4. Ayda gece gunduzu ayirt etmeye basliyolarmis heralde o yuzden 4 ayin sonunda baslayin diyolar beraber perdeleri cekin aksam bi rutin olusturun belki bi dus yada elini yuzunu silin biraz masaj hafif muzik olabilir co anlamasa da masal okuma yada anlatma dediginiz gibi pijama giydirme.uyku egitimi vermeden once uyku saatlerini duzene sokmak bi rutin olusturmak gerekli diyolar ondan sonra kendi kendine tabi destekle uyumayi ogretebilirsiniz diye anlatiyolarEvet canım eğitim için çok erken zaten. Benim dediğim rutin gece oldugunda pijamasını giydirme vs. Yine ben uyutuyorum yani zaten tek basına uyuması imkansız.
Destekle dedigim sallayarak emzirerek degil pat pat pis pis4. Ayda gece gunduzu ayirt etmeye basliyolarmis heralde o yuzden 4 ayin sonunda baslayin diyolar beraber perdeleri cekin aksam bi rutin olusturun belki bi dus yada elini yuzunu silin biraz masaj hafif muzik olabilir co anlamasa da masal okuma yada anlatma dediginiz gibi pijama giydirme.uyku egitimi vermeden once uyku saatlerini duzene sokmak bi rutin olusturmak gerekli diyolar ondan sonra kendi kendine tabi destekle uyumayi ogretebilirsiniz diye anlatiyolar
Bu uyku eğitimi olayı bana da çok saçma geliyor. Daha minicik bebişe ne eğitimi. Zaten zamanla alışacaktır büyükdükçe rutinleri olacaktır. Böyle her bişeyin eğitimi falan para tuzağı fasa fiso geliyor bana açıkçası.Kızlar takip ettiğim bir çocuk psikoloğunun uyku eğitimi ile ilgili yazdığı yazıyı paylaşıyorum altta , kafamı karıştırıyor bu uyku eğitimi konusu
Ağlamasının sebebi açlık değil gazsa boşuna mama verip ekstra gaz yüklemiş olursun canım bebişe. Sana yakın olmak istiyor olabilir memede olma sebebi çiş durumu iyiyse doyuyodur bence. Bazen uykuları gelip uyuyamadıklarında da huysuzlanabiliyorlar.Selam hanımlar. Yazılanları okudum bizde uyku sorunu yaşıyoruz. Malesef birde gaz sancılarımız başladı. Buğün rahatlasın diye spa ya götürdüm. Çıkarmaya yakınfalan yaptı rahatladı. Ama şu 1 haftadır ne doydugunu biliyorum ne uyuduğunu. Aşırı huysuz , sürekli emmek istiyor. Doymuyor mu acava diyorum mama veriyorum bu seferde kusuyor. Şaşırdım kaldım sizlerle aynı durumdayım . Neyse bitecek bu günler
Acaba gazı falan mı var. Eskiden kullandığı mamayı tekrar dene bakalım nasıl tepki vericek yine aynı sekilde mi içecek? Doktoruna sordan acaba ne derSelam kizlar moralim bozuk ne yapacagimi bilmiyorum ya bi suredir bebegim gunluk almasi gereken gidayi almiyo onceden 100 -110 icen bebek simdi 60 anca iciyo gunde bi kere de 90 cok zorlayinca oguruyo ya arada mama degistirdik ondan mi biberonun ucunu degistirdik ondan mi baska bisey mi var bilmiyorum o yemeyince ben uzuluyorum strese giriyorum bu istahsizliga nasil cozum bulcam bazen acikmasini bekliyorum 4 -5 saat icmese de yine ayni miktari aliyo.banyodan sonra daha istahli yerdi simdi yok kafayi yicem ya
Evet canım mama vermiyorum o yüzden artık.hergün huy degiştiryoruz yetişemiyorum hızınaAğlamasının sebebi açlık değil gazsa boşuna mama verip ekstra gaz yüklemiş olursun canım bebişe. Sana yakın olmak istiyor olabilir memede olma sebebi çiş durumu iyiyse doyuyodur bence. Bazen uykuları gelip uyuyamadıklarında da huysuzlanabiliyorlar.
Eski mamasina donduk canim onu veriyorum ayni,gazi olabilir de gaz damlasi veriyorum karnini sirtini sivazliyorum ayniAcaba gazı falan mı var. Eskiden kullandığı mamayı tekrar dene bakalım nasıl tepki vericek yine aynı sekilde mi içecek? Doktoruna sordan acaba ne der
Aminnnnn canımmMerhaba güzel anneler ve yavruları...2021 bizlere çok hayırlı ve uğurlu geldi, yavrularımızı sağlıkla çok şükür kucağımıza aldık. 2022 de tüm güzellikleri ile başta sağlık, huzur ve mutluluk ile gelsin. Yavrularımızın kokusunu içimize çeke çeke gireceğimiz yeni yılımız şimdiden kutlu olsun. Mutlu yıllar. Öpüyorum hepinizi
Alla alla yetiyor mu acaba ona anlamadımki. Çişli bez sayısı azaldı mıEski mamasina donduk canim onu veriyorum ayni,gazi olabilir de gaz damlasi veriyorum karnini sirtini sivazliyorum ayni
Bez sayisi degil de miktari azaldi ama yapiyo yine gunde bi kere de buyuk yapiyo .ama hipp kabiz yapiyo ya cok ikiniyo surekli.neyse bi iki ay daha idare etsek ek gidaya baslarim zaten yavastanAlla alla yetiyor mu acaba ona anlamadımki. Çişli bez sayısı azaldı mı
Amin canim insallahMerhaba güzel anneler ve yavruları...2021 bizlere çok hayırlı ve uğurlu geldi, yavrularımızı sağlıkla çok şükür kucağımıza aldık. 2022 de tüm güzellikleri ile başta sağlık, huzur ve mutluluk ile gelsin. Yavrularımızın kokusunu içimize çeke çeke gireceğimiz yeni yılımız şimdiden kutlu olsun. Mutlu yıllar. Öpüyorum hepinizi