- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
En büyük engel stresBende çok pis regl sancısı vuruyor o an oldum diyorm sonra gidyor hiç birşey olmamış gibi Allah'ım bı an evvel olayımda o anı bende tadiyim
Çok iyi bir sorun yok dediPeki doktor ne dedi size?
Çok iyi bir sorun yok dediPeki doktor ne dedi size?
Transfer oldunuz mu ?Benim transfer çarsamba günü çok az kaldı
Vallahi ya öyle bir ağrı vuruyor ki diyorm aha oldum geldi bı bakıyorum gidiyor sanki hiç uğramamış gibiEn büyük engel stres
O olmasa hayat kolay aslında
Amin çok teşekkür ederimAynen çok başka hissediyor insan o an kendini .
Haydi bakalım sıra beklemeye geldi hakkınızda hayırlısı inşallah....
Evet bugün oldum hayırlısıyla 5 inde tahlile gideceğimÇok iyi bir sorun yok dedi
Transfer oldunuz mu ?
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahEvet bugün oldum hayırlısıyla 5 inde tahlile gideceğim
Amin inşallah yarabbimHayırlı sonuçlar alırsınız inşallahSüreç nasıldı ilaç kullanıyormusunuz mesela rica etsem anlatırmısımız uyuttular mı transfer yaparken
Rabbim pozitifi görmeyi nasip eylesin çok heyecanlı bir bekleyişAmin inşallah yarabbimkullandığım ilaç ve iğnelere devam ediyorum ek olarak hormon bandı kullanıyorum yarınada bir iğne aldım vurulmak için diğerlerine ek uyutmadılar normal muayene gibi oldu ama yumurta toplanılan yerde yapıldı çok basıt ve kolaydı yaparken doktor izletiyorlar size ultrasondan
Amin çok teşekkür ederimRabbim pozitifi görmeyi nasip eylesin çok heyecanlı bir bekleyişben bile heyecanlandım burda seni tahmin edemiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınızı doldursunEvet bende sabırsızlıkla 3 martı bekliyorum. Eşimin spermi donduracaklar. Sonra tedaviye geçeceğim
Amin aminnn sağolunHakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınızı doldursun
Böyle güzel niyetli insanlar hep var olsunArkadaşlar benimde gonal_f 75 mg var ücretsiz vericem İstanbul içi dua yeterli
Çok teşekkür ederimBöyle güzel niyetli insanlar hep var olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınızı doldursun
Merhaba süreciniz nasıl gidiyor belirti varmı merak ettimAmin inşallah yarabbimkullandığım ilaç ve iğnelere devam ediyorum ek olarak hormon bandı kullanıyorum yarınada bir iğne aldım vurulmak için diğerlerine ek uyutmadılar normal muayene gibi oldu ama yumurta toplanılan yerde yapıldı çok basıt ve kolaydı yaparken doktor izletiyorlar size ultrasondan
MerhabaMerhaba süreciniz nasıl gidiyor belirti varmı merak ettim