Tüp Bebek 2025

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esyus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
26
11
3
27
Selam kızlar kasım ayında 1.tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı.Ocak-Şubat ayında 2. denemeyi planlıyoruz tüp bebek transferi sonrası idrara sıkışık duruyoruz biliyorsunuz ne kadar süre idrara sıkışık kalmalıyız birde transfer sonrası yatış pozisyonu nasıl olmalı ilk transferimde hiç bir şey söylenmedi bi önemi var mı yoksa etkilemiyor mu dikkat edilmesi gerekenler listesi yapalım el birliğiyle inşallah hepimiz güzel pozitif sonuçlar alıp birbirimize haber verebiliriz

Çok çok üzüldüm ama rabbimin mutlaka bildiği bi şey vardır inşallah hepimize güzel haberler almak nasip olur Progestan iğneyi tek ampul mü yaptırıyordunuz?

Benim çok şükür pozitif çıktı bu gün keseyi gördük. 5.gün embriyosuydu şişli memorial. Hiç stres yapmayın ağır kaldırmayın ağır işler yapmayın gerisini çok normalmış gbi hayatınıza devam edin. İnşallah her şey gönlünüzce olur pozitif görürsünüz

Aminnn dileyen isteyen herkese inşallah.sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza alacağınız günler yaşatsın

Merhaba,1.5 senedir İrenbe (Alsancak) tedavi sürecindeyim.
Ardışık transfer olduğum için ilk gün heyecanı ile sormadım ama sanırım 3.gündü veya 5 valla sormadı heyecandan, ilk transfer 2 gün sonraki transfer de 5.gün embriyosuydu.
Test günüm 16 Ocak. Henüz hiç bir ters yapmadım perşembe günü 12-1 gibi çıkmış olur sonuçlarım sabahtan gideceğim kan vermeye sizde durumlar nasıl?

Nasıl yani farklı günlerde 2 tane mi transfer oldunuz orayı tam olarak anlayamadım.Maalesef benimki negatif oldu tek embriyo transferiydi transfer anında kaçıncı gün embriyosu ve kalite durumu hakkında bilgi verdiler tek embriyo 5aa olarak transferim oldu 9. Gün kan testi ile sonuç öğrendim. inşallah güzel pozitif haberler alırsınız

Merhaba sürgü dediğiniz ne acaba klavye mi düzeltti acaba bilemedim.Bende yarım saat kadar uzandım idrara sıkışık daha sonra wc gitmiştim.Uyku pozisyonu beni hep tedirgin etmişti bi sonraki transferimde daha rahat olacağım çok teşekkürler

Aynen öyle iki gün arayla iki tane embriyo transferi oldum buna o yüzden ardışık transfer diyorlar yarın kan testi günüm 3.5 senedir ne bir çift çizgi alabildim ne de kanda pozitif inşallah yarın hayatımın ilki olur ve pozitif sonuç alırım inşallah gönlüm iki yavrumu da ister elbette ama bari biri bile olsa benimdir sağlıkla çok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım var umarım her şey hepimizin gönlünce olur hepimiz bir gün pozitif sonuçları çok geçmeden alırız

kızlar merhaba ben 2 ocak transferim oldu. 8. günü freely gebelik testi çok silik çizgi gördüm. 9. gün (11ocak) sabah tek çizgi gördüm hemen kan verdim. beta 94 ile gebe olduğumu öğrendim. beta testini 2 gün sonra tekrarladım 13 ocak pazartesi günü 198 geldi beta değerim. doktorum artık Beta vermene gerek yok 14 gün sonra (25 ocakta) kese görünümü için gelirsin dedi . ama dün malesef dün içime bir şüphe düştü ve idrarda bu sabah bakayım dedim freely gebelik testim yine çok çok silik var gibi yok gibi geldi. ben bu işi anlamadım. kafayı yicem. 13 ocakta 198 olan beta değeri 2 gün geçt, üzerinden neden hala silik hatta yok gibi çizgi çıkıyor? ne olur yardımcı olur musunuz

Selam kızlar 4 embiryom oluştu dün adet oldum yarın Dr. Kontrolüne gideceğim embriyolarım donduruldu fakat ne zaman transfer olur bilmiyorum en kısa transfer aşaması olanlar nasıl oluyor süreç az bilgi verirseniz sevinirim

