• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Tüm Vücut Lazer Ücretleri Hakkında Bilgi

gulcenaz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
54
0
16
Kayseri
Arkadaşlar ben tüm vücut lazer yaptırmayı düşünüyorum. İçinizde yaptıranlar varsa ne kadar ücret verdiğinizi yazabilir misiniz? Seans başı mı yoksa paket şeklinde mi aldığınızıda yazarsanız sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.:59:

canım ben k.altı genital ve tüm bacağıma yaptırıyorum 2000 tl paket aldım 3 seans oldu seyrelmeler bayağı var.

bende çok araştırdım bi arkadaşımın tavsiye ettiği bir yere gittim ortam çok güzel ve hijyen buda çok önemli. temiz ve doğru uygulama yapan yerleri bulmak önemli istersen gittiğim yeri önerebilirim canım

bende çok araştırdım bi arkadaşımın tavsiye ettiği bir yere gittim ortam çok güzel ve hijyen buda çok önemli. temiz ve doğru uygulama yapan yerleri bulmak önemli istersen gittiğim yeri önerebilirim canım

Canım ben yüz bölgesine yaptırıyorum, gittiğim yerde özel bi hastane ve memnun kaldım.tüm vücut yaptırmaya karar verdim. Ama gittiğim yerle bunu hiç konuşmadım.Birdahaki seansa gittiğimde konuşup ücreti soracağım.Ama gitmeden önce ben burda bir sormak ve tüm vücut ücretleri hakkında bilgi edinmek istedim.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.:16:

Ben tüm bacak, kol, koltuk altı, genital, bıyık hepsi için 1000 tl'ye anlaştım. Tıp merkezinde yaptırıyorum. Genital sonradan vazgeçtim fakat yılbaşı kampanyasıyla anlaşmıştım fiyatı düşürmediler. Toplamda 5 seans 5 kontrollük paketti. 1 seans gittim henüz fark olmadı.

Canım ben yüz bölgesine yaptırıyorum, gittiğim yerde özel bi hastane ve memnun kaldım.tüm vücut yaptırmaya karar verdim. Ama gittiğim yerle bunu hiç konuşmadım.Birdahaki seansa gittiğimde konuşup ücreti soracağım.Ama gitmeden önce ben burda bir sormak ve tüm vücut ücretleri hakkında bilgi edinmek istedim.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.:16:

ben tüm vücut +tüm yüz gidiyorum cok memnunum gittiğim merkezi çok araştırdım türkiyede 50 tane olan cihazdan 1 tanesı ile yaptırıyorum diot leda bır cok arkadasımıda önerdım komple bacak+genıtal+koltuk altı+kol 1700tl elden taksıt ımkanıda var :16:

Arkadaşlar ben tüm vücut lazer yaptırmayı düşünüyorum. İçinizde yaptıranlar varsa ne kadar ücret verdiğinizi yazabilir misiniz? Seans başı mı yoksa paket şeklinde mi aldığınızıda yazarsanız sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.:59:

ben tüm vücut +tüm yüz gidiyorum cok memnunum gittiğim merkezi çok araştırdım türkiyede 50 tane olan cihazdan 1 tanesı ile yaptırıyorum diot leda bır cok arkadasımıda önerdım komple bacak+genıtal+koltuk altı+kol 1700tl elden taksıt ımkanıda var

Çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. Bende Alex Candela ile yaptıracam yüzüme yaptırdım 5 seans oldu gayet memnunum. Tüm vücut içinde görüşecem uygun bir fiyat verirler umarım.

Bende bugün başladım tüm vücut lazere.
Benim gittiğim yer seans başı ücretle çalışıyor. Kampanya var şu anda.
Tüm bacak + Genital Bikini + Kol altı + Kol + Popo + Bel 300 TL.
450 TL'den bu fiyata indirim yapıldı.
3.seanstan sonra kılların yoğunluğuna göre fiyat düşecekmiş.
Aslında ben lazere başlamadan önce baya yer araştırması yaptım.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine şu an gittiğim yerde başladım.

ee hadi gözün aydın ,günlerdir merak içindeydin,acıycakmı acımıycakmı, olurmu olmazmı diye ..merak etme bundan sonra daha az acı olur alışırsın ,fiatta tüm vucut için normal sayılır...

