- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi kedidir_kedi
-
valla çok mutlu oldum şimdi sen bunları söyleyince:) o kadar çok kafama takıyorum ki işe yarayacak bir şeyin çıkması umutlandırdı beni. istanbulda da cosmed,bellaplast,m-onep yapıyomuş light sheer diod u,eğer ince siyah tüylere etki ediyosa ben hiç düşünmeden başlarım..
walla canim zaten bana tedaviye en uygun sartlara sahip kisilerin beyaz tenli siyah tuyluler olduunu soylediler. zaten onceden kalin bile olsa bi iki tedaviden sonra incelen tuylere de uyguluolar onlar da dusuo.
ben burda cok arastirdim, o kadar para vericez hem de yuz bu yani kolay deil, ama light sheer diode un en son teknoloji olduunu duydum baya iiymis yani.
ama arkdaslara da soledim sana da soliim sakin jilet dokundurma suratinaopuyorumnanaktan
evet o çok sakat bi durum,doğru söylüyosun ona da dikkat etmek gerekiyodediğin de doğru aslında kalınlar inceleşince de devam edip azaltıyolarsa etkili demek ki.benim sorunum daha önce nd yağ çeşidi olan sciton profile lazerle yaptırmış olmam.kalın tüylerim inceldi ama ince tüylerim yer yer kalınlaştı ve yayıldı.inanılmaz bozuldu moralim.bu sistemde incelerin yayılıp kalınlaşması gibi bir durum söz konusu değil sanırım
bende light sheer diode lazer yaptırıorummm çok araştırdım bunu hihoyyyt
umarim ii sonuc alirsin canim, seninle daha once konusmustuk galba yeni basladin?
evet daha bir seans oldu ve bugünde kontrole gittim canım..sen neticeyi kaçıncı seansta aldın? Bi de ne kadar doz verdiğini biliyo musun yapan kişinin mesela bana 33 jul verdi ...
canim ben daha ilk seansta sonuc almaya basladim, dokulenleri gordukce cok sevinmistim:dance: ne kadar verdigini sormadim ama sanirim her seferinde artiriodu dereceyi
umarım bende sonuç alırım ya benimde 15 gün içinde kıllarım hepsi olmasada büyük bi miktarı döküldü bakalım nolcak saol canmm :)
lazer agda gıbı sıvılce yapmıyor dımı kızlar ben yuzumu gecen yaz 3 defa agdayla aldım sonra sıvılce tedavısı gormek zorunda kaldım
sımdı lazer dusunuyorum agda gıbı kılları kokundenmı sokuyor nasıl bır ıslem oluyo
%90 belki de daha fazla azalma var tatlim bende, koyu olanlar once baya bi inceldi zayifladi sonra da gitti, suan daha cikmadi, yuzum eski bir zamanlarki tuysuz haline donduzemuszemus[/QUO
hangi cihazla yaptırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?