Bende kasımda ilk transferimi olmuştum maalesef negatif olmuştu şuna 2. Transferini oldum 13 ocakta ilkinin negatif olmasından kaynaklı korkuyorum . Benim dondurulmuş embriyo ile oldu . İdrara aşırı sıkışık girdim işlemde idrarı unuttum sonrasında 45 dk kadar uzandım sonra lavaboya gittim bu şekilde inşallah güzel sonuçlar alırız

Transfere idrar torbanızı yarı doldurarak girseniz yeterli olur. Evden çıkarken başlayıp, merkeze gidene kadar 500 ml su içseniz yavaş yavaş o size yeter. Fazla olunca boşalttırıyorlar birazını. Öyle çok sıkıştım dayanamadım diyenlere inanmayın. Hiçbir doktor o kadar olmasını istemiyor. Transfer sonrası 5. Dkda kalkıp tuvalete gittim ben. Sonra gelip 10 dk daha yattım. Sıkıldım kalktım. Yatmanın bir faydası yok. Benim transferim olumlu sonuçlandı. Yalnız transfer sonrası eğilip kalkmamaya, uzanmamaya, tuvalette ıkınmamaya ve kabız olmamaya dikkat ettim.

Âdetinle beraber doktora gidiyorsun canım muayene ediyor gerekli gördüğü ilaçları veriyor tekrar kontrole çağırıyor bu süreçte sen ilaclarini kullanıyorsun kontrole gidiyorsun gerekli gördüğünce kan tahlili ister senden rahim kalınlığına bakar bu önemli çünkü tekrar kontrole çağırır gerekli görürse ilaç ekler vs vs yani transfer günü belli olana kadar belli aralıklarla kontrole gidiliyor bu süreçte ilaç içiliyor doktorun dediğine uyuyorsun kısaca. Transfer günü belli olduktan sonra zaten sana söylerler şu gün şu saatte gel diye neye dikkat etmen gerektiğini anlatırlar. idrara sıkışık bir şekilde gidiyorsun kozmetik ürün hiçbir şey olmuyor üzerinde seninki dondurulmuş embriyo olduğu için onu çözecekler ve gelişimine bakacaklar hala gelişime devam ediyor mu diye %98 ihtimalle dondurduğu gibi çözülecek ve sorun olmadığı söylenecek. Seni transfere hazırlayacaklar odaya geçeceksin. Vajina girişine bir aparat takacaklar açık kalması için sadece o biraz acıyor onun dışında hiçbir acı yok. Kadın doğum doktorun hazır olduğunda laboratuvardan embriyoyu getirecekler. Bir taraftan da karnından ultrasonla bakılacak. Kadın doğum doktorun bir tür serum hortumna benzeyen bir şeyle transferini gerçekleştirecek. Sen bu esnada ultrasonda embriyo’nun transfer edildiğini göreceksin hatta. Çok basit bir işlem. Hakkında hayırlısı olsun zor olan beklemek. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ha bir de transfer esnasında derin bir nefes alıp bütün kaslarınızı gevşetin. En rahat olduğunuz noktada doktor transferi gerçekleştirsin. Ben doktoruma bir dakika bacaklarım çok kasıldı gevşetebilir miyim demiştim. Transfer esnasında da sabit durun, hareket etmeyin. Vajinayı açmak için takılan şey hiç acıtmıyor. Acı eşeyim düşüktür, ona rağmen ben bir acı hissetmedim. Yalnızca bebeğime odaklandım.

Allah razı olsun inşallah sağlıklı olur bir güzel ilk seferde tutunur güzel sağlıklı büyür karnımda

Evet evet sürgü diyorlar klavye düzeltmesi değil. Sürgü tuvalet yazarsanız internete görseli görürsünüz biraz rahatsız edici tabiki ama kalkmamak için kullanmayı seçtim ben çünkü çok sıkışık kalma dediler. Yarım saatte dururdum ama çok sıkışık olurdum çekimdim.

Dualarım sizinle rabbim inşallah hayırla güzel haberler almanızı nasip etsin ben olumlu hissetttim sizin için inşallah öylede olur

Çok teşekkür ederim dönüşünüz İçin hemen bakacağım internetten

Dualarım sizinle rabbim inşallah hayırla güzel haberler almanızı nasip etsin ben olumlu hissetttim sizin için inşallah öylede olur
Yaa çok teşekkür ederim bunları duymak öyle iyi geliyor ki bana tahmin bile edemezsin.
Allahım bu yolda yürüyen emek veren herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes evlatlarına kavuşsun.
Evlilik yıldönümümüz çok yakın inşallah yarın olumlu sonuç alırım da yıllardır hayalini kurduğum o hediyeyi eşime veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…