Benim çok şükür pozitif çıktı bu gün keseyi gördük. 5.gün embriyosuyduÇok teşekkür ederim hangi hastanede yaptırdınız
Bende aynı şekildeydim transfer sonrası yarım saat sonra wc gittim yatış pozisyonu yan vs hiç yatmadım normalde yan yararım transfer süreci ve sonrasında hep düz yattım 3 saat trafikle evimize gelebildik vs hareketsiz değildim. Sonucunuz ne oldu birde kaçıncı gün embriyosuydu
Aminnn dileyen isteyen herkese inşallah.sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza alacağınız günler yaşatsınBenim çok şükür pozitif çıktı bu gün keseyi gördük. 5.gün embriyosuyduşişli memorial. Hiç stres yapmayın ağır kaldırmayın ağır işler yapmayın gerisini çok normalmış gbi hayatınıza devam edin. İnşallah her şey gönlünüzce olur pozitif görürsünüz
Merhaba,1.5 senedir İrenbe (Alsancak) tedavi sürecindeyim.Çok teşekkür ederim hangi hastanede yaptırdınız
Bende aynı şekildeydim transfer sonrası yarım saat sonra wc gittim yatış pozisyonu yan vs hiç yatmadım normalde yan yararım transfer süreci ve sonrasında hep düz yattım 3 saat trafikle evimize gelebildik vs hareketsiz değildim. Sonucunuz ne oldu birde kaçıncı gün embriyosuydu
Nasıl yani farklı günlerde 2 tane mi transfer oldunuz orayı tam olarak anlayamadım.Maalesef benimki negatif oldu tek embriyo transferiydi transfer anında kaçıncı gün embriyosu ve kalite durumu hakkında bilgi verdiler tek embriyo 5aa olarak transferim oldu 9. Gün kan testi ile sonuç öğrendim. inşallah güzel pozitif haberler alırsınızMerhaba,1.5 senedir İrenbe (Alsancak) tedavi sürecindeyim.
Ardışık transfer olduğum için ilk gün heyecanı ile sormadım ama sanırım 3.gündü veya 5 valla sormadı heyecandan, ilk transfer 2 gün sonraki transfer de 5.gün embriyosuydu.
Test günüm 16 Ocak. Henüz hiç bir ters yapmadım perşembe günü 12-1 gibi çıkmış olur sonuçlarım sabahtan gideceğim kan vermeyesizde durumlar nasıl?
Tek embriyo transferi oldum 5aa 5 gün embriyosuydukaç embiryo tranfer olmustunuz acaba
Merhaba sürgü dediğiniz ne acaba klavye mi düzeltti acaba bilemedim.Bende yarım saat kadar uzandım idrara sıkışık daha sonra wc gitmiştim.Uyku pozisyonu beni hep tedirgin etmişti bi sonraki transferimde daha rahat olacağım çok teşekkürlerBende 11 inde iki yumurta transferi oldum. Aşırı sıkısık değildim bi litreye yakın su tükettim hastaneye gidene kadar ama transferden sonra tuvalet işini sordugumda sürgü vereceklerini eğer yarım saat dayanabilirsem kendim kalkabileceğimi söylediler ama çokta sıkıştırmamak gerekiyormuş rahim kasılma yaparmıs o yüzden işlemden 10-15 dakıka sonra sürgüye istedim. İki saat yatın dediler yatış pozisyonu için fark etmez dediler özellikle sordum. Doktorumda iki gün iyice dinlen sonra normal hayatına dön ama ağır kaldırmadan saglıklı beslenerek bol su içerek dedi. Biraz kalkıp dolandıgım zaman karnımda aşağı doğru çeken bi ağırlık hissi olusuyor ben uzun süre ayakta kalamıyorum böyle hisseden oldu mu? Gerçi benim normal gebeliklerden düşüklerim var bu süreçlerimde hep uykulu yorgun ve hareketim kısıtlanmıs olurdum belkide ondandır diyorum ama. 3. Gün embriyosuydu bugün için vücuda tutunmak için hamleleri olacak demişti doktorum.
