Vitaminler hariç 500 TL tuttu sigorta 2 tanesini karşılamıyor diğer vitaminler de 500e yakın bin TL tuttu toplamdaŞu an kullandığın ilaçlar ne kadar tuttu sorun olmazsa fiyatını söylermisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitaminler hariç 500 TL tuttu sigorta 2 tanesini karşılamıyor diğer vitaminler de 500e yakın bin TL tuttu toplamdaŞu an kullandığın ilaçlar ne kadar tuttu sorun olmazsa fiyatını söylermisin
Evet kullanacaksın sanırım tutulma için düşük önleyiciKullanılıyormuş galiba ama önce mi sonra mı bilemiyorum
İlaçlar çok pahalı oluyor ya maalesef, bu arada ben regl oldum daha erken ama vardı günüme normal mi acaba bilen var mıVitaminler hariç 500 TL tuttu sigorta 2 tanesini karşılamıyor diğer vitaminler de 500e yakın bin TL tuttu toplamda
Evet çok pahalı daha bu ilaçlardan bazılarını bebek kalp atısını duyana dek kullanacakmışım Ben erken olanları duymuştum sanırım normal ama doktorunu ara sor yarına emin misin regl olduğunaİlaçlar çok pahalı oluyor ya maalesef, bu arada ben regl oldum daha erken ama vardı günüme normal mi acaba bilen var mı
Bence regl çünkü eğer regl olmasa şu ana kadar bir tepki verirdi vücudum diye düşünüyorumEvet çok pahalı daha bu ilaçlardan bazılarını bebek kalp atısını duyana dek kullanacakmışım Ben erken olanları duymuştum sanırım normal ama doktorunu ara sor yarına emin misin regl olduğuna
Hala devam ediyor mu peki ben duymuştum erken regl olması normalmiş diye beni de aradılar çarsamba transferim var saati falan arayıp bilgilendireceklermiş beni çok heyecanlıyımBence regl çünkü eğer regl olmasa şu ana kadar bir tepki verirdi vücudum diye düşünüyorum
Doktorla görüştün mü cnm merak ettim durumunu inşallah iyi haberler almışsındırBence regl çünkü eğer regl olmasa şu ana kadar bir tepki verirdi vücudum diye düşünüyorum
Merhaba canım hastaneden aradılar embriyolar hakkında bilgi vermek için ilaçlardan erken olabiliyor denildi transferin ne zaman olacakmışDoktorla görüştün mü cnm merak ettim durumunu inşallah iyi haberler almışsındır
Mesela çok mu yürüme mesafesi var ?Arkadaşlar ya birşey sorucaktim dünden beri aklımda transfer olduğumuz zaman biliyorsunuz ki herkes dinleniyor biryere gidemiyor ama düşük oneleyici iğne verilicek mecburen hastane veya aile hekimine gittmek gerekicek ki benim yer bana uzak nasıl olucak o keşke evde kendimiz vurabilsek
Emin değilim ama Sanırım o kalçadan yapılıyor o yüzden sanmıyorum yapabileceğiniMesela çok mu yürüme mesafesi var ?
Yakınında hemşire sağlıkçı vs yok mu bilen kimseArkadaşlar ya birşey sorucaktim dünden beri aklımda transfer olduğumuz zaman biliyorsunuz ki herkes dinleniyor biryere gidemiyor ama düşük oneleyici iğne verilicek mecburen hastane veya aile hekimine gittmek gerekicek ki benim yer bana uzak nasıl olucak o keşke evde kendimiz vurabilsek
Maalesef zaten ailem yok burda tekim kimsede bilmiyor evim taa ormanın dibinde aile hekimi otobüs mesafesi olarak yakın ama sorun şu otobüs yok ordan geçmiyor yürüyerek gidip gelirsem 1 saat olur ve korkarım tutmazsa diyeYakınında hemşire sağlıkçı vs yok mu bilen kimse
Yürüyerek uzakmış artık mecbur taksi olacak gibi görünüyor bir saat biraz fazlaymış doktoruna sor yinede belki farklı bir çözüm yolu bulurMaalesef zaten ailem yok burda tekim kimsede bilmiyor evim taa ormanın dibinde aile hekimi otobüs mesafesi olarak yakın ama sorun şu otobüs yok ordan geçmiyor yürüyerek gidip gelirsem 1 saat olur ve korkarım tutmazsa diye
Benim transfer çarsamba günü çok az kaldıMerhaba canım hastaneden aradılar embriyolar hakkında bilgi vermek için ilaçlardan erken olabiliyor denildi transferin ne zaman olacakmış
Ben bununla ilgili birsey bilmiyorum İnan yardımcı olmayı çok isterdim halbuki en iyisi arkadaşın dediği gibi taksi tutmak bende sağlık ocağına gidiyorum kaynanamlar altta oturuyor her dk soruyorlar nereye diye her zaman farklı yalan uyduruyorum malesef kendim de yapamıyorum şuanki iğnelerimi sen transfer mi yapacaksın yine o aşamadamısın neler kullanıyorsunMaalesef zaten ailem yok burda tekim kimsede bilmiyor evim taa ormanın dibinde aile hekimi otobüs mesafesi olarak yakın ama sorun şu otobüs yok ordan geçmiyor yürüyerek gidip gelirsem 1 saat olur ve korkarım tutmazsa diye
Ayyy çok az kalmışşşşş çok heyecanlııııı rabbim sağlıklı hayırlı sonuçlarla karşılaştırmayı nasip eylesinBenim transfer çarsamba günü çok az kaldı
Reglı bekliyorum sonra transfer inşallah şuan birşey kullanmiyorm folik asit sadce siz ne iğnesi kullaniyorsunuzBen bununla ilgili birsey bilmiyorum İnan yardımcı olmayı çok isterdim halbuki en iyisi arkadaşın dediği gibi taksi tutmak bende sağlık ocağına gidiyorum kaynanamlar altta oturuyor her dk soruyorlar nereye diye her zaman farklı yalan uyduruyorum malesef kendim de yapamıyorum şuanki iğnelerimi sen transfer mi yapacaksın yine o aşamadamısın neler kullanıyorsun
Amin amin çok teşekkür ederim Kalbim yerinden uçacak sanki valla çok heyecanlıyımAyyy çok az kalmışşşşş çok heyecanlııııı rabbim sağlıklı hayırlı sonuçlarla karşılaştırmayı nasip eylesin