- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #6.501
[h=6]kızlar bu aydan itibaren ateş ölçmüyorum, yumurtlama günlerini takip edemicem eşim zaten bu haftadan itibaren haftanın 5 günü evde olmayacakmış. ürolog dan aldığım sonuçları yazarım yine ama kendimi bebek olayından tamamen soyutlayacağım ürolüogdan gelecek sonuca tedaviye göre ocak adetimle tüp bebeğe başlıyorum merkezle anlaşabilirsek tabi.tek embriyo koysalarda kentte yaptırıcam.kısmet diyorum zaten teki çifti düşünmeyeceğim galiba.benim aile hekimim de orada yaptırmış başka yere gitme diyor...ürolog eğer 1-2 ay sonra dersede şubattaki adetle başlıcam.benden şimdilik bu kadar çok öpüyorum sizi arada girer bakarım yine mucksssss[/h]
ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
amin arkadasım ağzına sağlık çok güzel dua etmişssin valla yazdım hergün edicem bu duayı
ayy benımm topiğimm ıssız kalmıss
yahuu hiç girmicez demedıkkı bı sure gırmıcez kk ya dedikk baktımmda ıkı haftadır kımse gelmemıs:)))
yınede akif tutalımm doğal kalanlar yazsın umut olsun bıze:)))
hele şükür kavuştum sizlere, canım arkadaşlarım benim, hepinizi çok çok özledim... tekrar eski işime başladım veeeeeeeeeeeeeeee 4. tüp bebeğide negatif denemiş biri olarak yine doğal yolla dewaaaaaaaaammm diyorum!!!!sizlerde ne var ne yok bakiimmmm
merhaba soway, yoktun uzun süredir.. bugün sabah kulaklarını çınlattım ben de. senin hastaneye gidecek bir arkadaş var.
ona dedim sabah, soway orda devam ediyor tedavisine diye. şimdi senin mesajını gördüm .
hayırlısı olsun canım. her zaman doğal yolla devammmm.
herkes face de canım. sana mail atayım. sen de katıl gruba.
kızlar nerelerdesnz kaçgündür, yoksunuz, yoksa kimse doğal yolla denemiyor mu artık? ama olmassssss
Bu arada hamile olan ya da doğum yapmış bize güç ve umut verecek herkesi bekliyoruz
yaz tatilinde herkes ama hadi bakalım düşündüğüm sıcaklık olur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?