- 1 Eylül 2022
- 991
- 213
Bugün iğnelerin 3 günü akıntı çoğaldı kasık ağrım çoğaldı demek ki ilaçlara tepki verdi yumurtalıklarBu pazartesi inşallah kan testimizi vereceğizİçin rahat olsun stres yapma lütfen❤
Tabii ki bebeğim haber veririm ilk sizinle paylaşacağım inşallahBugün iğnelerin 3 günü akıntı çoğaldı kasık ağrım çoğaldı demek ki ilaçlara tepki verdi yumurtalıklaray insalah pozitifi gorcen canım bizleri de haberdar et kız iyi dayandin ben olsam evde test denemistim
Ay hadi hayırlısı dualarım seninle canımTabii ki bebeğim haber veririm ilk sizinle paylaşacağım inşallah
Allah razı olsun Benim de dualarım seninle gülümAy hadi hayırlısı dualarım seninle canım
Tam olarak Söylediğini anlayamadım gerçekten biraz daha açık yazar mısın Ona göre bilgi vereyim sanaCanim kac saat somra yumurtalariniz toplandı acaba
PART 4
21.10.2024 İLK MUAYENE
3000 TL verdik 6 aylık muayeneyi kapsıyordu.
Tabii muayeneden sonra başlama kararı aldık bunun sonucunda 22.500 ilk verdiğimiz ücret
İLAÇ OLARAK; Ocean D3K2 damla, Re Genesis Max 30 kapsül, gonal-f kalem iğne 3 adet, oxotide 4 adet ilaçlar toplamı 30.000 tl.
25.10.2024 KONTROL İÇİN ÇAĞRILDI
İlaçlara devam etmem söylenildi.
28.10.2024 TEKRAR KONTROL EDİLDİ
Rahimin OPU için hazır olduğu söylendi.
İLAÇ OLARAK; 1 Adet oxotide daha verildi
Ovitrelle- çatlatma iğnesi verildi
Toplam; 2.750 tl verildi.
Ekim ayının 31'ine ise yumurta toplama işleminin yapılacağı söylendi yumurta toplamadan bir gün önce gece 12'de çatlatma iğnesi vuruldu.
31.10.2024 YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ
12 yumurta toplandı
11 tanesi döllendi
7 tanesi embriyo oldu
4 adet 5. gün
3 adet 6. gün embriyosu oldu
Eşimin sperm örneği ise opu günü alındı
Bizim durumumuzda mikrotese ameliyatına gerek kalmadı.
TOPLAM; yumurtanın toplandığı gün transfer, opu ve Rahim dinlendirme ücreti olarak 66.900 TL verildi.
İLAÇ OLARAK; infex 8 gün kullandım
Estrofem ise adet olunca başladım.
Toplam 850 tl tuttu
NOT; Estrofem ilacını ayda bir kez aile hekimi de yazabiliyor bilginiz olsun ama sadece bir tane yazabiliyor takipli bir ilaç o yüzden. O zaman fiyatı 40 liraya falan geliyor.
22.11.2024 TRANSFER İÇİN SON KONTROL
Bu kontrolde Kasım'ın 28'i transfer günü olarak belirlendi
İLAÇ OLARAK; ecopirin bir paket
Progestan yumuşak kapsül 2 paket
Progestan dex 2 paket
TOPLAM; 4.700 tl verildi
28.11.2024 TRANSFER GÜNÜ
Öğleden sonra gittik idrara sıkışık bir şekilde herhangi bir anestezi işleme uygulamadan 5aa kalitedeki embriyom transfer edildi işlem sadece 10 dakika sürdü 1 saat dinlendim Sonra 2 saat sürecek bir yolculukla evime döndüm.
