Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Balık yağı tavsiye ederim. Benim ilk tedavide 9 yumurta olmuştu doktor cok etkili bi Balık yagi verdi 2.tedavide 15 ve hepsi kaliteli yumurta oluşmuştu
Balık yağı tavsiye ederim. Benim ilk tedavide 9 yumurta olmuştu doktor cok etkili bi Balık yagi verdi 2.tedavide 15 ve hepsi kaliteli yumurta oluşmuştu
onu bende kullandım halada kullanıyorum kuzu hatta mayısta kullanmaya basladım hazıranda hamıle kalmıstım dıs gebelık oldu ama oldu.. onun yanında farklı vıtmaınlerde kullanmıstım..
onu bende kullandım halada kullanıyorum kuzu hatta mayısta kullanmaya basladım hazıranda hamıle kalmıstım dıs gebelık oldu ama oldu.. onun yanında farklı vıtmaınlerde kullanmıstım..
Malasef esimin sperm sayisi hem dusuk hem kalitesiz tek basina yumurta etkili olmuyor tabi. Ama şöyle yapin siz balik yağı tüketin isterseniz bide bi macun tarifi var onu veririm size herkeste ise yaradi eşimin alerjisi var diye macundan yiyemedi