Çok teşekkür ederim bilgi için ,inşallah güzel sonuç alırsın.:71:

arkadaşlar ben kol altıma yaptırıyorum sadece. şuanlık. 2. seansım bugun bitti. şehir fırsatı siteleri var internette bilirsiniz ben ordan kampanyadan aldım sınırsız koltukaltı lazer 50tl. baska bı ucret yok. ben izmirdeyim izmir fırsatlarına baktım. daha ilk kez lazer yaptırdıgım icinde koltuk altından baslamak istedim. benim faydalandıgım kampanyada sınırsız koltuk altı 50 genital bölge 100 tüm bacak 150ydi. tekrar söyliyim bunlar seans bası fiyatları değil bir kere veriliyo (kredi kartıyla) sınırsız yanı tüyler bitene kadar gidiliyo. koltukaltıyla basladım cunku sonucta ilk kez yaptırıyorum bosa gitcekse 50 lira gitsin sdce dedim zaten oyle fırsat sitelerinde devamlı cıkıyo bu tarz kampanyalar. Benım bu fırsatı almamdakı tek sebep sınırsız seans olması 6 10 seans olanlarda vardı baska kampanyalarda. internete yazın sehır fırsatı siteleri diye çıkar orda siteler mutlaka işinize yarar bi kampanya görürsünüz. :)

seans bası ücretmi bu yoksa 10 seans toplamı filanmı

seans bası ücretmi bu yoksa 10 seans toplamı filanmı

Seans başı ücret canım. Tek seansı 300 TL.
Toplam 6 veya 7 seans gitmeyi düşünüyorum.
3. seanstan itibarende ücretler düşüyor.
Ben çoğu yerle konuştum genelde hepsi 6 seans için peşin ödenirse 1.800 TL'ye yaparız demişlerdi.
Cebimden 1.800 TL birden çıkmasındansa seans başı ödemek daha mantıklı geldiği için seçtim.

kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum bi yandan da korkuyorum yananlar falan oluyormus :S bide nasıl bi acı vriyo agda kadar can yakıyor mu öyleyse ben hayatta yaptıramam canım cok azıcıktır benm :( bn sordum yapan kişiye nasıl bi acı diye bir lastiği vurup çekmek gibi dedi .s.s umarım öyledir öyleyse ona dayanabilirim beyaz tenliyim kıllar simsiyah ve yogun allahım agda da yapıyorum bacaklarıma yok azalma filan yok yani yogunlasıyo gittikçe :) evlenmeden yaptırmak lazımmmm

kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum bi yandan da korkuyorum yananlar falan oluyormus :S bide nasıl bi acı vriyo agda kadar can yakıyor mu öyleyse ben hayatta yaptıramam canım cok azıcıktır benm :( bn sordum yapan kişiye nasıl bi acı diye bir lastiği vurup çekmek gibi dedi .s.s umarım öyledir öyleyse ona dayanabilirim beyaz tenliyim kıllar simsiyah ve yogun allahım agda da yapıyorum bacaklarıma yok azalma filan yok yani yogunlasıyo gittikçe :) evlenmeden yaptırmak lazımmmm

Aynen canım evlenmeden yaptırmak bir an önce kurtulmak lazım. Çünkü çok büyük rahatlık olacak.
Benim bazı bölgelerime yaparken biraz acı hissettim, ama bazı yerlerde hiç bir şey hissetmedim.
Acıyan yerlerde epilasyon makinesi ile alırken hani bi kaç yerdeki tüyler makine çektiği halde gelmez, inatçıdır, üzerinden bi iki kere geçersin ya bende ki öyle bir acıydı.
Bende beyaz tenli ve siyah kıllıyım. Bazı yerlerimde kökleri beyaz kıllar da var. Onları makine görmüyor maalesef.
Benimde canım çok tatlıdır. Hatta gitmeden önce sürekli rüyama falan giriyordu.
Acıyı merak ediyordum doğrusu, korktuğum kadar bir acı değildi.
Birde özellikle ayak bilek kısımları acıyor, estetisyen yaparken söylemişti zaten. Buralar biraz acır diye.