Kalan embriyolarım 6 taneydi ve ben dondurmak istedim Bu ücret de 18.000 TL idi
İLAÇLAR ; OKSOPAR 2 PAKET
PROGESTAN DEX 2 PAKET
TOPLAM; 4000 tl
12 gün sonra pazartesi gelin dediler
09.12.2024 TRANSFER SONUCU BELLİ OLACAK
LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
Başından sonuna heyecanla okudum. Çok tebrik ederimmmm öncelikle. Ben tüp bebek tedavisine başladım ama bana uzun prosedür uygulanacak normalde adetin 2. Günü başlanıyor ama benim döngümün 21. Günü iğneye başlatıyor doktor yani ayın 7 sinde. Ve adet olur olmaz normal tüp bebekte olduğu gibi yumurta geliştirme ilaçlarına başlanacak muhtemelen taze transfer yapmaz diye düşünüyorum. Ocak ayına kalır gibi duruyor. Çok heyecanlıyım3 Aralık günü evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 4 aralık Sabahı yani transferden sonra transfer gününü de sayarsak 7. gün kan testi verdim ve bu kan testinde Beta HCG değeri 49 çıktı. Doktorla konuştuğumuzda şu an daha çok başı değer çok düşük Bu yüzden iki gün sonra tekrar geleceksiniz değerin yükselip yükselmediğine bakacağız sonrasında 3-4 gün arayla tekrar gidip test vereceğiz ve Beta HCG değeri kontrol edilecek her gittiğimizde 2 katına çıkması bekleniyor. Şimdilik bu kadar ... Cuma günü tekrar yazacağım. Dualarınızı bekliyorum.
Süreç o kadar Heyecanlı bir süreç ki Aslında bunu iki günde bile yapsalar O iki gün insana 2 yıl gibi geliyor. Rabbim senin de yolunu güzelleştirsin Güzel sonuçlar al inşallah Ben de senin sonuçlarını bekliyorum. Yarın Hastaneye gittiğimde İnşallah değerim de yükselmiştir Benim de tek duam Bebeğimin bana sıkı sıkı tutunmasıBaşından sonuna heyecanla okudum. Çok tebrik ederimmmm öncelikle. Ben tüp bebek tedavisine başladım ama bana uzun prosedür uygulanacak normalde adetin 2. Günü başlanıyor ama benim döngümün 21. Günü iğneye başlatıyor doktor yani ayın 7 sinde. Ve adet olur olmaz normal tüp bebekte olduğu gibi yumurta geliştirme ilaçlarına başlanacak muhtemelen taze transfer yapmaz diye düşünüyorum. Ocak ayına kalır gibi duruyor. Çok heyecanlıyımve seninde heyecanını paylaşıyorum değerin cok güzel gününe göre merak etme
Gözün Aydın cnm inşallah değerlerin artar sevindim3 Aralık günü evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 4 aralık Sabahı yani transferden sonra transfer gününü de sayarsak 7. gün kan testi verdim ve bu kan testinde Beta HCG değeri 49 çıktı. Doktorla konuştuğumuzda şu an daha çok başı değer çok düşük Bu yüzden iki gün sonra tekrar geleceksiniz değerin yükselip yükselmediğine bakacağız sonrasında 3-4 gün arayla tekrar gidip test vereceğiz ve Beta HCG değeri kontrol edilecek her gittiğimizde 2 katına çıkması bekleniyor. Şimdilik bu kadar ... Cuma günü tekrar yazacağım. Dualarınızı bekliyorum.
Aminnnn. Bence yükselir herşey güzel ilerleyecek ben buna çok inanıyorum. Buraya yaz mutlaka güzel anneSüreç o kadar Heyecanlı bir süreç ki Aslında bunu iki günde bile yapsalar O iki gün insana 2 yıl gibi geliyor. Rabbim senin de yolunu güzelleştirsin Güzel sonuçlar al inşallah Ben de senin sonuçlarını bekliyorum. Yarın Hastaneye gittiğimde İnşallah değerim de yükselmiştir Benim de tek duam Bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması
Teşekkür ederim güzel yürekli anneAminnnn. Bence yükselir herşey güzel ilerleyecek ben buna çok inanıyorum. Buraya yaz mutlaka güzel anne
Canim bugün opu yapildi bana 56 yumurtam toplanmiş. Transferde tekrar gonal f tarzindaki igneler kullaniliyormuTam olarak Söylediğini anlayamadım gerçekten biraz daha açık yazar mısın Ona göre bilgi vereyim sana