Tüp bebeğin tutması için tüyolar burada !

Alev2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
275
55
Selam arkadaşlar bu topukta tüp bebek tecrübelerimizi paylaşalım diğer anne adaylarına yardımcı olalım..
Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz

Ben ananas ve çikolata yedim bol bol.
Maydanoz balık ton balığı sosis yasaktı yemedim..

Haydin herkes fikirlerini paylaşsın

Hamile misin bence her sey embiyo kalitesiyle ve rahimle ilgili transfer sonrasi hava civa yani agir kaldirma saglikli beslen tamam zaten.

Evet canim iste su icin diyolar protein alin diyolar bakinca saglikli beslenmek yani kabak cekirdegi diyorlar ben uygulamadim sahsen arkadas da ilkinde ananad cekirdek yedi tutmadi 2.de yemedi tuttu:))

Canim hamilelegin hayirli ugurlu olsun.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsjn.
Banada bu gun 5. Gun embriyosu transfer edili. Allahin izniyle tutar insallah.
Ayrica acmis oldugun topiginde bizler icin son derece onemli ve faydali.
Benim merak ettigim su, benim dr um bana normal hayatina don dedi. Yanliszca consel iliski yasak.
Sizler hemen normal hayatlarinza dondunuZ mu? Yoksa yattinoz mi?

Saolasın canım inşallah herkes bilgisini paylaşırsa faydalı oluruz çünkü ben cok araştırdım zamanında.
Ben normal hayatıma dönmedim açıkcası hiçbir iş tutmadım 3 gün yattım ama ben ankarada yaptırdım 3. Gün arabayla antebe döndüm sorun olmadı eve geldikten sonra hiçbir iş yapmadım dinlendim tabiki bu biraz ruh haline bağlı 5 gün dinlenip normale dönende işe gidende var.onlarınkide tutuyor.ben ilişki ve duş almaktan korktum ama kaçamak yaptık
Sadece 9 gün sonra duş aldım ve yine dinlendim dinlenmek illa yatmak demek değil.oturur pozisyonda bazen evde yürüyüdüm kuaföre gittim yakın olduğu için.bide beslenme çok önemli.yardımcı olduysam ne mutlu

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun. Protein agirlikli beslenmenin disinda onerin nedir beslenmeye iliskin.

Ben transferden sonra deli gibi ton balıklı pizza yedım hergun belkıde.
Annanasda yemedim ekstra hiçbirşey yapmadım.hatta fayanslarin patladı.birsürü iş bile yaptım.bence yediğimi içtiğimizle hiçbir alakası yok doktorumda vöyle demişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asla sosis çip et çip köfte az pişmiş yememek lazım ben yemedim herkes uyardı beni haklılarmış.maydanoz da yasak bide bitki çayları yasak

ben de tüp bebek yaptım, her şey embriyonun ne kadar istekli olup olmadığına bağlı aslında. doktorumun tek önerisi moralimi yüksek tutmam ve keyfini çıkarmam olmuştu. genel olarak tüm hamilelere ne yasaksa tüp bebekte de öyle. fark yok..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben de tüp bebekle anne olanlardanım. Bu süreçte bu sitenin bana çok faydası oldu. Başarıya ulaşırsam mutlaka yazacağım demiştim. Burada birinin yazdığı yazıdan ananas ve sarı leblebiyi duymuştum. Her gün yedim. Benimki 3. Gün transferi bu arada. Transferden sonra bolca sırt üstü yattım. İnşallah Allah isteyen herkesi bebeğine kavuşturur. Bol sabır bol şans diliyorum

Tedavisi olumlu sonuclananlar deneyimlerini paylasabilir mi

Merhaba canim. Tedavi oncesi saglikli beslendim bulgur pilavi avakado kabak cekirdegi bol bol c vitamini daha hatirlayamadigim bircok sey.

Tedavidede devam ettim yazdikllarima..

Transfer sonrasi ananas , havuç suyu, kabak cekirdegi , greyfurt portakal suyu muz çilek vs. yedim.

Yediklerimin ictiklerimin faydasi oldumu bilemem rabbimin izniyle hamileyim.

Ibrahim saracoglunun tup bebek tedavisindeki kadinlara onerileri var youtube da canim izle onlari uygulayabilirsin...

Selam aleykum ya ben yeni üye oldum umarım sorumu doğru yere yazıyorumdur
2 senelik evliyim polikistik hastayım tup bebek yaptım bugün transferimin 12. Günü kayın validem biraz pimpirikli ben doguluyum ve acısız yemek yiyemiyorum doktorum tutma ihtimali var dedi 32 gün önce bhcg baktık 36.4 cıktı tabi Kayinvalidem şimdiden yiyeceğim icecegime karışıyor benim size sormak istediğim acaba acı yemek lahmacun yemek bunlar çocuğun düşmesine sebep oluyor mu yada ekşili yemekler bilgilendirirseniz sevinirim hayırlı günler.. :))

Ayy okudum ama anlamadım hamile misiniz acaba

bebeğe birşey olmaz ama sizin midenizi rahatsız edebilir.

Benim midem normalde alışkın yani bu ilk 3 ay süreçte düşme riskini bu etkiler mi
Sanmam benim doktorum iyi pişmiş ve iyi yıkanmış olmasına dikkat et sadece onun dışında canının istediği herşeyi abartmadan yiyebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…