Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk deneme tuttu hiç stres yapmayın zamanı geldiyse olacak inşallahMerhaba transferimin 3. Günü bugün. 4ab embriyo transfer edildi ortalama kalitedemi oluyor acaba tutma olasılığı nedir sizce yaşım 26 bi sorunumuz yok sebepsiz yere olmuyordu. Sizce bu durumdaki biri için 1. Deneme tutma ihtimali yüzde 40 falanmıdır ?
Çok teşekkürlerBenimde ilk deneme tuttu hiç stres yapmayın zamanı geldiyse olacak inşallah
Ne zaman test yapp öğrendi iz bnmde bugün 7.gunumBenimde ilk deneme tuttu hiç stres yapmayın zamanı geldiyse olacak inşallah
Merhaba acaba sonucunuz ne oldu merak ettimNe zaman test yapp öğrendi iz bnmde bugün 7.gunum
İlk kan soncuum 17 çıktı dün tkrr yaptım 16ya düşmüş doktorm bugünde yapmamı istedi ins yükseliş olur ümit ediyorum bendeMerhaba acaba sonucunuz ne oldu merak ettim
İnşallahhh yükleselir değerinizz ilk denemenizmiydi acabaİlk kan soncuum 17 çıktı dün tkrr yaptım 16ya düşmüş doktorm bugünde yapmamı istedi ins yükseliş olur ümit ediyorum bende
Evetİnşallahhh yükleselir değerinizz ilk denemenizmiydi acaba
Benimde ilk denemem pkoluyum bugün 2. Günüm
Kac tane koydrdunuz.Benimde ilk denemem pkoluyum bugün 2. Günüm
5. Gün embriyosu 4Ab kalitede 1 tane transfer ettirdikKac tane koydrdunu
Benmde 5.gundu 1tane koydrdm ama olmadı sanırım .belirtilerinz varmı gerçi şuan için daha çok erken ben 5 6 günlerde belirtileri hissetmeye başladım 2gundur belirtilerim yk5. Gün embriyosu 4Ab kalitede 1 tane transfer ettirdik
Valla hiç belirtim yok sadece dün aşırı bacak ağrısı çektim bugün iyiyim sürekli yatmıyorum geziniyorum uzanmadan ağır iş yapmadan geziniyorum Allahtan ümit kesilmez inşallah tutar sizinde benimdeBenmde 5.gundu 1tane koydrdm ama olmadı sanırım .belirtilerinz varmı gerçi şuan için daha çok erken ben 5 6 günlerde belirtileri hissetmeye başladım 2gundur belirtilerim yk
Amin inşallah hayirlisini olsun hakkimizdaValla hiç belirtim yok sadece dün aşırı bacak ağrısı çektim bugün iyiyim sürekli yatmıyorum geziniyorum uzanmadan ağır iş yapmadan geziniyorum Allahtan ümit kesilmez inşallah tutar sizinde benimde
Amiin Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın inşallahAmin inşallah hayirlisini olsun hakkimizda