Aynen canım evlenmeden yaptırmak bir an önce kurtulmak lazım. Çünkü çok büyük rahatlık olacak.
Benim bazı bölgelerime yaparken biraz acı hissettim, ama bazı yerlerde hiç bir şey hissetmedim.
Acıyan yerlerde epilasyon makinesi ile alırken hani bi kaç yerdeki tüyler makine çektiği halde gelmez, inatçıdır, üzerinden bi iki kere geçersin ya bende ki öyle bir acıydı.
Bende beyaz tenli ve siyah kıllıyım. Bazı yerlerimde kökleri beyaz kıllar da var. Onları makine görmüyor maalesef.
Benimde canım çok tatlıdır. Hatta gitmeden önce sürekli rüyama falan giriyordu.
Acıyı merak ediyordum doğrusu, korktuğum kadar bir acı değildi.
Birde özellikle ayak bilek kısımları acıyor, estetisyen yaparken söylemişti zaten. Buralar biraz acır diye.

ayyy yine de acıyo yani off :( artık ne yapıcagımı bilmiyorum zaten küçük bir şehirdeyiz iki tane özel hastane var biri kapandı o kapanan yerdeki bayanı cok met ediyorlardı arkadsımdı zaten cok rahat olucaktı benim için ama diğer özel hastanedki kadın için yakıyor kaç kişiyi yakmış falan dediler cok korktum gitm esem mi bazı kuaförlerde yapıyor ama tabi yasal değil bu yakma olayı nasıl gerceklesir ki kişinin ten rengi falan mı yoksa yapan kişinin marifetsizliğindenmiyki .s.s.s

ayyy yine de acıyo yani off :( artık ne yapıcagımı bilmiyorum zaten küçük bir şehirdeyiz iki tane özel hastane var biri kapandı o kapanan yerdeki bayanı cok met ediyorlardı arkadsımdı zaten cok rahat olucaktı benim için ama diğer özel hastanedki kadın için yakıyor kaç kişiyi yakmış falan dediler cok korktum gitm esem mi bazı kuaförlerde yapıyor ama tabi yasal değil bu yakma olayı nasıl gerceklesir ki kişinin ten rengi falan mı yoksa yapan kişinin marifetsizliğindenmiyki .s.s.s

O tanıdığın bayan başka bir yere geçmedi mi çalışmak için. Arkadaşınmış zaten bir araştırsan şu an çalışıyor mu çalışıyorsa nerede çalıştığını öğrensen.
İnan bana karşındaki insan ne kadar pozitifse, canının daha az acıyacağını düşünüyorum.
Benim gittiğim yerdeki bayan çok tatlı, güler yüzlü, konuşarak insanı rahatlatıyor.
Bence kuaförlerde yaptırma, en güzeli hastane olması.
Mesela ben ön görüşme yapmaya bir arkadaşımla gitmiştim, onun koluna deneme atışı yapılmıştı.
Ve kolu ertesi gün yanık gibi olmuş, duvara sürtmüş de kabuk bağlamış gibiydi. Esmer tenliydi arkadaşım bu arada.
Ben dün ilk seansıma gittiğimde estetisyene söyledim böyle birşey oldu dedim
Öyle olması normal birşey dedi, sonuçta ordaki kılları yakıyorsun arkadaşının kolundaki kılları kısaltmadan yaptım, yapmamam gerekiyordu ama denemek amaçlı yaptım, yoksa uzun kılları kısaltmadan yapmamak gerekiyor, yanan kıllar ne olacak deriye yapışacak, ama geçici bir durum, öyle kalıcı iz bırakıcı bir şey değil, öyle birşey olsa kendime yapmam dedi.

