Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

turkuazrengi,
mesajın o kadar güzel bir anda geldi ki, nasıl iyi geldi anlatamam.
ben 5 kez tedavi gördüm. eşimin değerleri de iyi. morfoloji 3 şu anda. yeni test yaptırdı.
keçiboynuzu tozu ve diğer önerilere uyuyoruz bir süredir. benim de bebeğim kendiliğinden gelsin artık. bir daha tüp deneyecek takatimm yok.
Bebişin sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı başımıza olsun...

turkuazcım cok tesekkurler paylaştığın için
kucağına sağlıcakla almayıda nasip etsin:)))

topiğimiz cok ıssız kalmıs ama okuyacak arkadaslara yazayım umut olsun
ılaydakoruyucu ve ıkra38 arkadasımız bu surecte hamıle kaldı ıkra38 ve nılalp doğal yolla kaldılar tüp bebek tedevısınden sonrakı arada..
başka arkadaslarımızda oldu gebelık yasayan fakat gebelıklerı devam etmedi...
bızımse mucadelemız devam edıyor yaza yenıden tüp deneyeceğiz 16 ay aradan sonra
umarım bu son olur ozamana kadar doğal yolla devam:))))

buraya da bu haberi yazmak bana düştü:)
umutbizimolsun da tüm emeklerinin karşılığını aldı
4. denemede bahçeci de gebe kaldı allah bebeğini ona bağışlasın darısı tüm arkadaşlarımıza olsun

uzun bi aradan sonra benden pek iç açıcı haberler yok bu arada 2 kez tüp denedim negatifle sonuçlandı. en son haziranda denemiştim ağustosta dr değiştirdim israel aruh kent hastanesinde nasipse 4. denememi 2 ay sonra yapıcam.
umutbizim olsun kocamaaaaaaannnn tebrikler Allah ım kucağına almanı da nasip etsin face deymişsiniz benim face ile pek aram yok ama ben de grubunuza katılayım bari
ikizlercim sen neler yaptın hiç tüp denedin mi doğaldan sürpriz yapsın bebişin sana inş.
diğer ark. hepinizi çok öptm

merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim defalarca klomen çatlatma iğnesi progestanlar kullandım ama sonuç negatif hiç hamile kalamadım eylülün 1 de ilk tüp bebek denemesini yaptım sonuç negatif bizim sorunumuz eşimde spermin olmaması tüp bebekte ameliyatla sperm elde edilebilindi.yani bilmiyorum böyle bir sorunu olupta normal yolla hamile kalabilen veya tüp bebekle tüp bebek pozitif sonuçlanan varmı

canım face de ki gurup da sustu desem yerinde olur kimsenin gelip gittiği yok bu arada ben galiba bu ay hamile kaldım:)))) hadi olmadı diğer ay kalcam:))) ama yine de kentte yerimi sağlama almalıyım bir an önce :)

Son düzenleme:
kızlar morfoloji sorunu vardı bizim sonunda bende IVF le hamile kaldım

allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

tüp bebekten önce çok vitamin kullandık morfoyu artıramadık ama tüp için bir etkisi olmuştur mutlaka

kızlar yaklaşık 1 sene önce kendiliğinden hamile kalacağım haytta aklıma gelmezdi. zira 6 sene evlilik sayısız ilaç ve 3 kez tüp bebek ama bir anda kendiliğinden hamile kaldım ve şimdi 3 aylık bir oğlum var.. Allahımın mucizse diyorum... ama oluyor gerçekten... burada kendiliğinden hamile kalanlara şaşırır ve kafanızı boşaltın unuttuğunuz zaman hamile kalırsınız diyenelere kızardım.. o kadar unutmak kolay mı diye... çok trajik bir başka hastalığımın anlaşılması ve 9 ay doktor tarafından ağır ilaçlar kullanacak olmam nedeniyle hamileliğimin yasaklanmasının 3 ayında hamile olduğumu anladım. vgerçi çok stresli bir hamileleik geçirdim ve size önceden müjde veremedim.. ama şimdi evladıma kavuştum.. Allah her isteyene nasip etsin... dularım sizinle.. sizi çok iyi anlyan biri olartak canı gönülden dua ediyorum.. Allahım evladınıza kavuştursun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…