömür versin
benim de 4 kürtaj kaybım var
son ikisinde iğne de kullandık 3.de 4000 lik 4.de 6000 lik
ama gelişimleri 6 hafta içinde duruyo
sizin hangi genlerde pıhtılaşma vardı
benim MTHFR C677t heterezigot
PAI 4G4G homozigot
3.de takipliydi zaten 14.gün gebeliği öğrendik hemen başladık
4.de 24.gün öğrendik başladık
şuan da tüp tedavisindeyim bir embriyom var şükür transfer bekliyorum
amh 0.01
Çok teşekkür ederim canmMerhaba
Kayıplarınız için üzgünüm inşallah Allah tekrar yaşatmasınBenim panelde tek mutasyonum vardı MTHFR C677T homozigot. Sonra hematolojide araştırıldı; Antitrombin III Aktivitesi bozuk , Protein C , Protein S Eksikliği çıktı bir de sınırda bişey vardı onu şu an hatırlayamıyorum. Yani paneldeki genetik mutasyonlar kandaki durumları nasıl etkiliyormuş bu araştırmada bu görüldü. Herkeste aynı şekilde olmayabilir ama bende problemlere neden oluyormuş. Önceki gebeliklerimde önemsiz mutasyon diye doktorlar hep düşük doz iğne kullandırmıştı (3000). Hematoloji tekrar hamile kalırsam kendilerine takibe gelmem gerektiğini söylemişti. Ben de gebeliğimi öğrenir öğrenmez 4000 lik iğne başlamıştım sonra da hematolojiye gitmiştim. Ölçümlerden sonra dozumu 6000 e çıkardılar. Ara ara ölçümlerim devam etti ve 6000 le gebeliği bitirdik. Bir araştırma hastanesinin hematoloji bölümüne görünmenizi öneririm kayıplarınızı söyleyerek. Umarım sağlıkla tutunur ve kucağınıza alırsınız.
MerhabaMerhaba,
İstanbul - Koç Ünv. Prof. Dr. Barış Ata ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Bir toplama daha olacak iki transfer için Şubat başı.Ama iki aylik. İr bitkisel kür varmı .Kanser ilacı yaoan yarı Rus bir dr dördüncü evreden hasta iyileşmiş.4. evre Kanser olan bir tandigia başlamışlar bana haftaya gönderecekler iki ay beklesemmi bilmiyorum yada başlayıp yine Şubat başı opu mu ilsam.69 gün .öncesi ve sonrası tahlil gaoin sonucu görü. Diyormuş Dr.Ablamin kvsi işte kanser.Ablam haftaya gönderecek .Ama kullanım ve opu süresi ne karar veremedim.Yas da 44.Ama prp sonrası sayıya etki etmesi için önemli olan doktorun verdiği iğnelerinde faydası oldu daha önce farklı iğneler kullanmıştım bunlar daha pahalı ve daha etkili diye düşünüyorum. yine de altın bir yumurtanız var inş. hayırlısıyla transfer olursunuz ve tutar inş. Her zaman pozitif olun.
Benimde yas 43 doktor biosteron verdi banada yumurtaların daha iyi olması için 3 ay sonra gideceğim birdahaBir toplama daha olacak iki transfer için Şubat başı.Ama iki aylik. İr bitkisel kür varmı .Kanser ilacı yaoan yarı Rus bir dr dördüncü evreden hasta iyileşmiş.4. evre Kanser olan bir tandigia başlamışlar bana haftaya gönderecekler iki ay beklesemmi bilmiyorum yada başlayıp yine Şubat başı opu mu ilsam.69 gün .öncesi ve sonrası tahlil gaoin sonucu görü. Diyormuş Dr.Ablamin kvsi işte kanser.Ablam haftaya gönderecek .Ama kullanım ve opu süresi ne karar veremedim.Yas da 44.
