Hamile misin bence her sey embiyo kalitesiyle ve rahimle ilgili transfer sonrasi hava civa yani agir kaldirma saglikli beslen tamam zaten.
Selam arkadaşlar bu topukta tüp bebek tecrübelerimizi paylaşalım diğer anne adaylarına yardımcı olalım..
Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz
Ben ananas ve çikolata yedim bol bol.
Maydanoz balık ton balığı sosis yasaktı yemedim..
Haydin herkes fikirlerini paylaşsın
Canim hamilelegin hayirli ugurlu olsun.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsjn.
Banada bu gun 5. Gun embriyosu transfer edili. Allahin izniyle tutar insallah.
Ayrica acmis oldugun topiginde bizler icin son derece onemli ve faydali.
Benim merak ettigim su, benim dr um bana normal hayatina don dedi. Yanliszca consel iliski yasak.
Sizler hemen normal hayatlarinza dondunuZ mu? Yoksa yattinoz mi?
Saolasın canım inşallah herkes bilgisini paylaşırsa faydalı oluruz çünkü ben cok araştırdım zamanında.
Ben normal hayatıma dönmedim açıkcası hiçbir iş tutmadım 3 gün yattım ama ben ankarada yaptırdım 3. Gün arabayla antebe döndüm sorun olmadı eve geldikten sonra hiçbir iş yapmadım dinlendim tabiki bu biraz ruh haline bağlı 5 gün dinlenip normale dönende işe gidende var.onlarınkide tutuyor.ben ilişki ve duş almaktan korktum ama kaçamak yaptık
Sadece 9 gün sonra duş aldım ve yine dinlendim dinlenmek illa yatmak demek değil.oturur pozisyonda bazen evde yürüyüdüm kuaföre gittim yakın olduğu için.bide beslenme çok önemli.yardımcı olduysam ne mutlu
Asla sosis çip et çip köfte az pişmiş yememek lazım ben yemedim herkes uyardı beni haklılarmış.maydanoz da yasak bide bitki çayları yasak
Tedavisi olumlu sonuclananlar deneyimlerini paylasabilir mi
Selam aleykum ya ben yeni üye oldum umarım sorumu doğru yere yazıyorumdurSelam arkadaşlar bu topukta tüp bebek tecrübelerimizi paylaşalım diğer anne adaylarına yardımcı olalım..
Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz
Ben ananas ve çikolata yedim bol bol.
Maydanoz balık ton balığı sosis yasaktı yemedim..
Haydin herkes fikirlerini paylaşsın
Ayy okudum ama anlamadım hamile misiniz acabaSelam aleykum ya ben yeni üye oldum umarım sorumu doğru yere yazıyorumdur
2 senelik evliyim polikistik hastayım tup bebek yaptım bugün transferimin 12. Günü kayın validem biraz pimpirikli ben doguluyum ve acısız yemek yiyemiyorum doktorum tutma ihtimali var dedi 32 gün önce bhcg baktık 36.4 cıktı tabi Kayinvalidem şimdiden yiyeceğim icecegime karışıyor benim size sormak istediğim acaba acı yemek lahmacun yemek bunlar çocuğun düşmesine sebep oluyor mu yada ekşili yemekler bilgilendirirseniz sevinirim hayırlı günler.. :))
bebeğe birşey olmaz ama sizin midenizi rahatsız edebilir.Selam aleykum ya ben yeni üye oldum umarım sorumu doğru yere yazıyorumdur
2 senelik evliyim polikistik hastayım tup bebek yaptım bugün transferimin 12. Günü kayın validem biraz pimpirikli ben doguluyum ve acısız yemek yiyemiyorum doktorum tutma ihtimali var dedi 32 gün önce bhcg baktık 36.4 cıktı tabi Kayinvalidem şimdiden yiyeceğim icecegime karışıyor benim size sormak istediğim acaba acı yemek lahmacun yemek bunlar çocuğun düşmesine sebep oluyor mu yada ekşili yemekler bilgilendirirseniz sevinirim hayırlı günler.. :))
Benim midem normalde alışkın yani bu ilk 3 ay süreçte düşme riskini bu etkiler mibebeğe birşey olmaz ama sizin midenizi rahatsız edebilir.
Doktor ihtimal var kan yüksek çıkmış dedi de o yüzden biz biraz tutmuş gözüyle bakıyoruz kan testi yaptım bugünde hala bekliyorum tam net bu gece yada yarın belli olurAyy okudum ama anlamadım hamile misiniz acaba
Sanmam benim doktorum iyi pişmiş ve iyi yıkanmış olmasına dikkat et sadece onun dışında canının istediği herşeyi abartmadan yiyebilirsin dediBenim midem normalde alışkın yani bu ilk 3 ay süreçte düşme riskini bu etkiler mi