Tüp bebek 40 yaş sonrası düşük rezevde(ozellikle43,44)tedavi görüp olumlu sonuç alan var mı?

Ben öyle yapıyorum şuanda tekrardan başladım sonuç ne olcak bilmiyorum

Benim son şansım iste.Beb istesem bile eşim daha uğraşmak istemwz malesef.Ve menpoz kapıda.Oyuzden İstanbul Ankara mi denesem dedim ama ileri yaşta basarili bir Dr önerisi alamadım.Ve zor gitmesi,herşeyi daha stres.Benim de eşim bana önayak olacak yanımda olacak biri değil,zora gelemiyor.Kabul etti etmesine ama .Aklıma yatan Dr olsa duysam öyle ileri yaşta ben gittim oldu diyen yine giderim .

Son düzenleme:
Kayseride Mustafa tas var sürekli takip ediyorum bus efer olmazsa ona gidicem 41 42 43 yas gördüm hamile kalan acı badem doktoru

Hayırlısı inş. olumsuz düşünmeyin prp yaptırdınız mı hiç? prp rahim gençleştirme hem yumurta sayısı hem de kaliteyi arttırıyor ben faydasını gördüm ,transferim bu ay sonu olacak sonucunu sizlerle de paylaşırım. Başka şehirde de olsanız Acıbadem Maslak tavsiye ederim. hakkınızda hayırlısı olsun inş. sakın pes etmeyin.

Prp oldum maslakta ama kalan tedavi için tekrar gitmek zor geldi maalesef maddi manevi.Prp sayıya etki etmedi ama kaliteye etki ettimi bilmiyorum .Bir tane toplandı doeduncu günde gelisimi iyi şekilde donduruldu
Bir toplama daha yapilacak.Onu da dondurup rahim dinlendirerek.mi yapsam bilemedim..Drum histerektopi yapmacakmis onceki histrektopi sonucumu sordu iyiymiş dedim ona güvendi garibime gitti bu dur başka bir Dr y rahim var demisti..O dra giidp histrektopi yaptıracam olmazsa.ikimci ve son tedavim zaten yaşımdan dolayi.İste tekrar dondurma cozdurme ücreti ödeyecem.Siz olsanız ne yapardiniz.?Kendi sehrimde acibademde devam ediyorum.

Son düzenleme:
Prp oldum maslakta ama kalan tedavi için tekrar gitmek zor geldi maalesef maddi manevi.Prp sayıya etki etmedi ama kaliteye etki ettimi bilmiyorum .Bir tane toplandı doeduncu günde gelisimi iyi şekilde donduruldu.
Ama prp sonrası sayıya etki etmesi için önemli olan doktorun verdiği iğnelerinde faydası oldu daha önce farklı iğneler kullanmıştım bunlar daha pahalı ve daha etkili diye düşünüyorum. yine de altın bir yumurtanız var inş. hayırlısıyla transfer olursunuz ve tutar inş. Her zaman pozitif olun.

merhaba
hikayenizi daha önce de okumuştum
Rabbim evladınıza sağlık hayırlı ömür versin

benim de 4 kürtaj kaybım var
son ikisinde iğne de kullandık 3.de 4000 lik 4.de 6000 lik
ama gelişimleri 6 hafta içinde duruyo

sizin hangi genlerde pıhtılaşma vardı

benim MTHFR C677t heterezigot
PAI 4G4G homozigot

3.de takipliydi zaten 14.gün gebeliği öğrendik hemen başladık
4.de 24.gün öğrendik başladık
şuan da tüp tedavisindeyim bir embriyom var şükür transfer bekliyorum
amh 0.01

