Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sağol canım yaa evet ben istanbuldayım sperm dna hasarına değilde eşimin genetiğine bakıldı kan verdi karyotip periferik kan tah. yapıldı şükür bişey çıkmadı ama dna sına bakılmadı gerçi doktorum yapılabilecek herşeyi yapıyoruz diyo gerçekten iyi bi dr embriyonun tutunamamasının sebebi ya rahim ya da embriyodur dedi bana doktorum kendisinden memnunuz aslında ama ne biliim arkadaşım eşim inanmıyo kii tv de de sürekli reklamları var bitkisel ilaçların ama hiç inanmıyo ben de bidaha sölemicem diyorum ama gene dayanamıyorum gene kullanmasını sölüyorum ama senin bu dediğin ilacı kullanması için ikna edicem canım

kız cadı gelmemi ben senin topiğine hiççç link atmamışsın buldum yinede
kuzum canım TOPİĞİN HAYIRLI UĞURLU OLSUNNN DOĞAL HAMİŞLİ BOL BEBİŞLİ OLSUN TOPİĞİN İLK HAMİŞİDE SEN OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

MRHB BACIM NASILSINNNNN arkadaşımız topik açmış bende damladım hemen

siz önceden yazışıyodunuz sanırım nasıl oluyım yaa 2 gündür ev temizliyorum bi banyom kaldı en az 1 saatimi alır temizlemem tembellik ediyorum daha 1 sepet ütüm var yapılacak yarın misafirim geliyo teyzemin kızı kızlarıyla adapazarından işlerimi bitireyim dedim onlar gelene kadar sonra da rahat rahat otururuz dedim öle işte

evet canım biz arkadaşla bir kaç topikten tanışırız ayrıca biz aynı merkezde tüp bebk yaptırdık
kuzum kolay gelsin havar sıcak ütünün yanına yaklaşılası yok ama ne yapacaksın el mahkum yapıyoruz

evet canım yaaa ütü yapan bi robot icat etseler dimi

allah kurtarsın canım inşallah şu sigorta eşlerden birinin olması yeterlimi ben çalışmıyorum daa eşim 10 seneyi devirdi ayy eğer öleyse eğer ben de çıkartırım rapor hemen

ay netimde problem oldu düştümm..eşinin olması yeteri ssk lı bizim öyle oldu..çapanın infertile bölümünden netten randevu alırsın saat 12 de gece girersen alabiliyosun..senden 3 gün adetinin hormon testlerini simir testi ve rahim filmi istiyo eşinide androlojiye yolluyo biz 2 kere sperm testi verdik sonra eşiminde hormonları karyotip analizi bide varikosel varmı diye baktılar böyle uzun uzun yazıyorum ama uzun sürmüyo sonrada aldık raporumuzu ..bence sende al ..
eşinin hareketliliğiyle sayı kaç oluyo.

canım arkadaşım benim topiğin hayırlı ve bol bebişli olsun hep destek tam destek yanındayım dualarımla :))))))))

evet canım yaaa ütü yapan bi robot icat etseler dimi

ağzından bal damlıyor ne güzel olurdu ben hemen 2 tane alırdım birni kulanırdım diğeri her ihtimele karşı yedekte bekletirdimm

Son düzenleme:

tekrar hoşgeldin tamam canım biz bi süre ara vericez sonra çapadan rapor çıkartmaya çalışacam inş.eşimde varikosel yok özelde bakılmıştı karyotip analizi de yapıldı o da normal rahim flimim elimde sorun yok ama simir testi yapılmadı bana acaba bu yapılan tahlilleri ve flimleri götürsek kabul ederler mi yaa canım hareketliliği en son %15 di ama sayısı da 7 milyondu ama 2 sene öncekiler bunlar en son tedavilerdekini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…