Hiç bilmiyorum canım , kür falan olacağını sanmam benim ablamda kanser ama özel bir iğne var 10.000 TL ayda bir onu vuruluyor. ağrıları dindiriciymiş oda . Allah şifasını versin inş. 2 ay bekleme bence derim. yine sen bilirsin doktoruna danış.Bir toplama daha olacak iki transfer için Şubat başı.Ama iki aylik. İr bitkisel kür varmı .Kanser ilacı yaoan yarı Rus bir dr dördüncü evreden hasta iyileşmiş.4. evre Kanser olan bir tandigia başlamışlar bana haftaya gönderecekler iki ay beklesemmi bilmiyorum yada başlayıp yine Şubat başı opu mu ilsam.69 gün .öncesi ve sonrası tahlil gaoin sonucu görü. Diyormuş Dr.Ablamin kvsi işte kanser.Ablam haftaya gönderecek .Ama kullanım ve opu süresi ne karar veremedim.Yas da 44.
40 yaş ve üstü bizler için yumurta kalitesini arttırmak için maxing vitamin kullanın çok faydası var. Bende kaliteye çok faydası oldu, darısı başınıza inş. doktorum transfer süreci ve sonrası içinde kullanım tavsiye ettiği için halen dahi kullanıyorum.Benimde yas 43 doktor biosteron verdi banada yumurtaların daha iyi olması için 3 ay sonra gideceğim birdaha
tam ismini yazabilir misiniz yada fotagraf atabilir misiniz.40 yaş ve üstü bizler için yumurta kalitesini arttırmak için maxing vitamin kullanın çok faydası var. Bende kaliteye çok faydası oldu, darısı başınıza inş. doktorum transfer süreci ve sonrası içinde kullanım tavsiye ettiği için halen dahi kullanıyorum.
Her doktor farklı şeyler veriyor demek 3 5 ay sonra deniycez inşllah bizde tup bebek40 yaş ve üstü bizler için yumurta kalitesini arttırmak için maxing vitamin kullanın çok faydası var. Bende kaliteye çok faydası oldu, darısı başınıza inş. doktorum transfer süreci ve sonrası içinde kullanım tavsiye ettiği için halen dahi kullanıyorum.
tam ismini yazabilir misiniz yada fotagraf atabilir misiniz.
Aynen öyle canım, hayırlısı olsun inş. evet kişiye özel tedavi gibi düşünebilirsin bunu ki öyle de olmalı herkesin bünyesi kg. durumu vs. farklı.Her doktor farklı şeyler veriyor demek 3 5 ay sonra deniycez inşllah bizde tup bebek
Merhaba, maxing toz bir içecek gibi sadece su ile karıştırıp da içebilirsin yada ben hep %100 meyve suyuna karıştırıp içtim. Inofolic folik asit , demir için de gyno ferro sanol bir de ikisini aynı anda içtiğim seaqten kapsül kullandım. maxing yumurtalığı uyarıcı olduğu için yumurta toplama işim bittikten sonra daha kullanmadım diğer vitaminleri halen içiyorum.tam ismini yazabilir misiniz yada fotagraf atabilir misiniz.
Merhaba bende mthfr c677t homozigot um banada ekstra testler yaptirmişlardi sanirin deddiginiz test bu bende o normal cikti demislerdi altta paylastim. igne kullanmiyorum coraspin kullaniyorum hamileyim.Merhaba
Kayıplarınız için üzgünüm inşallah Allah tekrar yaşatmasınBenim panelde tek mutasyonum vardı MTHFR C677T homozigot. Sonra hematolojide araştırıldı; Antitrombin III Aktivitesi bozuk , Protein C , Protein S Eksikliği çıktı bir de sınırda bişey vardı onu şu an hatırlayamıyorum. Yani paneldeki genetik mutasyonlar kandaki durumları nasıl etkiliyormuş bu araştırmada bu görüldü. Herkeste aynı şekilde olmayabilir ama bende problemlere neden oluyormuş. Önceki gebeliklerimde önemsiz mutasyon diye doktorlar hep düşük doz iğne kullandırmıştı (3000). Hematoloji tekrar hamile kalırsam kendilerine takibe gelmem gerektiğini söylemişti. Ben de gebeliğimi öğrenir öğrenmez 4000 lik iğne başlamıştım sonra da hematolojiye gitmiştim. Ölçümlerden sonra dozumu 6000 e çıkardılar. Ara ara ölçümlerim devam etti ve 6000 le gebeliği bitirdik. Bir araştırma hastanesinin hematoloji bölümüne görünmenizi öneririm kayıplarınızı söyleyerek. Umarım sağlıkla tutunur ve kucağınıza alırsınız.