Tüp bebek 2. Deneme yapacak olanlar birlik olalım

Ama çok erken test yapmışsın tekrar yaptırıp tüm endişelerden kurtul derim beklerken umutlanmak daha zor.

Yaşınız kaç acaba ?

Bu işlem şart mı? Bana böyle bişey demediler. 1,5 yıllık evliyim hiç çocugum da yok acaba sezeryan olanlarda oluşan darlık farklı bişey mi?
Inan ben de hic bilmiyorm transfer esnasinda anlasildi bu darlik...keske once farketselerdi cunku sanirim bu yuzden negatif oldu...doktor sana ne dedi 2.deneme için ne yapacaksin tahlil tetkik istedi mi

Inan ben de hic bilmiyorm transfer esnasinda anlasildi bu darlik...keske once farketselerdi cunku sanirim bu yuzden negatif oldu...doktor sana ne dedi 2.deneme için ne yapacaksin tahlil tetkik istedi mi
Ben aydındayım doktorum izmirde arayıp negatif oldugunu söyledim ilaçlarımi kesmemi aralık adetiyle dondurulmuşlarla devam dedi. Başka da hiç birşey demedi ben de sormadım neden olmadı diye. Okuyup okuyup gelme diyor rahat ol dedigi için birşey soramıyorum çekindigimden

Transfer esnasında da dar oldugu için ince olanı kalin olanla degişirecekler dedi ben de benimle ilgili bi sıkıntı mı dedim yanımdaki hemşire yapinla alakalı senin yapabilecegin bişey degil dedi. Başka da bişey demediler.

Bugün regl oldum salı günü doktora gidicem bende hayırlısı bizimde sorun morfoloji sonumz ne olacak acaba
Kismet degilmiş demek ki inşallah 2. Denemelerimizde pozitif sonuç alırız. Tüp bebek doktoruna mı gideceksin biz uzakta oldugumuz için beni çagirmadı. Sizden isteyecegi kan testi olursa bana da msj atar mısınız? Devlette baktırmam gerekn degerlerime 2. Transferden önce baktirmak istiyorum. Benim doktor hiç bir test istemedi.

Canim ben saglik ocaginda tam kan tahlili yaptirdim pztesi gitcem tekrar..doktorum istemedi aslinda..ama ben bi baktirayim dedim..ikinci denemede eksik bisey olmasin istiyorum

Canim ben saglik ocaginda tam kan tahlili yaptirdim pztesi gitcem tekrar..doktorum istemedi aslinda..ama ben bi baktirayim dedim..ikinci denemede eksik bisey olmasin istiyorum
En iyisini yapmışsın. Aklımızda kalacagına yanımızda kalsın. Tam kan tahlili ne oluyor? Benim pek bilgim yok

Tabi ki yazarım Canım bize karyotip testi yaptıracakmış kromozom ve bana gerekirse sana histereskopi yaparız dedi muayene olayım sana yazarım özelden bana yaz istersen iletişim bilgilerini Canım haber veririm sana

selamlar herkese, ben de 8 kasimda ilk tup bebek denememin negatif sonucunu aldim, 1 tane 5. gun embriyosu transfer edilmisti. ben de 2. denemeyi bekliyorum, 4 tane dondurulmus 5. gun embriyom var, bi dahaki sefere 2 tane transfer ettirmeyi dusunuyorum. negatiften sonra cok uzulup yiprandigim icin tekrar denemeye hazir diilim, doktorum da ne zaman hazir hissediosan o zaman gel baslayalim dedi. ocak veya subat gibi dusunuyorum, hayirlisi bakalim.. bekleme surecinde neler yapiyorsunuz? ben mumkun oldugunca hareketli yasamaya ve iyi beslenmeye calisicam, baska da aklima birsey gelmiyor acikcasi..

Kızlar merhaba. Benim 1. tüp bebek denemem başarısız oldu. Yumurta toplamı işleminden 1 saat sonra telefon geldi ve yumurtalarımın dağıldığını ve döllemeye geçemediklerini söyledir. bu durumla karşılaşan ya da duyan oldu mu?

Canım bende 2 simdi yaptırdım.. Mesela subatta istiyorsan ocak adetınde gidip 1 ay hazırlık kullanıp pesıne subat adetınle transfer İcin hazırlıyolar ona gore git. Hemen gittim basladılar yok.bılgın olsun

Nasıp degılmıs. Dun ben transfer olurken yumurta toplanan kadınlardan 1 tanesi yumurta toplama gunu hıc yumurtası cıkmamıs. Hersey olabiliyor

MERHABA arkadaslar
27 Ekim olumsuz sonuctan sonra adet oldum pesıne gittim Dr a .1 ay hazırlık ılacları kullandım. Yeniden adet oldum Kasım sonu. Yine gittim. 8 gunluk bir tedavi ilaçla pesıne 5 gun iğne ilaç karısı.
Dün transfer oldum. İnsallah 2. Denemem olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…