Suan Protestan dex ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ayrıyetten günde 1 prednol ve günde 3 kere duphaston kullanıyorum sabah akşam ikişer adet olmak üzere vitaminlerim de var antibiyotik kullanıyordum bugün bittiReglı bekliyorum sonra transfer inşallah şuan birşey kullanmiyorm folik asit sadcesiz ne iğnesi kullaniyorsunuz
Hosgeldiniz aramızaMerhaba bizde tüp bebek yoluna girdik. Konuyu takipteyim :)
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba bizde tüp bebek yoluna girdik. Konuyu takipteyim :)
Bnm 2.76 doktorum çok iyi demisti sizin yuksek az değil cokmu fazla bilmiyorm tam emin değilimAmh değerim 4.03 çıkmış nasıl sizce henüz dr ile görüşmedik
Transferden öncemi yada kaç gün sonra iğnelere basladinizSuan Protestan dex ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ayrıyetten günde 1 prednol ve günde 3 kere duphaston kullanıyorum sabah akşam ikişer adet olmak üzere vitaminlerim de var antibiyotik kullanıyordum bugün bitti
Evet bende anlamadım neyse ki doktor söyler inşallah bir sorun yokturBnm 2.76 doktorum çok iyi demisti sizin yuksek az değil cokmu fazla bilmiyorm tam emin değilim
İçini ferah tut pozitif düşün herşey güzel olacakEvet bende anlamadım neyse ki doktor söyler inşallah bir sorun yoktur
Benimde 5,26 çıkmıştı iyi demişti sizi yanıltmak istemem doktorunz daha iyi bilgi veriri bu konuda hassas ve moralmen riskli konuAmh değerim 4.03 çıkmış nasıl sizce henüz dr ile görüşmedik
Peki doktor ne dedi size?Benimde 5,26 çıkmıştı iyi demişti sizi yanıltmak istemem doktorunz daha iyi bilgi veriri bu konuda hassas ve moralmen riskli konu
Ben adet bittikten sonra başladım iğnelere sonra yumurta toplama sonrası ertesi gün farklı iğnelere başladım suan kullandığım 2 tane var sanırım bebeğin kalp atışı duyulana dek iğnelere devam edeceğim öyle birseyler demişlerdi saat 12 buçukta benim transferim olacak yine doktorla konuşayım size de bilgileri veririm bana dua edin lütfen çok heyecanlıyımTransferden öncemi yada kaç gün sonra iğnelere basladiniz
Çok sevindim varmı bir güzel haberBen adet bittikten sonra başladım iğnelere sonra yumurta toplama sonrası ertesi gün farklı iğnelere başladım suan kullandığım 2 tane var sanırım bebeğin kalp atışı duyulana dek iğnelere devam edeceğim öyle birseyler demişlerdi saat 12 buçukta benim transferim olacak yine doktorla konuşayım size de bilgileri veririm bana dua edin lütfen çok heyecanlıyım
Şuan hala hastahanedeyim transferim oldu odadayım suan da doktor geldi iyisin dedi bakalım hemsıreyı bekliyorumÇok sevindim varmı bir güzel haber
Transfer esnasında gördünüz mü ekrandanŞuan hala hastahanedeyim transferim oldu odadayım suan da doktor geldi iyisin dedi bakalım hemsıreyı bekliyorum
Hayırlısı olsun bakalımŞuan hala hastahanedeyim transferim oldu odadayım suan da doktor geldi iyisin dedi bakalım hemsıreyı bekliyorum
Evet gördüm izletiyorlar size işlem yaparken de söyleyip malzemeleri gösteriyor doktor bende öyle oldu yani kolay bir işlem hiçbir sıkıntısı yok çok güzeldi bana embriyolog embriyonun fotoğrafını getirdi önce sonra doktor geldi işlemi halletti sonra uzanmış kaldım 15 dk ardından odaya alındımTransfer esnasında gördünüz mü ekrandan
Amin çok teşekkür ederimHayırlısı olsun bakalım
Aynen çok başka hissediyor insan o an kendini .Evet gördüm izletiyorlar size işlem yaparken de söyleyip malzemeleri gösteriyor doktor bende öyle oldu yani kolay bir işlem hiçbir sıkıntısı yok çok güzeldi bana embriyolog embriyonun fotoğrafını getirdi önce sonra doktor geldi işlemi halletti sonra uzanmış kaldım 15 dk ardından odaya alındım
Bende çok pis regl sancısı vuruyor o an oldum diyorm sonra gidyor hiç birşey olmamış gibi Allah'ım bı an evvel olayımda o anı bende tadiyimAynen çok başka hissediyor insan o an kendini .
Haydi bakalım sıra beklemeye geldi hakkınızda hayırlısı inşallah....