7 gün çok erken 5.gün embriyosu transferi oldum transfer günüm dahil 9. Gün teste gittim sonucu o şekilde öğrenmiştimKan testimi yaptırdınız benim de 7 ocak transfer günü 7 gün oldu kanda varsa çıkarmı acaba
Aynen öyle iki gün arayla iki tane embriyo transferi oldum buna o yüzden ardışık transfer diyorlar yarın kan testi günüm 3.5 senedir ne bir çift çizgi alabildim ne de kanda pozitif inşallah yarın hayatımın ilki olur ve pozitif sonuç alırım inşallah gönlüm iki yavrumu da ister elbette ama bari biri bile olsa benimdir sağlıklaNasıl yani farklı günlerde 2 tane mi transfer oldunuz orayı tam olarak anlayamadım.Maalesef benimki negatif oldu tek embriyo transferiydi transfer anında kaçıncı gün embriyosu ve kalite durumu hakkında bilgi verdiler tek embriyo 5aa olarak transferim oldu 9. Gün kan testi ile sonuç öğrendim. inşallah güzel pozitif haberler alırsınız
Âdetinle beraber doktora gidiyorsun canım muayene ediyor gerekli gördüğü ilaçları veriyor tekrar kontrole çağırıyor bu süreçte sen ilaclarini kullanıyorsun kontrole gidiyorsun gerekli gördüğünce kan tahlili ister senden rahim kalınlığına bakar bu önemli çünkü tekrar kontrole çağırır gerekli görürse ilaç ekler vs vs yani transfer günü belli olana kadar belli aralıklarla kontrole gidiliyor bu süreçte ilaç içiliyor doktorun dediğine uyuyorsun kısaca. Transfer günü belli olduktan sonra zaten sana söylerler şu gün şu saatte gel diye neye dikkat etmen gerektiğini anlatırlar. idrara sıkışık bir şekilde gidiyorsun kozmetik ürün hiçbir şey olmuyor üzerinde seninki dondurulmuş embriyo olduğu için onu çözecekler ve gelişimine bakacaklar hala gelişime devam ediyor mu diye %98 ihtimalle dondurduğu gibi çözülecek ve sorun olmadığı söylenecek. Seni transfere hazırlayacaklar odaya geçeceksin. Vajina girişine bir aparat takacaklar açık kalması için sadece o biraz acıyor onun dışında hiçbir acı yok. Kadın doğum doktorun hazır olduğunda laboratuvardan embriyoyu getirecekler. Bir taraftan da karnından ultrasonla bakılacak. Kadın doğum doktorun bir tür serum hortumna benzeyen bir şeyle transferini gerçekleştirecek. Sen bu esnada ultrasonda embriyo’nun transfer edildiğini göreceksin hatta. Çok basit bir işlem. Hakkında hayırlısı olsun zor olan beklemek. Allah hepimizin yardımcısı olsunSelam kızlar 4 embiryom oluştu dün adet oldum yarın Dr. Kontrolüne gideceğim embriyolarım donduruldu fakat ne zaman transfer olur bilmiyorum en kısa transfer aşaması olanlar nasıl oluyor süreç az bilgi verirseniz sevinirim
Allah razı olsunÂdetinle beraber doktora gidiyorsun canım muayene ediyor gerekli gördüğü ilaçları veriyor tekrar kontrole çağırıyor bu süreçte sen ilaclarini kullanıyorsun kontrole gidiyorsun gerekli gördüğünce kan tahlili ister senden rahim kalınlığına bakar bu önemli çünkü tekrar kontrole çağırır gerekli görürse ilaç ekler vs vs yani transfer günü belli olana kadar belli aralıklarla kontrole gidiliyor bu süreçte ilaç içiliyor doktorun dediğine uyuyorsun kısaca. Transfer günü belli olduktan sonra zaten sana söylerler şu gün şu saatte gel diye neye dikkat etmen gerektiğini anlatırlar. idrara sıkışık bir şekilde gidiyorsun kozmetik ürün hiçbir şey olmuyor üzerinde seninki dondurulmuş embriyo olduğu için onu çözecekler ve gelişimine bakacaklar hala gelişime devam ediyor mu diye %98 ihtimalle dondurduğu gibi çözülecek ve sorun olmadığı söylenecek. Seni transfere hazırlayacaklar odaya geçeceksin. Vajina girişine bir aparat takacaklar açık kalması için sadece o biraz acıyor onun dışında hiçbir acı yok. Kadın doğum doktorun hazır olduğunda laboratuvardan embriyoyu getirecekler. Bir taraftan da karnından ultrasonla bakılacak. Kadın doğum doktorun bir tür serum hortumna benzeyen bir şeyle transferini gerçekleştirecek. Sen bu esnada ultrasonda embriyo’nun transfer edildiğini göreceksin hatta. Çok basit bir işlem. Hakkında hayırlısı olsun zor olan beklemek. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet evet sürgü diyorlar klavye düzeltmesi değil. Sürgü tuvalet yazarsanız internete görseli görürsünüz biraz rahatsız edici tabiki ama kalkmamak için kullanmayı seçtim ben çünkü çok sıkışık kalma dediler. Yarım saatte dururdum ama çok sıkışık olurdum çekimdim.Merhaba sürgü dediğiniz ne acaba klavye mi düzeltti acaba bilemedim.Bende yarım saat kadar uzandım idrara sıkışık daha sonra wc gitmiştim.Uyku pozisyonu beni hep tedirgin etmişti bi sonraki transferimde daha rahat olacağım çok teşekkürler
Dualarım sizinle rabbim inşallah hayırla güzel haberler almanızı nasip etsinAynen öyle iki gün arayla iki tane embriyo transferi oldum buna o yüzden ardışık transfer diyorlar yarın kan testi günüm 3.5 senedir ne bir çift çizgi alabildim ne de kanda pozitif inşallah yarın hayatımın ilki olur ve pozitif sonuç alırım inşallah gönlüm iki yavrumu da ister elbette ama bari biri bile olsa benimdir sağlıklaçok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım var umarım her şey hepimizin gönlünce olur hepimiz bir gün pozitif sonuçları çok geçmeden alırız
Çok teşekkür ederim dönüşünüz İçinEvet evet sürgü diyorlar klavye düzeltmesi değil. Sürgü tuvalet yazarsanız internete görseli görürsünüz biraz rahatsız edici tabiki ama kalkmamak için kullanmayı seçtim ben çünkü çok sıkışık kalma dediler. Yarım saatte dururdum ama çok sıkışık olurdum çekimdim.
Yaa çok teşekkür ederim bunları duymak öyle iyi geliyor ki bana tahmin bile edemezsin.Dualarım sizinle rabbim inşallah hayırla güzel haberler almanızı nasip etsinben olumlu hissetttim sizin için inşallah öylede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?