- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun.. ama neden yukseliyo o önemli.. sebebi. Tumor degilse acaba ne etkenler var. Benimki bi ayda cok fazla git gide yukseldi. Insan endiseleniyo. Evlenmedim henuz bebegim yok. Yani ne bilim (yükseklik için ilaç veriliyor benimde çok yüksek çıkıyordu endişelenmeyin üzülmeyin Mevlam şifa versin
Çok geçmiş olsun
Merhaba..cok rahatladim inanin. Cok uzulmustum... ben aldiriasindan falan acayip korktum ameliyat fikri.bendede mememeden sut gelme gibi bi durum yok. Adetlerim duzenli sayilir.. bakalim sonuc ne cikicak.. doktorumda birz soguk kanliydi. Beni rahatlatmadi pek sanirim
Siz kafaniza takmayin,üzülmeyin. Kendinize iyi bakin. Gecmis olsun:)
Sagolun. Bide mr dan ödüm kopuyo kapali yer fobim var o nasil olacak (
Hic korkmayin zaten icerde dan dun sesler geliyor onlar biraz da eglendiriyor simdi ne gelecek derken zaman da geciyor. Zaten elinize buton gibi bir sey veriyorlar bir sikinti olunca basilmasi için. Hem ayni oda olmasa bile bir camin arkasinda surekli sizi izleyen birileri olacak onlar sizin durumunuzda ters giden bir sey oldugu zaman hemen fark edip yardiminiza gelirler. Bence basarabilirsiniz:)
Cok rahatladim tesekkur ederim. Umarim bende sizin gibi sansli olurum
Ay hadi insallah
Bu arada ben gözlerim kapalı sayı saymayı tercih etmiştim. 45 dk kadar sürmüştü benim mr'ım.
Bende var...
Fazla sorun yapmıyor.
Korkulcak bir hastalık değil.
Normal bi sey benimm hic salgilanmiyor disardan ilac aliyorun
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun umarım tümör değildir sadece prolaktin değerin yükselmiştir. Öncelikle değerleriniz kaç çıktı sorabilir miyim?Arkadaslar meraba.. bugun doktor randevum vardi. Kan verdim hormon degerlerim icin. Prolaktin hormonum cok yuksek cikti. Doktor emara yolladi bi hafta sonra sanirim.. hipofiz bezinden bahsetti internette arastirdim ama moralim cok bozuldu.. basina gelen oldumu.. yurd disinda yasiyorum. Doktorlarimizada guvenim sonsuz. Fikir almak icin actim konuyu. Cok endiseliyim ((
Ayni konuyu ben 3 hafta önce yaşadim .
Prolaktin hormonum çok yüksek .Dok beyin emar cektirdi ve temiz cikti .
Fakat bazi ilaclarda prolaktini yükseltiyor.
Antidepressan ve bazi neuroleptikalar .
Ilac kullaniyorsan dok haber ver .
Broşürün içinde yan etkisi olarak cinsel arzunu azalmasi veya yok olmasi yada bir durum olmadan memeden süt gelmesi diye yaziyorsa emin olabilirsinki prolaktini yükseltiyor.
Suni yüksek prolaktin hastaliğa neden olmaz ama insani yipratiyor.Kadin kendini sürekli bir lohusa depresyonunda morelinde hisediyor.
Prolaktinim benim de yüksekti, ilaçla düştü-düşüyor. İlaç vermedi mi doktorunuz? Ayrıca prolaktinim yüksek olduğu için adet görmüyorum düzenli olarak ve kistim var şu an 5 cm kadar.. Çok büyütülecek bir durum değil, doktor korkutmuş bence.. İçini ferah tut.
Prolaktinim benim de yüksekti, ilaçla düştü-düşüyor. İlaç vermedi mi doktorunuz? Ayrıca prolaktinim yüksek olduğu için adet görmüyorum düzenli olarak ve kistim var şu an 5 cm kadar.. Çok büyütülecek bir durum değil, doktor korkutmuş bence.. İçini ferah tut.