Tüp bebek 40 yaş sonrası düşük rezevde(ozellikle43,44)tedavi görüp olumlu sonuç alan var mı?

Canım benim 2.gününde yapılan transferim tutmuştu.ama kalp atışı göremedik kürtaj oldum.diğer denemelerimde 5.gün 6.gün 3.gün hepsi denendi hiç biri tutmadı.demem o ki lab.ortamında çok bekleyince tutacak diye bir şey yok.bana dr.um lab ortamı ne kadar mükemmel de olsa anne rahminin yerini tutamaz demişti.

Evt bu tür mesajları da arıyor gozlerim.Burdaki.drum biri beşinci gün diyor.baska.birsey demiyor oysa o.meesle.olmasa ona gidecektim

Adanada yaptirmayin. Özelllikle araştırıp labotuvarı iyi bir merkeze gidin.
Mesela neresiNeden Adana'da yaptırmayın dediniz..Adana acibadem.lablari iyi degilmi Adana acibadem.tşk ederim ilginiz için..Diğer arkadaşlara da tesekur ederim..Yine tecrübelerden bilgi oneri beklerim

Ben 42 yaşındayım ilk tüp bebek negatif hangi hastanede yapıldı tekrar yaptırmayı planlıyorum
ben Antalya Ivf’de murat berkanoğlun’da pozitifi gördüm. Ondan önce 3 farklı kliniğe gitmiştim. Murat Hoca elinden geleni yapıyor. Her aşamayı bizzat kendi takip ediyor. Eğer düzelmeyecek bir sorunsa hiç umut tacirliği yapmıyor. 45 yaş üstünü kabul etmiyor.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Hiçbir sorun olmasa bile 45 yaş üstünü kabul etmiyor mu

I'lk amh 0.06 sonra kok hucre ile suan 0.13 ..kok hucre den 1 ay sonra artti .

Hiçbir sorun olmasa bile 45 yaş üstünü kabul etmiyor mu
Hayır kabul etmiyor. Kendine yaş sınırı getirmiş. istanbul’daki pek çok tüp bebek merkezi fabrika gibi olmuş, ümit tacirliği yapıyorlar.
bende aynı şeyi düşünüyorum. İlk Antalya Ivf gitseydim 2 sene vakit kaybetmez ve ciddi bir mali kaybım olmazdı. Ama benim aklımda Antalya yoktu. Ben medyadan Bülent Traş’ı ve Bahçeci Umut’u öğrendim. Ünlü olmalarına kandım. Sonrasında şartlar gereği Antalya’ya taşındık. Bir de burda şansımı denemek istedim. İyi ki denemiş. Doktorları doktor gibi doktor. İstanbul’dakiler tüccar gibi. Bir de sanırım Antalya Ivf’nin labratuvarı da iyi.

Bulent bey prp yapiyor.bubhafta gidicem goruslerimi iletirim.

I'lk amh 0.06 sonra kok hucre ile suan 0.13 ..kok hucre den 1 ay sonra artti .
Benim önce 0,26 iken prpden bir ay sonra 0.04 bu ay 0.34 çıktı.Boyle degisebiliyormu bu amh?Gittikçe düşer artmaz diye biliyordum.Fsh im 49 fan 3.5 a düştü bu ay.

Benim ilk olcumde .06 idi.hicbirsey kullanmadim artti .09 kok hucre ile .10 ikinci yapisimda kok .139 oldu.

Genetik doktorum kok hucre diyor ama baska doktor prp oldugunu soylefi.dr ismini telini veririm sorabltsnz

Merhaba yasim 43 Eylül ayında denedim tüp bebek tutmadı simdi Aralık ayında tekrar basliycam bursa suronus tüp bebekde serbulent beye gidiyorum biz nereye gidersek gidelim yaştan dolayi şansımız malesef az yumurtlar azalıyor yaşlanıyor süreç çok zor hangi sehirdesin bilmiyorum ama uzaklara gitme derim olana kadar denemekten vazgecmiycez

Adanadayim uzaklara neden gitme dedin zor diye mi .Zor evet stresi cok arttırıyor bir de o iyi drlardan da iyi bir ornek göremedim şahsen varsa da ben göremedim.Gidip olumsuz alan da.oluyor.Tiras mesela yüzde oniki dedi yaşıma. O şanslı gruptan olabilirmiyim şehir dışına zorlayimmi yada stresini düşünüp Segrimdeki yaptirayim. Düşünceleri. .. Ben de tecrübeli lerden bunun kararını nasıl verdiklerini kendi şehirlerinde mi tercih ediyorlar yoksa şehir dışında eniyisine mi gidiyorlar.En iyisi gerçekten en iyimi bize çare olurmu diye açtım konuyu çünkü Dr kararında çok kararsız kaldım stres oldum iyice...Sehrimdeki dekara da karra veremedim hala. Urayi okumam lazım..okumak bile stres geliyor Hazır olduğum zaman okuyorum.Oyle okuyasim bile gelmiyor umutsuzluktan..Yani başka şehire daha çok hatcayacagina şehrinde tekrar deneme yap mi diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…