O tanıdığın bayan başka bir yere geçmedi mi çalışmak için. Arkadaşınmış zaten bir araştırsan şu an çalışıyor mu çalışıyorsa nerede çalıştığını öğrensen.
İnan bana karşındaki insan ne kadar pozitifse, canının daha az acıyacağını düşünüyorum.
Benim gittiğim yerdeki bayan çok tatlı, güler yüzlü, konuşarak insanı rahatlatıyor.
Bence kuaförlerde yaptırma, en güzeli hastane olması.
Mesela ben ön görüşme yapmaya bir arkadaşımla gitmiştim, onun koluna deneme atışı yapılmıştı.
Ve kolu ertesi gün yanık gibi olmuş, duvara sürtmüş de kabuk bağlamış gibiydi. Esmer tenliydi arkadaşım bu arada.
Ben dün ilk seansıma gittiğimde estetisyene söyledim böyle birşey oldu dedim
Öyle olması normal birşey dedi, sonuçta ordaki kılları yakıyorsun arkadaşının kolundaki kılları kısaltmadan yaptım, yapmamam gerekiyordu ama denemek amaçlı yaptım, yoksa uzun kılları kısaltmadan yapmamak gerekiyor, yanan kıllar ne olacak deriye yapışacak, ama geçici bir durum, öyle kalıcı iz bırakıcı bir şey değil, öyle birşey olsa kendime yapmam dedi.

hımm tamam canım bak birşey daha öğrendim senden demek kısa olucak kıllar sağol valla o arkadasım calışıyor suan ama kuaförlük yapıyo lazerde calışmıyo cünkü o hastane gecici kapandı galiba tam bilmiyorum sigortaları falan yatıyor bana tüm vucut 1500 tl ye yapacagını söyledi.canım hani yaptırdıktan sonra kırmızı benek benek kalıyor mu tavuk derisi gibi oluyo bazen cilt hassas benim biraz ama yaptırıcam kesin böyle dayanamıyorum ağdaya ben

hımm tamam canım bak birşey daha öğrendim senden demek kısa olucak kıllar sağol valla o arkadasım calışıyor suan ama kuaförlük yapıyo lazerde calışmıyo cünkü o hastane gecici kapandı galiba tam bilmiyorum sigortaları falan yatıyor bana tüm vucut 1500 tl ye yapacagını söyledi.canım hani yaptırdıktan sonra kırmızı benek benek kalıyor mu tavuk derisi gibi oluyo bazen cilt hassas benim biraz ama yaptırıcam kesin böyle dayanamıyorum ağdaya ben

Bak benim cildim çok hassas mesela, alerjik bir cilt tipim var. Elim değse kızarıyorum.
Ağda yapınca dediğin gibi kırmızı benek benek, tavuk derisi gibi oluyorum.
Hatta tüm gün boyunca bile o durum sürüyor diyebilirim. Hatta saatler sonra bile bazı yerlerim acır.
Lazerin değdiği yerler kızarıyor, hatta benim bazı yerlerim böyle kabardı.
Yapan kişi korkma sakın dedi geçici bunlar, birazdan geçer gayet normal dedi.
Ben emin misiniz geçiceğine çok kötü duruyor dedim. Evet geçicek korkma dedi.
Diğer bacağıma geçtiğinde bi baktım geçmişti, bacağım normal haline döndü.
Bacaklarımda ve genital bölgemde herhangi bir sorun yok. Ama kollarımda yanık kıllar var. Nokta şeklinde.
Birde ben gitmeden önce tüm vücuduma nemlendirici sürdüm. Benim vücudum çok kuru.
Sende öyle yap bence canım.
Lazer bitince bir krem sürdü birde, vücut emcek onu dedi. Bacaklarım falan şu anda yumuşacık.
Valla ağdaya göre daha güzel ve temiz bir yöntem.
Ağda yaptırınca 3-4 hafta sonra tüyler yeniden çıkmaya başlıyor.
Lazerle %70 - %80 civarında tüylerde azalma ve incelme olduğunu ve tüylerin çıkma süresinin uzadığını düşününce bence o acıya dayanılır.
Bir kere başladı mı zaten vücut o acıya 2-3 atış sonrası alışıyor.

Back