Tüp bebeğe başlamadan gerildim

Ya kimse hamile haliyle bi başka hamileye hizmet etmek istemez heralde laf olsun diye teklif etmişlerdir kalmazsınız olur biter ne var bunda. Sanırım biraz abartılı yaşıyorsunuz hayatı
Abartılı demeyelim de hayatıma her anımda müdehale etmeyi seven insan çok diyelim kalmayacağım kelimesinden sonra üzülüyorlar

Teyzeniz sanırım sizi düşündüğü için öyle söylüyor. Destek vermeye çalışıyor. Bu dönem psikolojiniz çok önemli. Kendi eviniz içinde huzurlu olacaksanız tüp bebek olumlu sonuçlanma ihtimali de artar. Siz onlara böyle anlatın. Kendi düzenim orda daha rahatım derseniz belki anlarlar.
eş ailesine diyecek söz bulamadım. Söyledikleri sözün ne kadar kırıcı ve yanlış olduğunun farkındalar mı acaba.

Beni düşündüklerini biliyorum zaten onlarida kırmamak için böyle bi kararsızlık kalmıştım..
Eşimin ailesi eminim farkında değiller ama şuan onları düşünmek bile istemiyorum Allahtan tüp bebekten önce taşınacam evimden aynî apartmanda oturuyoruz taşınınca daha rahat olucam

Bu kadar gerilmenize gerek yok kalmak istemiyorsanız kalmazsanız, kaynananıza gelince biraz saçma olmuş bu söylemi ama bende tüp bebek olayının herkese söylenmesi taraftarı değilim zaten stres altında oluyorsunuz öğrenen herkes milyon tane soru soruyor bende tüp bebekle gebe kaldım kimseye söylemedik herkes normal oldu sanıyor, gayette kafam rahat herkes bilse her kafadan onu yapma, buna dikkat et, koşma, yürüme bir sürü laf söz olacaktı bazen ben bile tüp bebek olduğunu unutuyorum.

Kaynanamın hangi anlamı kastettiğini biliyorum ama tedavi gördük diye millet dedikodu yapar filan diye zaten pişman oldum bu olaya el aticam erteledik yada vazgeçtik diyecem bilen kişilere yoksa beni stres topuna çevirecekler

bencede öyle yapın zaten çok stresli bir süreç ve eşinizle sizden başka kimseyi ilgilendirmiyor ne kadar az kişi bilirse o kadar rahat edersiniz, umarın sonucunuzda güzel olur.

kalmayacağım deyin net şekilde

Keşke eşinin ailesine de tüp bebek yaptırıyoruz demeseydin

transfer öncesi stresten arının kafanız rahat gidin bu aşama önemli çünkü . nerede rahat ediyorsanız orada kalın . umarım iyi hayırlı sonuç alırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…