• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebege başlıyorum yumurta kalitesini arttırmak için ne yemeliyim ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.232
4.207
133
Merhabalar ilk kez tüp bebek tedavisine başlıyorum yumurta kalitesini arttırmak için ne yemeliyim yardımcı olur musunuz ?
Guatir hastasıyım az çok araştırdım elbet ama bilenler yaşayanlar daha bilgi sahibi onlardan da bilgi almak istedim.
Rabbim cümlemize yardim etsin çok zor bi süreç.🤲

Merhabalar ilk kez tüp bebek tedavisine başlıyorum yumurta kalitesini arttırmak için ne yemeliyim yardımcı olur musunuz ?
Guatir hastasıyım az çok araştırdım elbet ama bilenler yaşayanlar daha bilgi sahibi onlardan da bilgi almak istedim.
Havuç 🥕 yumurtlaıklarda çok etkiliymiş canım🥰 Tavsiye ederim

Bende tüp bebek tedavisindeyim 3 ay öncesi dr puritan's pride dhea 25mg 3 kutu bide omega3 takviyesi aldım hâlâ kullanıyorum ignelerle beslenme ile birlikte bunları da kullanın 😊

Bende tüp bebek tedavisindeyim 3 ay öncesi dr puritan's pride dhea 25mg 3 kutu bide omega3 takviyesi aldım hâlâ kullanıyorum ignelerle beslenme ile birlikte bunları da kullanın 😊
Ama size doktor vermis solesem yazamiki pazartesi bi daha gidicem solerim olmadi teşekkür ederim 😊

Back