Merhaba
Kayıplarınız için üzgünüm inşallah Allah tekrar yaşatmasın Benim panelde tek mutasyonum vardı MTHFR C677T homozigot. Sonra hematolojide araştırıldı; Antitrombin III Aktivitesi bozuk , Protein C , Protein S Eksikliği çıktı bir de sınırda bişey vardı onu şu an hatırlayamıyorum. Yani paneldeki genetik mutasyonlar kandaki durumları nasıl etkiliyormuş bu araştırmada bu görüldü. Herkeste aynı şekilde olmayabilir ama bende problemlere neden oluyormuş. Önceki gebeliklerimde önemsiz mutasyon diye doktorlar hep düşük doz iğne kullandırmıştı (3000). Hematoloji tekrar hamile kalırsam kendilerine takibe gelmem gerektiğini söylemişti. Ben de gebeliğimi öğrenir öğrenmez 4000 lik iğne başlamıştım sonra da hematolojiye gitmiştim. Ölçümlerden sonra dozumu 6000 e çıkardılar. Ara ara ölçümlerim devam etti ve 6000 le gebeliği bitirdik. Bir araştırma hastanesinin hematoloji bölümüne görünmenizi öneririm kayıplarınızı söyleyerek. Umarım sağlıkla tutunur ve kucağınıza alırsınız.

Çok teşekkür ederim canm
Hematolojiye 2.defa gittim lupus rubella testleri falan da yapıldı normal çıktı da
Artık bakalm tutunur sa tekrar hematoloji ye gitmeyi düşünüyorum
İğne ne verecek Dr belli değil
Coraspirin kullanıyorum şimdiden

Bir toplama daha olacak iki transfer için Şubat başı.Ama iki aylik. İr bitkisel kür varmı .Kanser ilacı yaoan yarı Rus bir dr dördüncü evreden hasta iyileşmiş.4. evre Kanser olan bir tandigia başlamışlar bana haftaya gönderecekler iki ay beklesemmi bilmiyorum yada başlayıp yine Şubat başı opu mu ilsam.69 gün .öncesi ve sonrası tahlil gaoin sonucu görü. Diyormuş Dr.Ablamin kvsi işte kanser.Ablam haftaya gönderecek .Ama kullanım ve opu süresi ne karar veremedim.Yas da 44.

Benimde yas 43 doktor biosteron verdi banada yumurtaların daha iyi olması için 3 ay sonra gideceğim birdaha

Hiç bilmiyorum canım , kür falan olacağını sanmam benim ablamda kanser ama özel bir iğne var 10.000 TL ayda bir onu vuruluyor. ağrıları dindiriciymiş oda . Allah şifasını versin inş. 2 ay bekleme bence derim. yine sen bilirsin doktoruna danış.

Benimde yas 43 doktor biosteron verdi banada yumurtaların daha iyi olması için 3 ay sonra gideceğim birdaha
40 yaş ve üstü bizler için yumurta kalitesini arttırmak için maxing vitamin kullanın çok faydası var. Bende kaliteye çok faydası oldu, darısı başınıza inş. doktorum transfer süreci ve sonrası içinde kullanım tavsiye ettiği için halen dahi kullanıyorum.

tam ismini yazabilir misiniz yada fotagraf atabilir misiniz.

Her doktor farklı şeyler veriyor demek 3 5 ay sonra deniycez inşllah bizde tup bebek

tam ismini yazabilir misiniz yada fotagraf atabilir misiniz.
Merhaba, maxing toz bir içecek gibi sadece su ile karıştırıp da içebilirsin yada ben hep %100 meyve suyuna karıştırıp içtim. Inofolic folik asit , demir için de gyno ferro sanol bir de ikisini aynı anda içtiğim seaqten kapsül kullandım. maxing yumurtalığı uyarıcı olduğu için yumurta toplama işim bittikten sonra daha kullanmadım diğer vitaminleri halen içiyorum.

Merhaba bende mthfr c677t homozigot um banada ekstra testler yaptirmişlardi sanirin deddiginiz test bu bende o normal cikti demislerdi altta paylastim. igne kullanmiyorum coraspin kullaniyorum hamileyim.

Eklentiler

• Screenshot_20220122-015936_Samsung Internet.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…