Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok araştırdım bi arkadaşımın tavsiye ettiği bir yere gittim ortam çok güzel ve hijyen buda çok önemli. temiz ve doğru uygulama yapan yerleri bulmak önemli istersen gittiğim yeri önerebilirim canım
Canım ben yüz bölgesine yaptırıyorum, gittiğim yerde özel bi hastane ve memnun kaldım.tüm vücut yaptırmaya karar verdim. Ama gittiğim yerle bunu hiç konuşmadım.Birdahaki seansa gittiğimde konuşup ücreti soracağım.Ama gitmeden önce ben burda bir sormak ve tüm vücut ücretleri hakkında bilgi edinmek istedim.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
Arkadaşlar ben tüm vücut lazer yaptırmayı düşünüyorum. İçinizde yaptıranlar varsa ne kadar ücret verdiğinizi yazabilir misiniz? Seans başı mı yoksa paket şeklinde mi aldığınızıda yazarsanız sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bende bugün başladım tüm vücut lazere.
Benim gittiğim yer seans başı ücretle çalışıyor. Kampanya var şu anda.
Tüm bacak + Genital Bikini + Kol altı + Kol + Popo + Bel 300 TL.
450 TL'den bu fiyata indirim yapıldı.
3.seanstan sonra kılların yoğunluğuna göre fiyat düşecekmiş.
Aslında ben lazere başlamadan önce baya yer araştırması yaptım.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine şu an gittiğim yerde başladım.
Bende bugün başladım tüm vücut lazere.
seans bası ücretmi bu yoksa 10 seans toplamı filanmıBende bugün başladım tüm vücut lazere.
seans bası ücretmi bu yoksa 10 seans toplamı filanmı
kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum bi yandan da korkuyorum yananlar falan oluyormus :S bide nasıl bi acı vriyo agda kadar can yakıyor mu öyleyse ben hayatta yaptıramam canım cok azıcıktır benm bn sordum yapan kişiye nasıl bi acı diye bir lastiği vurup çekmek gibi dedi .s.s umarım öyledir öyleyse ona dayanabilirim beyaz tenliyim kıllar simsiyah ve yogun allahım agda da yapıyorum bacaklarıma yok azalma filan yok yani yogunlasıyo gittikçe :) evlenmeden yaptırmak lazımmmm
Aynen canım evlenmeden yaptırmak bir an önce kurtulmak lazım. Çünkü çok büyük rahatlık olacak.
Benim bazı bölgelerime yaparken biraz acı hissettim, ama bazı yerlerde hiç bir şey hissetmedim.
Acıyan yerlerde epilasyon makinesi ile alırken hani bi kaç yerdeki tüyler makine çektiği halde gelmez, inatçıdır, üzerinden bi iki kere geçersin ya bende ki öyle bir acıydı.
Bende beyaz tenli ve siyah kıllıyım. Bazı yerlerimde kökleri beyaz kıllar da var. Onları makine görmüyor maalesef.
Benimde canım çok tatlıdır. Hatta gitmeden önce sürekli rüyama falan giriyordu.
Acıyı merak ediyordum doğrusu, korktuğum kadar bir acı değildi.
Birde özellikle ayak bilek kısımları acıyor, estetisyen yaparken söylemişti zaten. Buralar biraz acır diye.
ayyy yine de acıyo yani off artık ne yapıcagımı bilmiyorum zaten küçük bir şehirdeyiz iki tane özel hastane var biri kapandı o kapanan yerdeki bayanı cok met ediyorlardı arkadsımdı zaten cok rahat olucaktı benim için ama diğer özel hastanedki kadın için yakıyor kaç kişiyi yakmış falan dediler cok korktum gitm esem mi bazı kuaförlerde yapıyor ama tabi yasal değil bu yakma olayı nasıl gerceklesir ki kişinin ten rengi falan mı yoksa yapan kişinin marifetsizliğindenmiyki .s.s.s
O tanıdığın bayan başka bir yere geçmedi mi çalışmak için. Arkadaşınmış zaten bir araştırsan şu an çalışıyor mu çalışıyorsa nerede çalıştığını öğrensen.
İnan bana karşındaki insan ne kadar pozitifse, canının daha az acıyacağını düşünüyorum.
Benim gittiğim yerdeki bayan çok tatlı, güler yüzlü, konuşarak insanı rahatlatıyor.
Bence kuaförlerde yaptırma, en güzeli hastane olması.
Mesela ben ön görüşme yapmaya bir arkadaşımla gitmiştim, onun koluna deneme atışı yapılmıştı.
Ve kolu ertesi gün yanık gibi olmuş, duvara sürtmüş de kabuk bağlamış gibiydi. Esmer tenliydi arkadaşım bu arada.
Ben dün ilk seansıma gittiğimde estetisyene söyledim böyle birşey oldu dedim
Öyle olması normal birşey dedi, sonuçta ordaki kılları yakıyorsun arkadaşının kolundaki kılları kısaltmadan yaptım, yapmamam gerekiyordu ama denemek amaçlı yaptım, yoksa uzun kılları kısaltmadan yapmamak gerekiyor, yanan kıllar ne olacak deriye yapışacak, ama geçici bir durum, öyle kalıcı iz bırakıcı bir şey değil, öyle birşey olsa kendime yapmam dedi.
hımm tamam canım bak birşey daha öğrendim senden demek kısa olucak kıllar sağol valla o arkadasım calışıyor suan ama kuaförlük yapıyo lazerde calışmıyo cünkü o hastane gecici kapandı galiba tam bilmiyorum sigortaları falan yatıyor bana tüm vucut 1500 tl ye yapacagını söyledi.canım hani yaptırdıktan sonra kırmızı benek benek kalıyor mu tavuk derisi gibi oluyo bazen cilt hassas benim biraz ama yaptırıcam kesin böyle dayanamıyorum ağdaya ben