Tüp Bebeğe başlama Hikayem

Bu pazartesi inşallah kan testimizi vereceğiz İçin rahat olsun stres yapma lütfen❤
Bugün iğnelerin 3 günü akıntı çoğaldı kasık ağrım çoğaldı demek ki ilaçlara tepki verdi yumurtalıklar ay insalah pozitifi gorcen canım bizleri de haberdar et kız iyi dayandin ben olsam evde test denemistim

Tabii ki bebeğim haber veririm ilk sizinle paylaşacağım inşallah

A

3 Aralık günü evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 4 aralık Sabahı yani transferden sonra transfer gününü de sayarsak 7. gün kan testi verdim ve bu kan testinde Beta HCG değeri 49 çıktı. Doktorla konuştuğumuzda şu an daha çok başı değer çok düşük Bu yüzden iki gün sonra tekrar geleceksiniz değerin yükselip yükselmediğine bakacağız sonrasında 3-4 gün arayla tekrar gidip test vereceğiz ve Beta HCG değeri kontrol edilecek her gittiğimizde 2 katına çıkması bekleniyor. Şimdilik bu kadar ... Cuma günü tekrar yazacağım. Dualarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 17333502995705115208129329215283.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 17333503481892798321521911111629.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 19
Başından sonuna heyecanla okudum. Çok tebrik ederimmmm öncelikle. Ben tüp bebek tedavisine başladım ama bana uzun prosedür uygulanacak normalde adetin 2. Günü başlanıyor ama benim döngümün 21. Günü iğneye başlatıyor doktor yani ayın 7 sinde. Ve adet olur olmaz normal tüp bebekte olduğu gibi yumurta geliştirme ilaçlarına başlanacak muhtemelen taze transfer yapmaz diye düşünüyorum. Ocak ayına kalır gibi duruyor. Çok heyecanlıyım ve seninde heyecanını paylaşıyorum değerin cok güzel gününe göre merak etme

Süreç o kadar Heyecanlı bir süreç ki Aslında bunu iki günde bile yapsalar O iki gün insana 2 yıl gibi geliyor. Rabbim senin de yolunu güzelleştirsin Güzel sonuçlar al inşallah Ben de senin sonuçlarını bekliyorum. Yarın Hastaneye gittiğimde İnşallah değerim de yükselmiştir Benim de tek duam Bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması

Gözün Aydın cnm inşallah değerlerin artar sevindim

Aminnnn. Bence yükselir herşey güzel ilerleyecek ben buna çok inanıyorum. Buraya yaz mutlaka güzel anne

Çarşamba günü 49 çıkan değerime 6 Aralık Cuma günü tekrar baktırmam gerektiği söylendi. Fakat Biz perşembe akşamı iğne vurduracağımız için saat 21.00'da Beta HCG için kan verdik. Sonuç olarak 2 katına çıkması gereken değer 12 saat önce baktırmama rağmen 95 oldu. Şimdilik iyi durumdayız Yarın doktora gideceğim sonucumu göstereceğim. Bu gebelik testinin sonucunu gösterdiğim doktor , Şanlıurfa'daki doktorum. Ayrıca biz pazartesi günü Diyarbakır bahçeci'deki Zeki Akkum Hocama da gidip test vereceğiz ve Bu süreçten sonrasını konuşacağız. Şimdilik bu kadar yarınki konuşmadan sonra yine bilgi veririm

Merhaba yumurta toplandıktan sonra herhangi bir iğne vermiyor fakat infex hap vermişti bana estrofeme de adet ile başlamıştım. bir sonraki kontrolde yani Transferden Bir önceki kontrolde Progestan iğne ve fitile başlatıyorlar tabii ki estrofem de kullanılmaya devam ediliyor. Transfere kadar iğnelere de devam ediliyor Y Yumak88

Merhaba kızlar bugün Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkum hocaya gittik ve son Detay HCG değerimizi öğrendik en son Cuma günü 90'larda olan değer Pazartesi günü 500 lere çıkmış. Şimdiden sonra kese oluşumuna ve kalp atışına doğru ilerliyoruz Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Biz Diyarbakır bahçeciye yine haber vereceğiz bazı şeyleri fakat Şanlıurfa'da Ahmet padak ile devam edeceğiz çünkü Şanlıurfa'da yaşıyoruz. Zaten bugün Zeki Hoca da böyle uygun gördü Şimdilik bu kadar herkesin işi rast gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…