- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 35
Bu konuları geçtim çok şükür hahahaCanım öncelikle hayirli olsun tedavin güzel gecer inşallahbende 24 yaşındayım 2. Tedavimi olucam. Öncelikle sukretmelisin en azından sperm var benim eşimde hiç yoktu neyse yumoslari iğnelerle buyuyuceksin bir hafta kadar iğne kullanımından sonra doktorunun uygun gordugu bir günde yumurtalar toplanıp eşinden alınan ornekle labaratuvar ortamında dollenicek. Gün gün arayıp sizi bilgilendiricekler kaç tanesi dollendi kaci kaliteli falan diye . Ya 3. Gün yada 5. Gün dondurulup rahim dinlendirilir. Ne kadar bekleyeceğini doktor karar verir ama en fazla 1 ve 2 ay sonrasında transfer olursun inşallah ilk denemede pozitifi görürsün canim
Nasıl geçiyor transfer süreciniz dinleniyor musunuz bol bol benim de 2 haftaya kadar transef olucak inşallahevet canım adetle başlıyorsun tedaviye, sonra iğnelerle yumurta büyütme toplama, transfer transferden sonra çok yatmana gerek yok. Bende cumartesi transferimi oldum bahçecide
17 yumos toplandı 13 dolendi 5.gune 6 tane kaldı dondurludu regl oldum ilaçlara başladım Allah'ın izniyle mucizeme kavuşmama az kaldı iki haftayı iple cekiyormCanım öncelikle hayirli olsun tedavin güzel gecer inşallahbende 24 yaşındayım 2. Tedavimi olucam. Öncelikle sukretmelisin en azından sperm var benim eşimde hiç yoktu neyse yumoslari iğnelerle buyuyuceksin bir hafta kadar iğne kullanımından sonra doktorunun uygun gordugu bir günde yumurtalar toplanıp eşinden alınan ornekle labaratuvar ortamında dollenicek. Gün gün arayıp sizi bilgilendiricekler kaç tanesi dollendi kaci kaliteli falan diye . Ya 3. Gün yada 5. Gün dondurulup rahim dinlendirilir. Ne kadar bekleyeceğini doktor karar verir ama en fazla 1 ve 2 ay sonrasında transfer olursun inşallah ilk denemede pozitifi görürsün canim
3 gün guzelcene dinlenirim sonra kendimi yormadan normal hayata geçerim teşekkürlertransfer sonrası ilk 3 gün ağır kkaldıramama dışında ekstra birsey yok rahat olun stres yapmayın .
Tam tersi işlem sonrasında transferin ertesi gününden itibaren yürüyüş ve hareket istiyorlar kan dolaşımı aktif olsun diye .
merdiven çıkma, ikinma hapsurma günlük ev işleri yapilabilinir
zaten islem sonrası bilgilendirme formu veriliyor
cinsellik ağır spor ve ağır kaldirma ve ağır is yasak
Bende öyle yaptım hatta uzanıyorum gün içinde rutin işler için kalkıyorum ama kendimi yormadan3 gün guzelcene dinlenirim sonra kendimi yormadan normal hayata geçerim teşekkürler
Cevaplarınız için teşekkürler ben çok hiperaktivit bir insanım aşırı tez canliyim bana zor gelicek ama bebişim için sakin yavaş biri olmalıyımBende öyle yaptım hatta uzanıyorum gün içinde rutin işler için kalkıyorum ama kendimi yormadan
Belirtilere yenileri eklendi mi acaba merak ettim ? :)Bende öyle yaptım hatta uzanıyorum gün içinde rutin işler için kalkıyorum ama kendimi yormadan
Ay çok sevindim canım senin adına 6 çok güzel bir sayı ikişer ikişer transfer edilse17 yumos toplandı 13 dolendi 5.gune 6 tane kaldı dondurludu regl oldum ilaçlara başladım Allah'ın izniyle mucizeme kavuşmama az kaldı iki haftayı iple cekiyorm
Rabbim size de kolaylık versin inşallah tez zamanda bebisinize kavuşursunuz
Bende öyleyim ve uzanmaktan sıkıntı bastı duramıyorum yerimde vallaCevaplarınız için teşekkürler ben çok hiperaktivit bir insanım aşırı tez canliyim bana zor gelicek ama bebişim için sakin yavaş biri olmalıyım
Bacak ağrılarım olmaya başladı sızlama gibi adet günüm de yaklaşıyor belki ondandır yada ilaçlardan diye düşünüyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir miBelirtilere yenileri eklendi mi acaba merak ettim ? :)
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAy çok sevindim canım senin adına 6 çok güzel bir sayı ikişer ikişer transfer edilsemaşallah canım dualarim seninle
Belirtiler adetle belirtisiyle aynı oluyormuş genelde o yüzden anlaşılması zorBacak ağrılarım olmaya başladı sızlama gibi adet günüm de yaklaşıyor belki ondandır yada ilaçlardan diye düşünüyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
Kesinlikle öyle aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum tek fark bu sabah hafif mide bulantım oldu farklı bir koku aldım biraz önce de mide bulantım başladı adetken midem bulanmaz benim kolay kolay öyle olmamBelirtiler adetle belirtisiyle aynı oluyormuş genelde o yüzden anlaşılması zor
Hamilelik belirtisi olabilir kardeşimin de ilk hamileliği adet olacakmış gibi hissediyordu inşallah gebesindir :))Bacak ağrılarım olmaya başladı sızlama gibi adet günüm de yaklaşıyor belki ondandır yada ilaçlardan diye düşünüyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
İki transfer edilirse ikiz bebek mi oluyorAllah razı olsun çok teşekkür ederimdualrinizi eksik etmeyin benim gibi bekleyen tüm annelere nasip olsun inşallah
Hiç doktora sormadım kaç embriyo transfer edilecek diye bildiğim kadarıyla yaşı çok ileri olanlara ve kalitesine göre ikili transfer yapıyorlar benim 3 tane en iyi kalite 3 tane orta yani sanırsam 1 tane yaparlar 9 marta sorucam iyi ki söylediniz de aklımda bulunsun
İnşallahHamilelik belirtisi olabilir kardeşimin de ilk hamileliği adet olacakmış gibi hissediyordu inşallah gebesindir :))
eğer ikisi de tutunursa evetİki transfer edilirse ikiz bebek mi oluyor
Pozitifi görürsün inşallahKesinlikle öyle aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum tek fark bu sabah hafif mide bulantım oldu farklı bir koku aldım biraz önce de mide bulantım başladı adetken midem bulanmaz benim kolay kolay öyle olmam