Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yumurta büyütme aşamasındayım inşallah sonu güzel olacak. Hem maddi hem de manevi olarak çok zor bize şuan da toplam maliyet 150 bini bulacakYakın zamanda tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar maliyet doktor önerisi ?
200 bini buluyor hayatımYakın zamanda tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar maliyet doktor önerisi ?
İlaçlar vs 180 civarı tutuyor genel olarakYakın zamanda tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar maliyet doktor önerisi ?
Yakın zamanda tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar maliyet doktor önerise
Süreç içinde sizi destekleyecek, detaylı olarak bilgilendirecek herşeyin peşine sizin düşmek zorunda kalmayacağınız bir ekiple çalışın ekip diyordum çünkü doktor tek başına yeterli değil bu süreçte. Hemşiresi asistanı embriyologuyla bir bütün olmalı sizinle ilgilenme konusunda. Çok başarılı olduğunu düşündüğüm bir yerle başladım süreç hala devam ediyor embriyom da var transferi bekliyorum ama bahsettiğim destek ve bilgilendirmelerin yetersizliği beni çok üzdü. Siz üzülmeyin iyi araştırınYakın zamanda tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar maliyet doktor önerisi ?
Teşekkür ederimİlaçlar vs 180 civarı tutuyor genel olarak
Aralık ayında aşılama yaptırdım Hatay’da nerdeyse çoğu ecz gezdim sadece birinde Şansa ayırtılmış ama almaya gelmediği için denk geldim. Aşılama negatif oldu şimdi de tüp bebek için doktor araştırıyorum. Ovitrelle genel olarak bulunması zor oluyor malesef ecz ecz gezmek gerekiyor.Bende tüp bebek sürecindeyim şuan ovitrelle bulamıyoruzsanırım pazar opu olacak siz bulabildiniz mi acaba? İl dışından da olsa sipariş vericez ama yok
İnşallah pozitif sonuç da alırsnzBen yumurta büyütme aşamasındayım inşallah sonu güzel olacak. Hem maddi hem de manevi olarak çok zor bize şuan da toplam maliyet 150 bini bulacak
Bilamadik. Gonapeptyl kullandım. Zaten opu yapıldı. Döllenme de olmadıAralık ayında aşılama yaptırdım Hatay’da nerdeyse çoğu ecz gezdim sadece birinde Şansa ayırtılmış ama almaya gelmediği için denk geldim. Aşılama negatif oldu şimdi de tüp bebek için doktor araştırıyorum. Ovitrelle genel olarak bulunması zor oluyor malesef ecz ecz gezmek gerekiyor.
Pozitif düşünmeye devamBilamadik. Gonapeptyl kullandım. Zaten opu yapıldı. Döllenme de olmadı
Merhaba ben tedavim sürecince otriville bulmakta hiç zorlanmadık aşılama çatlatma iğnelerinde daha sonra tüp bebek merkezine başvurdum otriville olduğu halde doktorum opu işlemi öncesinde 3 tane gonapeptyl vurulmamı söyledi aynı işlevi görüyor içiniz rahat olsunBilamadik. Gonapeptyl kullandım. Zaten opu yapıldı. Döllenme de olmadı
Teşekkürler. B nim tedavim sonlandı zaten. Döllenme olmadı. Ovitrelle de kullansam olmayacakti muhtemelenMerhaba ben tedavim sürecince otriville bulmakta hiç zorlanmadık aşılama çatlatma iğnelerinde daha sonra tüp bebek merkezine başvurdum otriville olduğu halde doktorum opu işlemi öncesinde 3 tane gonapeptyl vurulmamı söyledi aynı işlevi görüyor içiniz rahat olsun
Anladım canınızı sıkmayın nşallah olur pes etmeyinTeşekkürler. B nim tedavim sonlandı zaten. Döllenme olmadı. Ovitrelle de kullansam olmayacakti muhtemelen
İstanbul’da Medipol hastanesinde ve Atakent Acıbadem hastanesinde varBende tüp bebek sürecindeyim şuan ovitrelle bulamıyoruzsanırım pazar opu olacak siz bulabildiniz mi acaba? İl dışından da olsa sipariş vericez ama yok
Ankara Başkent hastanesi Göğşen önalan önerirm şuan beklemedeym sonucumu 18 şubatta öğrenicem inşallahYakın zamanda tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar maliyet doktor önerisi ?
Malesef bulamadik. Gonapeptyl kullandım zaten döllenme de olmadiİstanbul’da Medipol hastanesinde ve Atakent Acıbadem hastanesinde var