Evet buz uygulaması yapılmadı hatta şu elastik yüz bandajını da ilk günden sonra ya da ikinci günden sonra gerekli bulmuyor Ozan hoca.Sevgili mada buz konmadığını söylemişsiniz. Nedenini sordunuz mu? Çünkü derin plan amel olan çok arkadaşım var ve hepsine kondu. Sizin dr un yöntemi mi farklı isi acaba?
Bu arada amel ile ilgili açıklamalarınızı okuyorum okurken dikkatimi çeken konuları hemen soracağım ki unutmayayım. Bilgilendirmeleriniz için de özellikle teşekkür ederim
Bası için dokuların yerleşimi için diye olduğunu düşündüğüm bir uygulama yüz bandı buz da kanama için ve ödem içindir. Kanama olursa olur zaten buz da onu durdurmaz bana göre. Ayrıca alt yüz yani derin plan operasyonunda böyle bir risk çok düşük. Bende herşey beklendiği olması gerektiği gibi oldu.
Bir de hat diye tanımladığım izi sormuşsunuz. Açıklamıştım orada .
Geriliyor çekiliyor değil mi en basit mantık ile düşünürsek.Bir yere de tutturuluyor sabitleniyor doku. Bunun yüzeyde bir yansıması olacak.Zamanla da doku kaynaşıp sabitlenen yer ile bütünleşince normal doğal formunu almaya başlayacak ve doğal halini alacak. Ne olacak.... Esneyecek . Esneyince izler yok olacak.
Tam da böyle oldu. Zaten dikiş varsa bile alt dokuda . İşte ben o hatların izlerini takıntı yapmıştım.Ozan hoca panik yok zamanla düzelecek dümdüz olacak demişti ( Beni tutmak ne mümkün. Hoca Allah tan sakin panik hali anlayan biri. Kolay değil yüzünüzü yapılandırıyor . Yüzlerce ameliyat yaptığı için tepkileri biliyor tabi ( Öyle de oldu düzeldi. Çok minik ışıkta farkedilen geçişler var onu da tesadüfen ışık yansımasından farkettim ve anladım ki iş ışığa kaldı ise her gün iyileşme devam ediyor ve gerçekten her geçen gün daha iyi oluyor. Potluk vs hiç bir şey yok.
Bu gerçekten büyük bir ameliyat. Saatler sürüyor . Özen isteyen bir operasyon.